'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlar
çok zor günler geçiriyoruz ülke olarak, içim yanıyor kaç gündür, Allah ölen işçilerimize rahmet eylesin, kalanlara sabır versin inşallah
bizler bu günlerde karmaşık duygular içindeyiz tabi, bi yandan insanımızın acısı bi yandan senelerdir dört beklediğimiz o mesut gün. Allah hayırlısıyla tatlılıkla hepimize o günleri atlatmayı nasip etsin
Almorcum kınanın güzel geçmesine çok sevindim düğünün de muhteşem olur inşallah
Gizcim senin de bugün kınan var inşallah her şey hayal ettiğin gibi mükemmel geçer düğünün de öyle

benim bugün son iş günüm kızlar bugün tatile ayrılıyorum artık, Allahım kazasız belasız tatlılıkla geçirmemizi nasip etsin, benim düğündaşım ayşenurcuma ve ben yokken evlenecek tüm gelinciklere mutluluklar diliyorum
artık bu telaşla evde buraya giremiceğimi düşündüğümden bugün yazmak istedim sizlere, telefondan da sadece girip okuyabiliyorum henüz üye girişi yapıp cevap yazmayı beceremedim açmıyor 9 haziranda taze gelin olarak görüşmek üzere inşallah

Son düzenleme:

Düğündaşım sanada mutluluklar cnm.
Aynı gün ikimizde aynı heyecan içerisinde olacağız.
İnş herşey istediğimizden güzel olur.
Bende 3 Haziranda buradayım.Gelince görüşürüz inş çok mutlu bir şekilde geri dönmüş oluruz

inşallah canım benim

Canım mutluluklar dılıyorum sana dilerin dugunun de balayında hayallerını bıle gerıde bırakıcak kadar güzel gecer

Canım mutluluklar dılıyorum sana dilerin dugunun de balayında hayallerını bıle gerıde bırakıcak kadar güzel gecer

canım çok teşekkür ederim. sende ben gelmeden gidenlerdensin inşallah senin de kınan, düğünün, balayın çok çok güzel geçer

Çok teşekkürler Arzucum.

Sağol gizcim eminim sana da yakışacaktır kuaförde nişanbaşı vardı o da bu tarzdı o kıza da çok yakışmıştı. Sonunda sorun çözüldüyse takma kafana canım oluyor böyle şeyler. Ben de çok sevmem davul zurna en başından istemeiştim şimdi böyle de denk gelince iyi ki istememişim dedim.

Çok hoş olmuşsun komşucuğum fıstık gibisin
Valla acaip beğendim saç makyaj kıyafet süper

Çok sağol komşucum beğenmeme çok sevindim darısı sana olsun.

Merhaba herkese almor çok güzel olmuşsun..

Giz seninde hazırlıklarını görmüştüm herşeyin çok iyi geçer umarım.

Allah hepinizi mutlu eylesin.

Çok sağol tatlım.

Sağol canım amin.

Çok sağol tatlım çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.

Kızlar hazırlığım bittti arkadaşım ve kardeşim foto çekti size dış çekimden mimi kare

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İş çıkışı gelinliğimi teslim almaya gidiyorum
Haftasonu baya yoğun geçicek neyseki 19 Mayıs tatili var.
Şimdiden herkese iyi haftasonları
Yarın eminönünde çerezlerimizi ve nikah şekerlerimizi teslim alacağız.
Sonrada çerezleri ve lokumluklarımızı yapacağız.
Sayılı günler kaldı heyecan dorukta valla:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazar günü ceyiz almaya gelıcekler bızede yarın butun gun ceyızlerı hurcluycaz hazırlık yapılıcak bayada ıs var ya

Iyi aksamlar kizlar ♥ bu gece balayimizdaki son gecemiz. Yemege cikmadan once bir kac ipucu vermek istedim. Kendi otelimizden ornek verecegim belki sizin otellerde de uygulama aynidir.
Yaniniza havlu almayin havlular bornozlar degisiyor.
Getirdigim Plaj havlusunu hic kullanmadik cunku otel havlu kartlari ile plaj havlusu verdi bize.
Aksamlari hava cok soguyor. Yaniniza kapali ayakkabi, corap hirka gibi seyler almayi unutmayin.
Dus jeli dis macunu fircasi hepsi var ama goturmek isterseniz goturun.
Gereksiz seyler alip kendinize yük etmeyin bosuna.
Aklima gelen seyler olursa yazarim yine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…