'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar teşekkür ederim bir foto daha gelsin size süper bir kına oldu 400 den fazla kişi geldi kalabalık oldu düğünden farksız

Zehra canım ben bavula hiç uzun kollu koymadım yarın hırka götüreyim koyarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutluluklar diliyorum gizcim maşallah çok güzel çıkmışsınız.

Mutluluklar diliyorum gizcim maşallah çok güzel çıkmışsınız.

Sağol canım bittti geçti gittti çok oynadım içimde kalmadı bişi şükürler olsunn ama düğün de pek öyle oynamam

Bu arada ben hep güldüm ama annem çok ağladı ben herhal de sinirden güldüm bide ağlarsam görmemi kaybederim lenslerm tuz olur die tutttum kendimi

Sende mi ağlamadın benim gibi. Ben de çok oynadım tefi bir elime vurmaktana hala elim ağrıyor geçmedi. Düğün de niye pek oynamıyorsun oynarsın yav.

Gizcim güzel geçmesine çok sevindim. Her iki kıyafetinde çok hoş. Bende senin gibi kına gecemde çok oynamıştım. Düğünde ise ağlayarak oynamıştım. Düğününde daha çok eğlenmen dileğiyle canım.

Sende mi ağlamadın benim gibi. Ben de çok oynadım tefi bir elime vurmaktana hala elim ağrıyor geçmedi. Düğün de niye pek oynamıyorsun oynarsın yav.

Almorum öyle yoruldum ki gözüm yemiyor bir ara halay da gözüm karardı düşücektşm o derece kötü oldum
Millet şaka ile takılıyor gelin kısmı gülermi böle ağla oynama diyor arkadaşlarım onlar öle diyor gülesim geliyor güldürdüler beni

Kına gecemi hep hayal ettim oynamayı şükür ki çok güzel oldu nişanı evde yapmıştık ama herkes dedi nişanın yerine say ama düğün gibi oldu dedi 400 kişilik çerez kuru pastalar meyve sular hep bittti çok kalabalık olduk şükür ki herkes oynadı

Sonlara doğru nişanlımla dans ettik ard Arda çaldı şarkılar babamla kardeşimle dans herkes pistte idi annem çok ağladı ama

Benim de tuvaletimin arkası uzundu halay çekerlen 3 kere düşme tehlikesi atlattım neyseki düşmedim. Ben normalde hiç oynamazdım benden önce kuzenim evlendi onun nişanı kınası düğünü oynadım açıldım baya kendi nişanımda da çok oynadım kına da öyle oldu düğünde de oynarım artık son şey.

Son düzenleme:

Bende vitamin içeyim yorgun düştüm son bir güç lazım ayyy bir dakka oturmadım almor inan nasıl terledim anlatamam

Başladı biraz ya son gece bugün bak hüzünlendim şimdi. :26:

Hiç kolay değil, en azından aynı şehirlerdesiniz, uzak olsanız benim gibi. Özledim ailemi ama göremiyorum Sanırım çalışma hayatıma son vericem. Dayanamıyorum hasretlerine.

Hiç kolay değil, en azından aynı şehirlerdesiniz, uzak olsanız benim gibi. Özledim ailemi ama göremiyorum Sanırım çalışma hayatıma son vericem. Dayanamıyorum hasretlerine.

Olsun canım çalış yine de meşgale olur sonuçta çalışmasan da uzak illerdesiniz sanırım haftanın 2-3 günü gidemeyeceksin ki. Biz de aynı ildeyiz ama aramızda 50 km var iş güç çok ters yerde oturuyorum anadolu yakasındayım ben annemler avrupada iki haftada bir anca görüşürüz büyük ihitmal.

Çok mutlu olun yuvanızda canım, evinizi merak ediyorum, paylaşmayacak mısın?

Çok mutlu olun yuvanızda canım, evinizi merak ediyorum, paylaşmayacak mısın?

Sağol tatlım hepimiz ollaım inşallah. Balayı dönüşü paylaşacağım canım daha önce halılar filan yokken yatak serilmemişken çekmiştim şimdi her şey tam kuruldu bir de profesyonel makine aldık onunla çekip koyayım diyorum diğerleri telden çekilmiş çok güzel değil.

İyi bekliyoruz o zaman. Çok güzel balayı geçirin, bol bol dinlenin emi çok yoruluyor insan bu süreçte.

günaydınnn yarın düğünün var ne mutlu sana canım yaa. hiç sohbetimiz olamadı ama senin adına çok mutluyum. Allahım telli duvaklı bana da nasip eder inşallah.. kınanda ağlamamışsın ama benim şimdi gözlerim doldu yaaa. kendi kınamı düşünemiyorum bile

İyi bekliyoruz o zaman. Çok güzel balayı geçirin, bol bol dinlenin emi çok yoruluyor insan bu süreçte.

Çok sağol narincim valla çok yoruldum çok da gerildim kına gecesi günü kına meknaına gitmeden hafif tartıştık nişanlımla ama neyseki sonra barıştık.

Çok teşekkür ederim darısı sana inşallah en güzel şekilde atlarsınız umarım bugünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…