'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah yaa resmen mucize bekliyorumm

Ulusal yas ilan edilirse düğünler iptal değil mi yani eğlence olmucak bu demek oluyor değil mi Van depremin de olmadı olur mu bunda şu anda bunu düşünüyorm ama ailem babam da dedi eğlenceli yapmayız dedi bende yuvamı kurdum sonuçta iptal nasıl olur onu düşünüyorum

Almor araştırdın mı bu konu ile ilgili bişi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

agagaga gelebilirim ama telefondan whatsap gibi oluyor yaaa o derece yakınsınız artık bana canlar .))))))))

işe 2 haziranda dönüyorum bende yarın gelmiyorum işe bugün son hayde almor çok heyecanlıyım çok

ben cuma günü uğrayacağım canım öğleden sonra ondan sonra iki hafta izinliyim.

Hiç bilmiyorum canım ya ulusal yas Türkiye'de ilan edilmiş mi son zamanlarda hiç?

Gün bugün pek aydınlık değil maalesef, Türkiye kömür madeninde duman altında boğuldu.....

gün aymadı bugün kapkaranlık
yüreğim yanıyor.. Allahım nasıl bir acıdır bu.. herkese merhaba kızlar.. dün ayaklarım yere basmıyordu sevinçten.. arkadaşım doğum yaptı ankaradan kırşehire gittim diye gelemedim topiğe.. ama dün akşamdan beri.. offf kelimeler kifayetsiz.. Allahım yardım etsin yakınlarına..

bunun hesabını kim verecek çok merak ediyorumm
bu sayının 300 ü 400 ü geçeceğini biliyoruzz
taner yıldız en yüksek işçi kaybını yaşayacağımız bir sonuca gidiyoruz dedii
*
3 günlük milli yas ilan ettiler bide.

Canım Rauf Denktaş öldüğün de ilan oldu ama deprem yada başla birşey de olmadı napacaz almor

Yas ilan edildi

Evet gizcim gördüm şimdi ulusal yas ilan edilmiş nasıl olacak şimdi kafam karıştı 3 gün ilan edilmiş.

hesap mı? diloş neyin hesabı verilmiş şimdiye kadar? bunun da verilmeyecek.. ateş düştüğü yeri yakacak 3 günlük yas sonunda da hiç birşey olmamış gibi davranılacak Olay bu

hesap mı? diloş neyin hesabı verilmiş şimdiye kadar? bunun da verilmeyecek.. ateş düştüğü yeri yakacak 3 günlük yas sonunda da hiç birşey olmamış gibi davranılacak Olay bu

elimden bişe gelmiyo anca Allaha havale ediyorum arzuu sorumlularını
iş yerinde olmasam tutamicam kendimi yemin ediyorumm yaaaa

[ı QUOTE=almor;35294539]Evet gizcim gördüm şimdi ulusal yas ilan edilmiş nasıl olacak şimdi kafam karıştı 3 gün ilan edilmiş. [/QUOTE]
kınan ne zaman canım senin dünden başlıyor üç gün sürüyor

Ben nefret etttim hala bu hükümeti destekleyenn adamlar var rezillik

Bu ülke de ne madenler çöktü, ne patlamalar oldu, bir günde 20-30-50 şehit verdiğimiz terör olayları yaşadık, sağlam olmayan deniz kumundan yapılan binalarda binlerce insanımızı kaybettik. Daha çok değil 1,5 sene önce Afyon'da cephanelik patladı gencecik askerler arkalarında gözü yaşlı anneler bırakarak gittiler. Sonuç koca bir "0" maalesef. Hangisinin hesabı soruldu, hangisinde sorumlular hak ettiği cezayı aldı, HİÇ BİRİ....!!!

Bu ülke de insan hayatı ucuz, hayvan hayatı ucuz, doğal hayata saygı yok. Türkiye'de nefes alan hiç bir şeye saygı yok. Türkiye'de değer olan tek şey PARA maalesef.

Çok doldum bugün ya

Afyon'da patlama olduğu sıra da nişanlım da ordaki askerler ile aynı zaman da gitmişti düşün biz Kütahya Afyon çıksın die dua etmiştik yakın yer Allah'ın hikmeti orda o olay oldu ya günler ce ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…