'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

giz senin kuzenler falan bu işi yapıyodu dımı..
ben bişey sorcam.. bnm fotoğraf merakım var..
kendi çekmediğim ama çok begendiğim fotoğraf arşivim bile var.
kursa falan gidim demiştim. erkek arkdaşım istemediği için gitmemiştim. sonra beraber yaparız diyodu..
bende bi yerden başlamaya bugun ihtibariyle karar verdim..
nasıl bi yol izleyebilirim.
ilk makinamı alim? yoksa normal dijitalden sornamı prof makinaya geçsem..
kursada gitmeliyim

günaydın kızlar yine sinirim çok bozuk benim bu evmanyayla başım belada ya!
ürünüm yine tedarik edilmiyormuş aradan 8 gün geçti bi geri dönüşte bile bulunmuyolar ben kendim aradm da öğrendm, nedeni sanırm yine benm çek kullanmam, forumda bi kişiyle aynı anda aldk onunki ulaşmıs bile eline neden böle farklı muameleler var anlamıorm, gecen sefer yetkilinin iyi niyetinden şikayetimi ricası üzerine geri almıstm ama simdi bi şikayet daha yazdm,
ticaret müdürleri arıcakmıs bakalm, alt tarafı bi bıçak seti yaa, kesinlkle iadesini kabul etmicem nerden buluolarsa bulsnlar!

canım ben ilk profesyonel makine aldım eos500 d sonra hemen kurs gördüm 1 ay eğitime gittim ama en önemli konularda hava şartlarından kursa gidemedim kendi çabalarımla öğrendim fotokritik gibi siteleri takip ettim orda pozlama teknikleri ıso atarlar vb leri vardı fotoğrafların altında nelerle hangi teknikleri kullandıkları sayıyla yazıyordu hep öyle çalıştım ilk zamanlar hevesliydim 3 aydır teknik çalışmıyorum aslında öyle daha zevkli

kuzenlerim doğuştan meraklı dedem günlük tutamrmış köyde hep herkesin herşeyini yazan araştırmacı ve unutmayan biriymiş oda fotoğrafa meraklıymış amcamlar kuzenlerim herkes öyle sevdiceğimin ailesindede pilot olan kuzeni felaket güzel çekiyor heryeri geziyor ve çekiyor bizimklini o çeker herhalde

ilk eğitim alman bana şimdi mantıklı geliyor ona göre bir makine ve objektif alcan ben hala hangi objektifi alacağıma karar verebilmiş değilim ben malesef

günayydıın ben gelldiiimm :101:

ve direk daldım canım ben radyo tv okudum ve suandada fotorafcılık ve kameramanlık okuyorum. çoğu teknik şeyleri biliyorum ama fotografcılıgın sadece teknıkle olmadıgını solemek ıstedım o cok ayrı bı bakıs acısı. prof. makınam ilk aldıgımda bı arkadasım eline alıp ole guzel fotolar cekmiştiki şok olmuştum. Hayal gücüylede alakalı bişi

merhabaaa kızlar bende geldimm bende profesyonel sayılmasada ona yakın çekiyorum =) 3 ay kurs aldım ama greksizdi kendi kendime geze dolaşa ögrendim foto çekmeyi çok güzel bişi

canım çok doğru söylüyorsun ben tekink çalışarak başarılı oluyorum erkek arkadaşım ise doğayı olduğu gibi çıkarıyor ben başaramıyorum bir enerji geçmiyor fotoğraflarıma çok çalışmam gerek malesef

canım fatoşunkimi ulaşmıştı birininki ulaştı bence çek kullanıyorsun diye böyle oluyor bende şimdi çok sinir oldum yahu bunlar ne altyapısı bozuk insanlar hem çek veriyorlar hem kullandırtmıyorlar

speedy canım günaydın nasılsın

merhabaaa kızlar bende geldimm bende profesyonel sayılmasada ona yakın çekiyorum =) 3 ay kurs aldım ama greksizdi kendi kendime geze dolaşa ögrendim foto çekmeyi çok güzel bişi

bende tekrardan gezip dolaşa iyi fotolar çekceğme inanıyorum aslında arada çıkıp çalışıyorum bir ara albüm hazırlar koyarım ama bir enerjisi yok herhalde herkes beğeniyor bir ben sevemiyorum çektiklerimi

kullandırtmasınlar bakalm!
ya bide özellkle arayıp soruyorum varmı yokmu ona göre siparişini vericem diye var dediler, fatoşda aldı, baktm hala satışı vardı madem yok neden satıosunuz diyince hemen kaldırdılar yok simdi sitesinde de, ne yapıp edip bulsnlar yoksa tüketici hakem heyetine başvurucam! gerçkten sinir oldm ya çok

onlara güvenip alıyoruz hale bak ya bu ne pişkinlik şaka gibiler bende alcaktım çok sinirim bozuldu şimdi bir indirim çekiyle alıyorsun diye bu yıldırmayı yapıyorlar ya

yinemi aynısı oldu canım yaaa iyice saçmaladılar bunlarda çeklerin yanıyou peki?

hoş geldiiinnn canımmmm :101: ne guzel benım gibi meraklı kişiler varmışşş

tşkler arkadaşlar..
bn normalde tasarımcıyım.. photoshop falan. web sayfası yapıyorum. burdada bakış açısı bişeyleri bi yerlere oturturmak renk tonları eğimler kıvrımlar falan çok önemli.. bunu çok iyi yapabildiğim için kendime güveniyorum. ikisi aynı şey değil ama en azından bakış açım ince sanırım..

makinalar çok pahalı.. alırsam sonra çekemezsem verdiğim para boşa gider die kormuyorum..dijatallemi başlasam bilemedim..
bunu gittiğim kurstan öğrenirim artık..

fotokritiğe bende üyeyim:) hem facede hemde kendi sitesinde.. mükemmel herşey ya..

kurs greksizmi diyosun yani sen şimdi..
bende buaraya gidersem teknik açısan bişeyler öğrenirim diyordum:S

nil fene olmuş.. çeki die veriolar ozman töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…