'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yinemi aynısı oldu canım yaaa iyice saçmaladılar bunlarda çeklerin yanıyou peki?
hayır cnm onlarda iade oluo da, onları kullanabilicen bi ürün yok işte bomboş bi site, sadece resimleri var mllet sipariş verince de kaldırıolar onu da

onlara güvenip alıyoruz hale bak ya bu ne pişkinlik şaka gibiler bende alcaktım çok sinirim bozuldu şimdi bir indirim çekiyle alıyorsun diye bu yıldırmayı yapıyorlar ya
bilsem çeksiz alırdm cnm ya ben çek derdinde değilim ki, ama bundan sonra da onunda derdinde olucam:)
iade kabul etmiorm had bakalm napıcaklar artk başka siteden satın alıp bana mı gönderirler naparlarsa yapsnlar

profsyonel makinada cektıgın fotograflarla oynamak o kadar zevkliki, ben kısa bi dönem dergide çalıştım o dönemde hem editör hem görselde çalışıyodum photoshop kullanıyoduk düşük kalitede fotograf geldıgınde hani bı yere tıklarsın her yer gelır falan delirirsin ya bunda öle bi sıkıntın olmuyooo o donemde almıstım bende makınayı aradıgım her fotoyu gıdıp kendım cekıyodum

hoşbulduk canımm hiç sorma benim meraklı oldugum çok konu var anlatsam dersinki hepsini yapıosun aynı anda çok iş yapmayıs sevenlerdenim =)

bende aşaa kalır degılımmm sanırımm tatlım kuaforluk , corcinin corcii olduguuu donemlerde makyaj egıtımı, modelıstlık, radyo tv , editorluk, resim dahası aklıma gelmedı

en doğrusu inatlaş canım iade olmasın sana başka siteden alıp yollasınlar gerekirse ayıp bu yaptıkları ya

kurs greksizmi diyosun yani sen şimdi..
bende buaraya gidersem teknik açısan bişeyler öğrenirim diyordum:S

nil fene olmuş.. çeki die veriolar ozman töbe töbe

bana yle geldi biraz canım yani sende bi cevher olması lazımki fotograf çekebilesin herkes fotograf çekemz sana kursta verilen teorik bilgiler bence para verip gitme belediyenin falan varsa parasız onlara git derim bennim görüşüm böyle çünkü zaten kitapta yazıyo herşey canım ekstradan sana bişi ögretmiyo aç oku kitabı bide aldıgın makineylede çok alakalı eger bütçem yok diyosan dijital al aama canonun falan oluo ya fujinin falan onlardan ben fujiyle başladım mesela

aveadan vodofane a geçelim diye çok ısrar ediyo sevdiğim ama ben istemiyorum napimm kılzar sizce,,,,

benimde bi dolu hobi çok seviyorum aslında boşta kaldıgımda muhakkak bişi buluyorum =) ortak bir yanımız var resim =)=)=)

bende hep kılavuzdan öğrendim kursa gitiğimde hoca konuşuyor hemen örnek veriyordum kadında şaşırmıştı nerden öğrendin diye hem fotokritik ve kılavuz sağolasun odamda minicik notlarım vardı ama hevesim gitti sevdiceğim gelsin yine heves ederim ben

bu arada nasıl oldun iyimisin

bak kitap falan hiç bilmiyodum..
eger kitaptan okuysa hoca buna hiç gerek yok ozman..
şimdi ben sizden kitap tavsiyesimi isticem

dünden iyiyim ilaçlar etsisini gösteriyo canım.bende kursa gittim hç biiş kazandırmadı bana dedgiin gbi kitaptan ögrendim herşeyi birde bizim bi grubumuz var hep foto çekmeye çıkarız onlarla onunda çok katkısı oldu bana şu aralar hiç makneyi elime almayalı hayli zaman oldu aslında bi çıkıp gezmek lazım.

canım bende gezicem inşallah biraz çalışmam lazım arkadaşımla adada yazın hep çekim yaptık güzel kareler çıkarttım albüm yaparım görüşlernizi alırım otomatik yapıyorum hep kendim ayarlıyorum ama çoğu şeyi unuttum ben

yaparsın yaparsın daha bizi çekiceksin

makineyi eline alınca hatırlarsın herşyi canım bende yeni çıkardım makineyi özlemişim yahu siz demeseniz aklımda yoktu =)

fatoş ve gizem napıcam söylemediniz:S
bu kitap, hangisi olsun mesela..
dijtalle başlim evde var.. yaza doğruda prof makina alırım olmadı. anca para biriktirim zaten

edit:
bide photoshop kullanıyormusunuz siz.. bu işe yararmı hani

Son düzenleme:
fatoş ve gizem napıcam söylemediniz:S
bu kitap, hangisi olsun mesela..
dijtalle başlim evde var.. yaza doğruda prof makina alırım olmadı. anca para biriktirim zaten

eger pc den okuyabilirm diyorsan nettekilerde indir.yoksa kitaplarını al ben sana isimlerini bulur atarım.bi yerden kendi kendine başla gerisi gelir

eger pc den okuyabilirm diyorsan nettekilerde indir.yoksa kitaplarını al ben sana isimlerini bulur atarım.bi yerden kendi kendine başla gerisi gelir

edit:
bide photoshop kullanıyormusunuz siz.. bu işe yararmı hani
bide buna cvb verimisin:)

fatoş şimdi netten bkarım daha iyi olur hep pcdeyimya.. ne diye bakim. fotoğrfçılıgın kuralları diyemi:)

ben daha haftasonu cekım yaptım pierrelotide ama genede özlediiimm yaa Aşığğım İstanbul'umaaa :101:

canım ben alacağım makinenin kullanım klavuzunu okumuştum benimki canon olduğu için türkçe kılavuzu vardı benim makinenin okuyunca öğrendim

fatoş kitap isimleri varsa banada söyle özel olarak kitap almadım

ececik canım tamam çekicem valla biraz toparlıyayım kendimi pazar yağışlı olmazsa adada küçük bir gezi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…