Evimize kuru erzaklarımızı aldık saklama için cam kavanozlar aldık annemle bu işte bittti bir Kahvaltılık ve et türü ihtiyaçlar kaldı al al bitmiyor vallla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim artık dönüşe kaldı balayı dönüşü 1 hafta daha evdeyim o sırada yapacağız artık her şeyi vakit kalmadı.
Daha sormazlar herhal de benim de cuma günü kıyılcak herhal de sormazlar
Bende o hafta evdeyim nişanlım çalışcak ama öyle bakalım heyecanlıyım almor inşallah mutlu oluruz uçak kaçta pazartesi
10:35'te gizcim 9:30 da Sabiha Gökçen'de olacağız sizin kaçta?
Bizim 9 35 idi sanırsam
Almor moralim çok bozuk ağladım şimdi çok sevdiğim iş yerinden hatta kına mı yakacak arkadaşım gelmceğni söledi karar almışlar eşi ile bende tamam dedim ne diyeyim varsın gelmesinler ben ne olursa olaun herkesin yanın da oldum
Ayıp etmişler onlar da ama tamam durum çok vahim herkes bunun farkında ama napalım bizim de kısmet böyleymiş böyle denk geldi bir daha yaşayamayacağımız bir şey bu da her halükarda yanında olmalıydı diye düşünüyorum.
Dün çok üzdüm kendimi iki günn sonra unutulalar ama ben onların yaptığını asla unutmam dün ağladm bir arkadaşmla konuştum o dedi ölüm Allah'ın emri düğün de benimm babanem düğün günüm öldü gizem hem ağladım hem gittim sen buna üzülme sakın dedi
Dün iyi oldu ki ağladım boşaldım belki sebebi o insanlar değil evden ayrılacak olmamdır ama kırgınım
Gerçekten çok ayıp etmiş arkadaşınız, siz böyle olsun ister miydiniz. Erteleyemezsiniz tabiki ne şartlarda yapıyoruz düğünü, nasıl hazırlanıyoruz. Fatih Terim iptal eder tabiki çünkü tüm Türkiye'nin gözü o düğünde olacak. Ama biz öyle miyiz Allah aşkına... İşte insan iyi ve kötü günlerinde dostunu ve düşmanını çok iyi ayırabiliyor. Sakın üzme kendini gizcim. Tadını çıkarmaya bak.
günaydınn kızlarrr
GünaydınnnnnnNe keyifsiz, ne tatsız tuzsuz bir hafta ya, bugün doktor randevum var bebeğimi göreceğim ama, bir tuhafım yine de
Dün çok üzdüm kendimi iki günn sonra unutulalar ama ben onların yaptığını asla unutmam dün ağladm bir arkadaşmla konuştum o dedi ölüm Allah'ın emri düğün de benimm babanem düğün günüm öldü gizem hem ağladım hem gittim sen buna üzülme sakın dedi
Dün iyi oldu ki ağladım boşaldım belki sebebi o insanlar değil evden ayrılacak olmamdır ama kırgınım
Aydınlık gunler dılıyorum herkese
giz cim uzulme gelmek ıstemeyen gelmesın kalan sağlar senındır.Şu sıralar hepımız bıraz fazla hassasız heralde bende dun aksam cok ağladım
Annem hastahaneye gidiyor tansiyonu düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?