'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende oyleyım canım ıcımden hıc bısey yapmak gelmıyo bugun moralım acayıp bozuk onca can ıhmal kurbanı

biliyorum kabullenmesi de susması da çok zor ama sen sakin ol bakayım.. yavruya hissettirme herşeyi.. o bilmesin geleceği ülkenin bu kadar pis lanet bir düzeni olduğunu.. sakin ol emi kuzum?? lütfen bak..

yatacak yerleri yok bu insanlarınn, sorumlularınn
ayrıca ülke olarak unutmaya çok müsait yapımız olduğundan çabuk atlatıyoruz canımm

Bencede bu ülkede hayatta kalabilmek bir meziyet.
Ekmek parası için toprağın altına diri diri girip oradan toprak olarak çıkmak çok acı.
Ama şuda bir gerçek ateş düştüğü yeri yakıyor

Allah kötü kader yazmamış olsun kuzum, yoksa ölüm zamanı geldiyse nerede olursan ol gelir bulur. Belki de o patlama da ölen pek çok gencin ailesi, batıda askerlik yapıyor diye çocukları rahattı ama işte, maalesef. Allah nişanlını korumuş.

Bende oyleyım canım ıcımden hıc bısey yapmak gelmıyo bugun moralım acayıp bozuk onca can ıhmal kurbanı

Yüzlerce insan ağlıyor şu an, onca işçinin karısı, sevgilisi, annesi, babası,teyzesi, çocuğu, arkadaşı, halası, amcası düşünsene. Zor çok zor...

biliyorum kabullenmesi de susması da çok zor ama sen sakin ol bakayım.. yavruya hissettirme herşeyi.. o bilmesin geleceği ülkenin bu kadar pis lanet bir düzeni olduğunu.. sakin ol emi kuzum?? lütfen bak..

Benim eşim aynı zamanda Almanya vatandaşı, inan bazen çekip gitmeyi düşünmüyor değiliz. Ama işte yine ülkemiz diyoruz. Umarım düşündüğümüz bunca kötü senaryo sadece senaryo olarak kalır ve bu güzel ülkem hak ettiği şekilde yönetilir.

yatacak yerleri yok bu insanlarınn, sorumlularınn
ayrıca ülke olarak unutmaya çok müsait yapımız olduğundan çabuk atlatıyoruz canımm

O konu da üstümüze yok maalesef, 2 gün sonra normale döneriz. Hee tabi ki döneceğiz, yani ben 3 hafta önce teyzemi kaybettim bende mi öleyim hayır tabi ki. Ama bu ihmallerin hesabının sorulacağı gün geldiğinde bu ülke vatandaşı biraz olsun hatırlasın istiyorum ama maalesef.

Bencede bu ülkede hayatta kalabilmek bir meziyet.
Ekmek parası için toprağın altına diri diri girip oradan toprak olarak çıkmak çok acı.
Ama şuda bir gerçek ateş düştüğü yeri yakıyor

Mutlaka öyle, bir annenin yüreğinde ki acıyı şu an hiç birimiz anlayamayız.

diliyorum nil.. inşallah diyelim ne diyelim..

[ı QUOTE=almor;35294539]Evet gizcim gördüm şimdi ulusal yas ilan edilmiş nasıl olacak şimdi kafam karıştı 3 gün ilan edilmiş.
kınan ne zaman canım senin dünden başlıyor üç gün sürüyor

Ben nefret etttim hala bu hükümeti destekleyenn adamlar var rezillik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Yarın akşam benim kınam gizcim dünden itibaren 3 gün ilan edilmiş kurumda sordum düğünler filan iptal olur mu olmaz dediler büyük organizasyonlar açılışlar konserler filan iptal edilir dediler ama kafam karıştı şimdi.:26:

Yarın akşam benim kınam gizcim dünden itibaren 3 gün ilan edilmiş kurumda sordum düğünler filan iptal olur mu olmaz dediler büyük organizasyonlar açılışlar konserler filan iptal edilir dediler ama kafam karıştı şimdi.:26:[/QUOTE]

haberlere baktım kızlar fatih terim kızının düğünü de iptal olmuş yani eglence olan hersey iptal
ama birde böyle düşünün fatih terimın kızına maddiyat zarar vermez 5 kere erteler gene yapar.ama sizin öyle degil o kadar masraf nasıl altından kalkılır ertelenırse

Vallla çok masraf ettik iptal etme gibi bir durumum olamaz malesef bende iptal etmek isterdim ama dışardan uçakla insanlar geliyor o kadar yapacak bişi yok yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar konu ile alakasız olcak ama duş için havlu koyayım mı bide plaj havlusu felan gerekiyor mu üç tane plaj koyacaktım ama 2 tane koyayım siz napacaksınız
Balayı bavulumu hazırlıyorum şimdi

duş ıcın gerek yok canım her gun degısıyo otellerın havluları zaten bosuna yuk etme kendıne

Gizcim boşuna kendinize yük ediyorsunuz inan ki, hepiniz en lüx oteller gidiyorsunuz, bende içime sinmez diye aldım plaj havlular ama çantadan bile çıkarmadım. Temizliği çok iyiydi problem yaşamadık. Ama son karar yine sizin. Çok az kaldı ben evinizin resimlerini merak ediyorum canım. Hadi kolay gelsin bütün gelinciklere.

Pazar gunu ceyızım gıdıcek benımde evı topla topla bıtmıyo bıde aynı gun ımam nıkahımızda kıyılıcak bakalım neler olucak:26: imam nıkahında mıhır ıstedınızmı sız

Canım çok teşekkür ederim vallla doğru sölüyorsunuz kendimize yük yapıyoruz rezmen ben şimdi hazırladım bavulumu

haberlere baktım kızlar fatih terim kızının düğünü de iptal olmuş yani eglence olan hersey iptal
ama birde böyle düşünün fatih terimın kızına maddiyat zarar vermez 5 kere erteler gene yapar.ama sizin öyle degil o kadar masraf nasıl altından kalkılır ertelenırse[/QUOTE]

Aynen canım bizler orta halli insanlarız tekrar bu yükün altından kalkamayız elimizden bir şey gelmiyor malesef.

Aynen gizcim Fatih terim ile biz bir miyiz?

Pazar gunu ceyızım gıdıcek benımde evı topla topla bıtmıyo bıde aynı gun ımam nıkahımızda kıyılıcak bakalım neler olucak:26: imam nıkahında mıhır ıstedınızmı sız

Hoca soruyor tatlım 100 gram altın dedik biz öylesine 1 gramda hoca ekledi tek sayı olmalı Allah tektir peygamberimiz de tekten yanadır dedi 101 gram oldu .

Evimize kuru erzaklarımızı aldık saklama için cam kavanozlar aldık annemle bu işte bittti bir Kahvaltılık ve et türü ihtiyaçlar kaldı al al bitmiyor vallla

başka bısey soruyolarmı ımam nıkahında ya ? hıç ımam nıkahı gormedım hayatımda nasıl oluyo

Daha sormazlar herhal de benim de cuma günü kıyılcak herhal de sormazlar

Yok canım hoca dua okudu ardımdan tekrar etmeye çalışın dedi içinizden ondan sonra 3 kere bana sordu vardın kabul ettin mi diye onu söyledim nişanlıma da aldın kabul ettin mi diye sordu o da söyledi üç kez sonra hoca dua etti fatiha okuduk hep beraber bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…