Aynen diloş vallla inan o kadar berbat ki durum gözümüz kulağımız gönlümüz ordan gelecek bir haberi bekliyor inşallah iyi haberler alırız
Umutlar tükenmesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dicek birşey bulamıyorum.
Kelimelerin anlamsız kaldığı bir noktadayız şuanda.
Dua etmekten başka çare yok.
Allah sevdiklerine bağışlasın.
Biz hiç tanımadığım insalar için üzülürken kim bilir aileleri ne durumdadır.
agagaga gelebilirim ama telefondan whatsap gibi oluyor yaaa o derece yakınsınız artık bana canlar .))))))))
işe 2 haziranda dönüyorum bende yarın gelmiyorum işe bugün son hayde almor çok heyecanlıyım çok
Ulusal yas ilan edilirse düğünler iptal değil mi yani eğlence olmucak bu demek oluyor değil mi Van depremin de olmadı olur mu bunda şu anda bunu düşünüyorm ama ailem babam da dedi eğlenceli yapmayız dedi bende yuvamı kurdum sonuçta iptal nasıl olur onu düşünüyorum
Almor araştırdın mı bu konu ile ilgili bişi
Hiç bilmiyorum canım ya ulusal yas Türkiye'de ilan edilmiş mi son zamanlarda hiç?
Canım Rauf Denktaş öldüğün de ilan oldu ama deprem yada başla birşey de olmadı napacaz almor
Yas ilan edildi
bunun hesabını kim verecek çok merak ediyorumm
bu sayının 300 ü 400 ü geçeceğini biliyoruzz
taner yıldız en yüksek işçi kaybını yaşayacağımız bir sonuca gidiyoruz dedii
*
3 günlük milli yas ilan ettiler bide.
hesap mı? diloş neyin hesabı verilmiş şimdiye kadar? bunun da verilmeyecek.. ateş düştüğü yeri yakacak 3 günlük yas sonunda da hiç birşey olmamış gibi davranılacak Olay bu
elimden bişe gelmiyo anca Allaha havale ediyorum arzuu sorumlularını
iş yerinde olmasam tutamicam kendimi yemin ediyorumm yaaaa
acıyı buradan hissediyoruz ve dua ediyoruz tek yapabildiğimiz o dila
Allahım sorsun inşallah
bunun hesabını kim verecek çok merak ediyorumm
bu sayının 300 ü 400 ü geçeceğini biliyoruzz
taner yıldız en yüksek işçi kaybını yaşayacağımız bir sonuca gidiyoruz dedii
*
3 günlük milli yas ilan ettiler bide.
Bu ülke de ne madenler çöktü, ne patlamalar oldu, bir günde 20-30-50 şehit verdiğimiz terör olayları yaşadık, sağlam olmayan deniz kumundan yapılan binalarda binlerce insanımızı kaybettik. Daha çok değil 1,5 sene önce Afyon'da cephanelik patladı gencecik askerler arkalarında gözü yaşlı anneler bırakarak gittiler. Sonuç koca bir "0" maalesef. Hangisinin hesabı soruldu, hangisinde sorumlular hak ettiği cezayı aldı, HİÇ BİRİ....!!!
Bu ülke de insan hayatı ucuz, hayvan hayatı ucuz, doğal hayata saygı yok. Türkiye'de nefes alan hiç bir şeye saygı yok. Türkiye'de değer olan tek şey PARA maalesef.
Çok doldum bugün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?