nil sana maşallah demek geldi içimden.Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inşallah
selam kızlar
çok zor günler geçiriyoruz ülke olarak, içim yanıyor kaç gündür, Allah ölen işçilerimize rahmet eylesin, kalanlara sabır versin inşallah
bizler bu günlerde karmaşık duygular içindeyiz tabi, bi yandan insanımızın acısı bi yandan senelerdir dört beklediğimiz o mesut gün. Allah hayırlısıyla tatlılıkla hepimize o günleri atlatmayı nasip etsin
Almorcum kınanın güzel geçmesine çok sevindim düğünün de muhteşem olur inşallah
Gizcim senin de bugün kınan var inşallah her şey hayal ettiğin gibi mükemmel geçer düğünün de öyle
benim bugün son iş günüm kızlar bugün tatile ayrılıyorum artık, Allahım kazasız belasız tatlılıkla geçirmemizi nasip etsin, benim düğündaşım ayşenurcuma ve ben yokken evlenecek tüm gelinciklere mutluluklar diliyorum
artık bu telaşla evde buraya giremiceğimi düşündüğümden bugün yazmak istedim sizlere, telefondan da sadece girip okuyabiliyorum henüz üye girişi yapıp cevap yazmayı beceremedim açmıyor9 haziranda taze gelin olarak görüşmek üzere inşallah
Düğündaşım sanada mutluluklar cnm.
Aynı gün ikimizde aynı heyecan içerisinde olacağız.
İnş herşey istediğimizden güzel olur.
Bende 3 Haziranda buradayım.Gelince görüşürüz inş çok mutlu bir şekilde geri dönmüş oluruz
selam kızlar
çok zor günler geçiriyoruz ülke olarak, içim yanıyor kaç gündür, Allah ölen işçilerimize rahmet eylesin, kalanlara sabır versin inşallah
bizler bu günlerde karmaşık duygular içindeyiz tabi, bi yandan insanımızın acısı bi yandan senelerdir dört beklediğimiz o mesut gün. Allah hayırlısıyla tatlılıkla hepimize o günleri atlatmayı nasip etsin
Gizcim senin de bugün kınan var inşallah her şey hayal ettiğin gibi mükemmel geçer düğünün de öyle
benim bugün son iş günüm kızlar bugün tatile ayrılıyorum artık, Allahım kazasız belasız tatlılıkla geçirmemizi nasip etsin, benim düğündaşım ayşenurcuma ve ben yokken evlenecek tüm gelinciklere mutluluklar diliyorum
artık bu telaşla evde buraya giremiceğimi düşündüğümden bugün yazmak istedim sizlere, telefondan da sadece girip okuyabiliyorum henüz üye girişi yapıp cevap yazmayı beceremedim açmıyor9 haziranda taze gelin olarak görüşmek üzere inşallah
Canım mutluluklar dılıyorum sana dilerin dugunun de balayında hayallerını bıle gerıde bırakıcak kadar güzel gecer
maşallah size.. harika gözüküyorsunuz Allahım saklasın
sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gönlünden geçenin erkek olduğunu da bilsem de hiç farketmez bir gelsin de hele soytarı bak biz onu nasıl yiyeceğiz
iştahımı kabarttı teyzesinin bi tanesi :78::78:
Kızlar teşekkürler almor ayrıca saçına bayıldım bende bu tarz birşey istiyorum inşallah bana da yakışır
Kızlar bu arada babam dün dediki kızım davul zurna olmasın millet yuhalar dışar ca müzik istemyorm lütfen dedi bende baba ben istemiyorm istersen kayınpederi ara dedim
Babam nişanlına söle dedi nişanlıma söledim oda tamam gelmicek tamam dedi
Sonra brni aradı içinde kalcak gizem dedi bende yahu ben istemedm ki baban istiyor
Babası demiş ki istemem deseler istiyorm anlamına gelir onlar kız tarafı isterle demiş çok önceden adam bizim istediğinizi sanıyor
Bende Kur'an çarpsın başına kakmam bir davul olmadı demem öyle biri değilim ben lütfen dedim
Oda tamam babam getiremicek dedi
Ya onca olay üstüne babam dün o lafı demeseydi gelecekmiydi çok kızdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok hoş olmuşsun komşucuğum fıstık gibisin
Valla acaip beğendim saç makyaj kıyafet süper
Merhaba herkesealmor çok güzel olmuşsun..
Giz seninde hazırlıklarını görmüştüm herşeyin çok iyi geçer umarım.
Allah hepinizi mutlu eylesin.
almorcum maşallah çok güzel olmuşsunn
darısı gelinlikli halini görmeye inşallahh
gizz sakin ol canımm
yanlış anlaşılmadan kaynaklı bişe buu bellkii
o yüzden gerilme ve gününün tadını çıkar lütfenn
*
nilocann benimde birlikte vuslat saycaksınnn
minikkuşun cinsiyetiyle düğünümüz aynı günn
selam kızlar
Kızlar hazırlığım bittti arkadaşım ve kardeşim foto çekti size dış çekimden mimi kareEki Görüntüle 1116452 Eki Görüntüle 1116454
Kızlar hazırlığım bittti arkadaşım ve kardeşim foto çekti size dış çekimden mimi kareEki Görüntüle 1116452 Eki Görüntüle 1116454
Bir foto dha paylaşıyorum Eki Görüntüle 1116466
Bir foto dha paylaşıyorum Eki Görüntüle 1116466
Pazar günü ceyiz almaya gelıcekler bızede yarın butun gun ceyızlerı hurcluycaz hazırlık yapılıcak bayada ıs var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?