'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bitti daha zehroşş yarın sonnn seremoniii
*
en kötü gecesinde heyecanlanırsın ne diyem dahaaaaa
Hihiiiii bilmem kiiiii :)

Zehra çok çok büyük mutluluklar diliyorum, eşinin yüzüne her baktığında hamdedesin inşallah
benim bile içimi tatlı bir mutluluk kapladı
Tesekkur ederiim tatliim ♥ amin insallah sonrasinda da hep guzel anılarımla gelirim size
Kina icin hazirliklar bitti bir selfie patlatayim size

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Guzel gecsin geceniz tatlim♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hay Allahım bizim kızlar gelin mi oluyor bugün..? ben niye kötü oldum ki böyle sabah sabah?
mutlu olun kızlaaarr.. Allah yuvanızı dünya alemindeki cennetiniz yapsın

Bugun zehros gitti yarin ben

Nasıl gectı meryemcım kına gecen
Listeden 3 kişi eksiliyo hadıyın beklemeye yapmayalım sıra bıze gelsın

Kalabalik degildi canim cok yagmur yagiyor burda masallah koca kis yagmayan mubarek son 2 gundur araliksiz yagiyor ama bizbize eglendik sagolsun arkadaslarim kuzenlerim geldiler

Bugun listeyi yapan yok mu son listem

Sağol canım düğün bu akşam değil mi hazırlıklar ne alemde hazır mısın artık saç makyaj.

Benim dugun yarin aksam gelinligimi ve duvagimi utuledim astim simdi misafirler geliyor ev curcuna gercekten kafayi oynaticam her yerden biri meryem diye bagiriyor kendimi kilitleyesim var

Ben de bu akiam sanıyorum bu kız ne ara yazıyor burda diyorum. Bizim de şimdi nişanlım ve ailesi gelicek imam nikahı için onları bekliyoruz. Takma tatlım kimseyi evde son gününün tadını çıkar.

Dini nikahimizi yaptik cok sukur sira yarin ki dugunde hadi hayirlisi kizlar dualarinizi bekliyorum yarin firsatim olursa bakarim

Mutlu olun kızlar Zehraaa Meryem hepiniz mutlu olun...Eşimle otururken şu an öyle aşık ve mutluyum ki kızlar geldi aklıma dilerim sizlerde çok mutlu olursunuz. Iyi gecelerrrrrrr )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın haftasonu düğünler bir bir oldu Mayıs gelinleri gidiyorlar bu hafta sıra bizde Zehra'yı instagram da gördüm maşallah çok güzel bir gelin olmuş

Bu arada gelinlik nasıl ütülenir benim duvak tül gelinliğin etekleri tül ve haliyle kırıştı kılıfında hattaha çıkardım çarşafa sardım ama nasıl muhafaza edecem kuaföre götürcem bide gelinliği ya muhakak kırışır buharla mı ütüleniyor gelinlik

Günaydınlar.... haftasonu yine olağan hızıyla aktı gitti hangi ara cumadan pazartesiye geçtik bilemiyorum
Ales sınavına girdim berbat ötesiydi
Meryem ve Zehraya mutluluklar diliyorum, inşallah çok mutlu olursunuz
İçimi bi hüzün kapladı kızlar... ya empatiden yada burda sizinle hakikaten bütünleşip hazırlıklarınıza şahit olduğumuzdan

Günaydın kızlarrrrrr , güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…