hayır cnm onlarda iade oluo da, onları kullanabilicen bi ürün yok işte bomboş bi site, sadece resimleri var mllet sipariş verince de kaldırıolar onu dayinemi aynısı oldu canım yaaa iyice saçmaladılar bunlardaçeklerin yanıyou peki?
bilsem çeksiz alırdm cnm ya ben çek derdinde değilim ki, ama bundan sonra da onunda derdinde olucam:)onlara güvenip alıyoruz hale bak ya bu ne pişkinlik şaka gibiler bende alcaktım çok sinirim bozuldu şimdi bir indirim çekiyle alıyorsun diye bu yıldırmayı yapıyorlar ya
tşkler arkadaşlar..
bn normalde tasarımcıyım.. photoshop falan. web sayfası yapıyorum. burdada bakış açısı bişeyleri bi yerlere oturturmak renk tonları eğimler kıvrımlar falan çok önemli.. bunu çok iyi yapabildiğim için kendime güveniyorum. ikisi aynı şey değil ama en azından bakış açım ince sanırım..
makinalar çok pahalı.. alırsam sonra çekemezsem verdiğim para boşa gider die kormuyorum..dijatallemi başlasam bilemedim..
bunu gittiğim kurstan öğrenirim artık..
fotokritiğe bende üyeyim:) hem facede hemde kendi sitesinde.. mükemmel herşey ya..
hoşbulduk canımm hiç sorma benim meraklı oldugum çok konu var anlatsam dersinki hepsini yapıosunaynı anda çok iş yapmayıs sevenlerdenim =)
hayır cnm onlarda iade oluo da, onları kullanabilicen bi ürün yok işte bomboş bi site, sadece resimleri var mllet sipariş verince de kaldırıolar onu da
bilsem çeksiz alırdm cnm ya ben çek derdinde değilim ki, ama bundan sonra da onunda derdinde olucam:)
iade kabul etmiorm had bakalm napıcaklar artk başka siteden satın alıp bana mı gönderirler naparlarsa yapsnlar
kurs greksizmi diyosun yani sen şimdi..
bende buaraya gidersem teknik açısan bişeyler öğrenirim diyordum:S
nil fene olmuş.. çeki die veriolar ozman töbe töbe
profsyonel makinada cektıgın fotograflarla oynamak o kadar zevkliki, ben kısa bi dönem dergide çalıştım o dönemde hem editör hem görselde çalışıyodum photoshop kullanıyoduk düşük kalitede fotograf geldıgınde hani bı yere tıklarsın her yer gelır falan delirirsin ya bunda öle bi sıkıntın olmuyooo o donemde almıstım bende makınayı aradıgım her fotoyu gıdıp kendım cekıyodum
bende aşaa kalır degılımmm sanırımm tatlımkuaforluk , corcinin corcii olduguuu donemlerde makyaj egıtımı, modelıstlık, radyo tv , editorluk, resim dahası aklıma gelmedı
bana yle geldi biraz canım yani sende bi cevher olması lazımki fotograf çekebilesin herkes fotograf çekemz sana kursta verilen teorik bilgiler bence para verip gitme belediyenin falan varsa parasız onlara git derim bennim görüşüm böyle çünkü zaten kitapta yazıyo herşey canım ekstradan sana bişi ögretmiyo aç oku kitabı bide aldıgın makineylede çok alakalı eger bütçem yok diyosan dijital al aama canonun falan oluo ya fujinin falan onlardan ben fujiyle başladım mesela
bana yle geldi biraz canım yani sende bi cevher olması lazımki fotograf çekebilesin herkes fotograf çekemz sana kursta verilen teorik bilgiler bence para verip gitme belediyenin falan varsa parasız onlara git derim bennim görüşüm böyle çünkü zaten kitapta yazıyo herşey canım ekstradan sana bişi ögretmiyo aç oku kitabı bide aldıgın makineylede çok alakalı eger bütçem yok diyosan dijital al aama canonun falan oluo ya fujinin falan onlardan ben fujiyle başladım mesela
bende hep kılavuzdan öğrendim kursa gitiğimde hoca konuşuyor hemen örnek veriyordum kadında şaşırmıştı nerden öğrendin diye hem fotokritik ve kılavuz sağolasun odamda minicik notlarım vardı ama hevesim gitti sevdiceğim gelsin yine heves ederim ben
bu arada nasıl oldun iyimisin
dünden iyiyim ilaçlar etsisini gösteriyo canım.bende kursa gittim hç biiş kazandırmadı bana dedgiin gbi kitaptan ögrendim herşeyi birde bizim bi grubumuz var hep foto çekmeye çıkarız onlarla onunda çok katkısı oldu bana şu aralar hiç makneyi elime almayalı hayli zaman oldu aslında bi çıkıp gezmek lazım.
canım bende gezicem inşallah biraz çalışmam lazım arkadaşımla adada yazın hep çekim yaptık güzel kareler çıkarttım albüm yaparım görüşlernizi alırım otomatik yapıyorum hep kendim ayarlıyorum ama çoğu şeyi unuttum ben
canım bende gezicem inşallah biraz çalışmam lazım arkadaşımla adada yazın hep çekim yaptık güzel kareler çıkarttım albüm yaparım görüşlernizi alırım otomatik yapıyorum hep kendim ayarlıyorum ama çoğu şeyi unuttum ben
fatoş ve gizem napıcam söylemediniz:S
bu kitap, hangisi olsun mesela..
dijtalle başlim evde var.. yaza doğruda prof makina alırım olmadı. anca para biriktirim zaten
eger pc den okuyabilirm diyorsan nettekilerde indir.yoksa kitaplarını al ben sana isimlerini bulur atarım.bi yerden kendi kendine başla gerisi gelir
bide buna cvb verimisin:)edit:
bide photoshop kullanıyormusunuz siz.. bu işe yararmı hani
fatoş ve gizem napıcam söylemediniz:S
bu kitap, hangisi olsun mesela..
dijtalle başlim evde var.. yaza doğruda prof makina alırım olmadı. anca para biriktirim zaten
edit:
bide photoshop kullanıyormusunuz siz.. bu işe yararmı hani
ben daha haftasonu cekım yaptım pierrelotide ama genede özlediiimm yaaEki Görüntüle 271043 Eki Görüntüle 271042 Aşığğım İstanbul'umaaa :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?