'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bizim artık dönüşe kaldı balayı dönüşü 1 hafta daha evdeyim o sırada yapacağız artık her şeyi vakit kalmadı.

Bizim artık dönüşe kaldı balayı dönüşü 1 hafta daha evdeyim o sırada yapacağız artık her şeyi vakit kalmadı.

Bende o hafta evdeyim nişanlım çalışcak ama öyle bakalım heyecanlıyım almor inşallah mutlu oluruz uçak kaçta pazartesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha sormazlar herhal de benim de cuma günü kıyılcak herhal de sormazlar

hiçbişey sormuyolar sadece üç kere kabul ettim yada rızam var gibi soru soruyo imam o kadarcık
şimdiden rabbim hayırlı etsin..

10:35'te gizcim 9:30 da Sabiha Gökçen'de olacağız sizin kaçta?

Bizim 9 35 idi sanırsam

Almor moralim çok bozuk ağladım şimdi çok sevdiğim iş yerinden hatta kına mı yakacak arkadaşım gelmceğni söledi karar almışlar eşi ile bende tamam dedim ne diyeyim varsın gelmesinler ben ne olursa olaun herkesin yanın da oldum

Ayıp etmişler onlar da ama tamam durum çok vahim herkes bunun farkında ama napalım bizim de kısmet böyleymiş böyle denk geldi bir daha yaşayamayacağımız bir şey bu da her halükarda yanında olmalıydı diye düşünüyorum.

Günaydın herkese kızlar çok zor gün bir ama bugün de kına gecem var ve malesef erteleme gibi bir şansımız da yok aylar öncesinden her şey bugüne göre ayarlandı.

Dün çok üzdüm kendimi iki günn sonra unutulalar ama ben onların yaptığını asla unutmam dün ağladm bir arkadaşmla konuştum o dedi ölüm Allah'ın emri düğün de benimm babanem düğün günüm öldü gizem hem ağladım hem gittim sen buna üzülme sakın dedi

Dün iyi oldu ki ağladım boşaldım belki sebebi o insanlar değil evden ayrılacak olmamdır ama kırgınım

Gerçekten çok ayıp etmiş arkadaşınız, siz böyle olsun ister miydiniz. Erteleyemezsiniz tabiki ne şartlarda yapıyoruz düğünü, nasıl hazırlanıyoruz. Fatih Terim iptal eder tabiki çünkü tüm Türkiye'nin gözü o düğünde olacak. Ama biz öyle miyiz Allah aşkına... İşte insan iyi ve kötü günlerinde dostunu ve düşmanını çok iyi ayırabiliyor. Sakın üzme kendini gizcim. Tadını çıkarmaya bak.

İnan şaka sandım ciddi olamaz dedim yazdıklarına tamam diyebildim kendimi üzdüm ama böyle

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................2....
:123:

giz08 : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................2....

erdemaysenur31 : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................8....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 8....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 22....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................23....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................30​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................99​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................119​....

Günaydınnnnnn Ne keyifsiz, ne tatsız tuzsuz bir hafta ya, bugün doktor randevum var bebeğimi göreceğim ama, bir tuhafım yine de

yerin altında hala birileri varken içim doğrulmuyo nill
acaba kurtarılmadan 5 dk öncesine kadar mücadele etmişmiydi ya da ilk anda mı öldü die kendi kendime senaryo yazmaktan içim bitti resmenn

Canıımmm sen ne yapabilirsinki... senin en mutlu günün aylardır bilmiyorum belki de yıllardır bu anı bekliyordunböyle bir sebepten dolayı iptal etmemelisin...

dünyanın kanunu bu bi taraf üzülürken bi taraf da hayat dewam eder..... bunu değiştiremeyiz...

hergün binlerce insan ölüyor....

tabiki üzüldük içimiz yandı ama mutluluğunu iptal edemezsin... kim ne derse desin....

Kızlar bana kötü bir şaka yapılmış hatta sabah çoğu arkadaş daha yazacakmış dün yazan arkadaş durdumuş
Şimdi ona yazım içimi döktüm dedim yanımda olmanı beklerdim die o ise inanamıyorm nasol ağlarsın

Bana tamam yazmaz kızarsın sandım giz allah kahretsin beni dedi anlatttı dedi sen tepki veririsin sandım dedi bende milletin acısını nasıl bana şaka yaparsın dünden beri şişti gözlerim dedim oda kızlar da yazacaktı durdurdum dedi

Ben cidden duygusal oldum galiba normal de kızardım ama bişi yazmadm onlar ona şaşırmış

Ağladım gözlerim hala şiş ailemi üzdüm

Aydınlık gunler dılıyorum herkese
giz cim uzulme gelmek ıstemeyen gelmesın kalan sağlar senındır.Şu sıralar hepımız bıraz fazla hassasız heralde bende dun aksam cok ağladım

Aydınlık gunler dılıyorum herkese
giz cim uzulme gelmek ıstemeyen gelmesın kalan sağlar senındır.Şu sıralar hepımız bıraz fazla hassasız heralde bende dun aksam cok ağladım

Canım kötü bir şakanın kurbanı olmuşum ağladığın ile kaldım ama boşaldım soma da olanlar ailemden ayrılcak olmak herşey böle yaptı döktüm içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…