'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yerin altında hala birileri varken içim doğrulmuyo nill
acaba kurtarılmadan 5 dk öncesine kadar mücadele etmişmiydi ya da ilk anda mı öldü die kendi kendime senaryo yazmaktan içim bitti resmenn

Ayy ağlatma bak, hamileyim ben:2:

Bir de şu bir kaç gün içinde düğünü olacak arkadaşlara bir kaç şey söylemek istiyorum yanlış anlaşılma olmazsa eğer. Bu günleri ne kadar zamandır beklediğinizi, planlarınızı , heyecanlarınızı çok iyi biliyorum, çünkü çok değil bende 5 ay önce yaşadım bu duyguları,unutmadım yani. Ama Türkiye gerçekten çok acı bir sınavdan geçiyor, 284'tü galiba son rakam. Bu 284 kişinin ailesi ağlıyor, yürekleri yanıyor.Her bir kişi için 4 kişi ağlasa 1,136 kişi eder. Yani şu an Türkiye'de binler ağlıyor. Hani yan komşunuzda cenaze olsa sessiz olmaya çalışırsınız değil mi? O yüzden tabi ki kınanızı, düğününüzü yapacaksınız ama biraz sınırlar koymakta fayda var. Örneğin müzik sesinin dışarıya çıkmaması için biraz ses düşürülebilir, gelin konvoyunda korno çalınmayabilir. Yani birileri kan ağlarken, aşırı eğlencenin de hoş olacağını sanmıyorum açıkçası. Tabi ki, bizler Buse Terim değiliz, düğünü iptal edip sonra istediğimiz tarihte tekrar boş yer bulup düğünü yapma şansımız yok, illa ki yapılacak, illa ki eğleneceksiniz, ama o sınırlarını iyi çizmek gerek bence. Benim de bir akrabamın düğünü var bu hafta sonu, kına gecesi bu akşam bizde kına gecesinden sonra tavuk alma yapılır, araba konvoyları, davul zurna vs. Dün telefon açtılar mesela, kına gecesinden sonra tavuk alma yapılmayacak, gelin alma da konvoy yapılmayacak diye. Tabi ki düğünde oynayacak herkes, eğlenecek ama çevreye çokta duyurmadan yapmakta fayda var.

Doğru soyluyosun nılcım ama ıste yıllardr beklenen gun hayatın en onemlı gunu ınsan ıstedıgı gıbı gecsın ıstıyor.
Bu arada bu tavuk alma olayını duymustum ben bursada okudugumda tavuklarını bellerıne bağlayıp oynuyolarmıymıs neymıs bursada okudugum zaman anlatmıstı bırı

Ohaa şaka mı yapmışlar böyle şaka mı oolur tövbe yarabbim.

ağlama canım benimm miniğin var senin bidee:26::26:
*
diğer konuda yorum yapamıyorum vallahii
gündem çok sıcakk
bizler yıllardır hayal ettiğimiz günlerin gelmesini bekledik emek emekk
bilemiyorumm yani
*
zehroşlarında balayı oteli bütün etkinliklerini iptal etmiş bu arada
nasıl heyecanlarla alınmıştı biletler flnn :26:
kısmetten öte gidemiyoruz yaa

Ben zaten davul zurna istememiştim iyi ki istememişim ama konvoy olayı nasıl olur herkese müdahale edebilir miyiz bilmiyorum bir de ailemin tek kızıyım görüp görebileckeleri tek mürüvet benim yani.

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın eğlenceyi kendimiz bilsek el gün duymasa yeter

diloş evet güç bir durum ama başbaşa kalırlar birbirlerini dinlerler birbirleriyle zaman geçirirler dolaşırlar alternatif yaratılır yani bir şekilde canları sağ olsun da.. :44:

aynen öyle canımm :26:

Benim kayınbabam davul zurna köçek istiyordu onu ben istemediğimi sçlemiştim dün de nişanlıma söledim sakın ola olmasın

Nil ben nikahla evlenmek istemiştim ama kına gecemi çok hayal ettim müzikleri kendim günlerdir ayarladım çok emek verdim tabi 6 senedir bekledim ama düğüb için ilk danstan Spnra klasik müzik çalsırmayı düşünyrm gözlerm yaşlı

Kına için Bangır Bangır müzik olmucak

Gelin alma törenim zaten olmuyor adada yaşıyorm beni yarın kına günü evden çıkaracaklar gelinlik giymiyorm sonra tekrar eve gelcem

Düğün günü de teyzemden çıkcam öyle özel eğlencemiz yok köçek ve davul zurna gelmesin

Arabaların sesi için de ben kendi tarafıma nişanlım kendi tarafına söler bunu düşünemedim sağol fikrin için

TAbi evleniyoruz iptal edemeyiz ama aza indirebiliri milletin gözüne zaten ben gelin çıktım die göstermek isteyen biri değilim abartıdan nefret edeiem allah biliyor düğün istemedim gürültü istemedim inşallah saygılı davranır insanlar

Ama yuvamı kurcam die çok mutluyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada ben balayına gidicem ama öğle eğlence etkinlik delisi. Biri değilim bizde de iptal olablr zaten karar aldık otel de boş boş durmamız Meryem çok güzel geziyor inşallah bizde gezeriz

Ben davul zurna konvoy istemedm adada konvoy zaten olmaz ama karşıda bizim arabamız yok kayınbabam yaparsa bile sesi yapar davul zurna gelmesin die arasam mı kızlar

Geçenler de baba ben öle şeler sevmiyorm die aradım geçiştir di konuyu şimdi ben istemem böyle bişi

tabi ki mutlu olacaksın canım benim Allah mesut etsin.. yuvanıza yakıştırsın hepinizi.. hassas davranabildiği kadar hassas davranırsa herkes kimse kimseye ayıp etmiş olmaz.. nil çok yumuşak çizgilerle insanların nasıl canı yakılmaz çok güzel ifade etmiş.. sağolsun..

Bu arada annem iyi kızlar dua edin kazası Belasız yuvamı kurayım çok ihtiyacımız var

Almor hazırlıklar ne alem de

İşte bu ya, biraz anlayış, biraz hoş görü. Biz Türk milleti böyle değil miydik zaten. Biz müslümanlar "komşun açken sen tok yatma" diyen bir peygamberin ümmeti değil miyiz? Şimdi komşumuzda cenaze varken, biz de davul çalamayız değil mi? İnan bu güzel düşüncelerin yüzünden çok daha mutlu olacaksın, hak ediyorsun çünkü.

Çok mutlu ol Gizem çokkk, hepiniz ayrı ayrı hak ediyorsunuz bunu.

Aynen ben nil gibi yazamadım o görüp geçirdi biliyor işte

Canım kendi adıma çok mutluyum heyecanlıyım ama hasas dönemden geçiyoruz dikkatli bana yakışan şekilde davranmam lazım

Bu arada annem iyi kızlar dua edin kazası Belasız yuvamı kurayım çok ihtiyacımız var

Almor hazırlıklar ne alem de

gözünüz aydınn gizz:26::26:
*
bence kp ni arama
nişanlına söyle o söylesin babasınaa
belki adamın muradı vardır davul zurna için ama
nişanlın giz istemiyo demesin dee soma da olan olaylardan dolayı davulsuz uygun gördük desinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…