Bir foto dha paylaşıyorum Eki Görüntüle 1116466
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar teşekkür ederim bir foto daha gelsin size süper bir kına oldu 400 den fazla kişi geldi kalabalık oldu düğünden farksız
Zehra canım ben bavula hiç uzun kollu koymadım yarın hırka götüreyim koyarım
Eki Görüntüle 1117261
Mutluluklar diliyorum gizcim maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Sağol canım bittti geçti gittti çok oynadım içimde kalmadı bişi şükürler olsunn ama düğün de pek öyle oynamam
Bu arada ben hep güldüm ama annem çok ağladı ben herhal de sinirden güldüm bide ağlarsam görmemi kaybederim lenslerm tuz olur die tutttum kendimi
Sağol canım bittti geçti gittti çok oynadım içimde kalmadı bişi şükürler olsunn ama düğün de pek öyle oynamam
Bu arada ben hep güldüm ama annem çok ağladı ben herhal de sinirden güldüm bide ağlarsam görmemi kaybederim lenslerm tuz olur die tutttum kendimi
Sende mi ağlamadın benim gibi.Ben de çok oynadım tefi bir elime vurmaktana hala elim ağrıyor geçmedi. Düğün de niye pek oynamıyorsun oynarsın yav.
Gizcim güzel geçmesine çok sevindim. Her iki kıyafetinde çok hoş. Bende senin gibi kına gecemde çok oynamıştım. Düğünde ise ağlayarak oynamıştım.Düğününde daha çok eğlenmen dileğiyle canım.
Almorum öyle yoruldum ki gözüm yemiyor bir ara halay da gözüm karardı düşücektşm o derece kötü oldum
Millet şaka ile takılıyor gelin kısmı gülermi böle ağla oynama diyor arkadaşlarım onlar öle diyor gülesim geliyor güldürdüler beni
Benim de tuvaletimin arkası uzundu halay çekerlen 3 kere düşme tehlikesi atlattım neyseki düşmedim.Ben normalde hiç oynamazdım benden önce kuzenim evlendi onun nişanı kınası düğünü oynadım açıldım baya kendi nişanımda da çok oynadım kına da öyle oldu düğünde de oynarım artık son şey.
Bende vitamin içeyim yorgun düştüm son bir güç lazım ayyy bir dakka oturmadım almor inan nasıl terledim anlatamam
Aynen ya ayaklarım acayip şişmişti neyseki dün gelip uyudum baya dinlendim.
Almorum heyecan durumları nasıl bugün son gün
Başladı biraz ya son gece bugün bak hüzünlendim şimdi. :26:
Hiç kolay değil, en azından aynı şehirlerdesiniz, uzak olsanız benim gibi. Özledim ailemi ama göremiyorumSanırım çalışma hayatıma son vericem. Dayanamıyorum hasretlerine.
Olsun canım çalış yine de meşgale olur sonuçta çalışmasan da uzak illerdesiniz sanırım haftanın 2-3 günü gidemeyeceksin ki. Biz de aynı ildeyiz ama aramızda 50 km var iş güç çok ters yerde oturuyorum anadolu yakasındayım ben annemler avrupada iki haftada bir anca görüşürüz büyük ihitmal.
Çok mutlu olun yuvanızda canım, evinizi merak ediyorum, paylaşmayacak mısın?
Sağol tatlım hepimiz ollaım inşallah. Balayı dönüşü paylaşacağım canım daha önce halılar filan yokken yatak serilmemişken çekmiştim şimdi her şey tam kuruldu bir de profesyonel makine aldık onunla çekip koyayım diyorum diğerleri telden çekilmiş çok güzel değil.
Olsun canım çalış yine de meşgale olur sonuçta çalışmasan da uzak illerdesiniz sanırım haftanın 2-3 günü gidemeyeceksin ki. Biz de aynı ildeyiz ama aramızda 50 km var iş güç çok ters yerde oturuyorum anadolu yakasındayım ben annemler avrupada iki haftada bir anca görüşürüz büyük ihitmal.
İyi bekliyoruz o zaman.Çok güzel balayı geçirin, bol bol dinlenin emi çok yoruluyor insan bu süreçte.
günaydınnnyarın düğünün var ne mutlu sana canım yaa. hiç sohbetimiz olamadı ama senin adına çok mutluyum. Allahım telli duvaklı bana da nasip eder inşallah.. kınanda ağlamamışsın ama benim şimdi gözlerim doldu yaaa. kendi kınamı düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?