'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnak güzel çekmişsin:) tbrkler tarısı bşaıma yahu

şimdi ozman netten teknik bilgiler okumak diyorum ilk etap için..
ikea sışında biyerdede buluşunca gösterirsin bişelyer

photoshop gerekiyormu şimdi

photoshop ben bilmiyorum hiç yapmadım kardeşim renk ayarları felan yapıyor ama shop çalışmam olmadı minnaknazım bizle bilgilerini paylaş

:78::78::78: güzelll bir sürü fotoğrafçımız varrr

nilcim görüşürüz sonra

valla şanslıyızz hepimizz aklıma geldii bi günlük yer değiştiricekmisiniz? benimki bu sabah gene minnaklaştı

canım iyi çalışmalar

minnakım aynı şehirdeyiz gel adaya çekim yapalım bir ara kızların geldiği zamanda senden de teknik çalarım ohh mis süper olur he

adada çok çekimim var özellikle klisedee ama heryeri tablo gbii havasına suyuna hayranım oranında bol bol çekerizz süper olurr :101:
minnak güzel çekmişsin:) tbrkler tarısı bşaıma yahu

şimdi ozman netten teknik bilgiler okumak diyorum ilk etap için..
ikea sışında biyerdede buluşunca gösterirsin bişelyer

photoshop gerekiyormu şimdi

photoshopu neden kullanıcaksın canım anlamadım eger cektıgın resımlerı derınlestırmek ıcınse basıt bı progta kullanabılırsın, picasa gibi. cunku proflar pek oynama gerektırmıyoo

Son düzenleme:

ya o şimdi olmazda geldiğinde

photoshopu neden kullanıcaksın canım anlamadım eger cektıgın resımlerı derınlestırmek ıcınse basıt bı progta kullanabılırsın, picasa gibi. cunku proflar pek oynama gerektırmıyoo

canım ben acemiyim hai gizem akdarda bilgim yok..
dijitalle çekilmiş bi kaç foto.. oda genelde profil oluyor.

rek ayarlarının makinada verildiğini bimliyorumdum..
bi arkadaşım düğün için dış çekim foto çekmş yüzü pürüzsün bunu photoshopta yapıldı die tahmin ediyodum. yanılıyormuyum?

ben hiç kilisede çekmedim nazım deniyim kilisede çekmeyide

içerde çekım normalınde yasak ama 24 eylulde karısmıyodu kımse cok harıka goruntuler var ordada

öle bişiki bu balım ışığın geliş yönünü falan ayarladığında herangi bi oynamaya gerek kalmıyo. az bısı oynanmış olabılır. ben dergıde calısırken kullanıyodum photoshopu adope, corel falan kullanıyoduk ama normal fotolar ıcın abartı programlar dıye dusunuyorum. picasada gölgelendirme renk açma gibi işlemler hatta rötuş bile yapabılıyosun burnundan rahatsız olan bı arkadasımın fotolarıyla oynarım mesela buruncunu duzeltırım guzel bı program ve basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…