'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merabaa ballı lokmaaaa

Hemde ne lokma, bir lokma tam yemelik

Şimdi chekin yaptım acaip heyecanlıyım çok az kaldı nilim minik bebeğini paylaşmana çok sevindim

Kızlar hepinizi öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutlu ol Giz'cim çok mutluuuuuuuuuuuu

yerim ağzını burnunu kolunu bacağını soytarı seni! dur bir yerinde de sana nasıl hitap edebileceğimize bakalım turtam yaa

Eşim de palyaço diyor zaten, yine göremedik cinsiyeti Arzu'cum ya, fok balığı gibi inanılmaz hareketli. Biz çok ısrar edince doktor sadece "kemik yapısı kıza benziyor" dedi. Ama kesin diyemem, 7 Haziran'da renkli ultrasonda iyice bakalım dedi. 7 Haziran'da kaçarı yok yani

Çok sağol Nilcim lokma tatlısını sev bizim yerimize.

Çok seviyorum hemde, ödüm kopuyor ona birşey olacak diye. Birazcık hissetmesem kıpırdamasını hemen merak ediyorum, tatlı birşey yiyince hemen hareketleniyor Allah'tan. Allah sizlere de versin, aratmasın inşallah.

nilcim yerız bız onu teyzlerının bitanesı o cınsıyetı bellı mı ya benı ıcımden erkek gecıyo hep
yok canım maalesef, yine göremedik ama 7 Haziran'da renkli ultrasondan kaçamazzzzzzz :))

Son düzenleme:

Sağol Nilcim en hayırlı zamanda olur bizim de inşallah.

Kınadan elimde olan tek foto bu kızlar bunu paylaşıyıım bari sizlerle gerisini aldıkça paylaşacağım.

Eki Görüntüle 1115983
maşallah size.. harika gözüküyorsunuz Allahım saklasın

sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gönlünden geçenin erkek olduğunu da bilsem de hiç farketmez bir gelsin de hele soytarı bak biz onu nasıl yiyeceğiz
iştahımı kabarttı teyzesinin bi tanesi :78::78:

Kızlar teşekkürler almor ayrıca saçına bayıldım bende bu tarz birşey istiyorum inşallah bana da yakışır

Kızlar bu arada babam dün dediki kızım davul zurna olmasın millet yuhalar dışar ca müzik istemyorm lütfen dedi bende baba ben istemiyorm istersen kayınpederi ara dedim

Babam nişanlına söle dedi nişanlıma söledim oda tamam gelmicek tamam dedi

Sonra brni aradı içinde kalcak gizem dedi bende yahu ben istemedm ki baban istiyor

Babası demiş ki istemem deseler istiyorm anlamına gelir onlar kız tarafı isterle demiş çok önceden adam bizim istediğinizi sanıyor

Bende Kur'an çarpsın başına kakmam bir davul olmadı demem öyle biri değilim ben lütfen dedim

Oda tamam babam getiremicek dedi

Ya onca olay üstüne babam dün o lafı demeseydi gelecekmiydi çok kızdım

Valla Arzu'cum her insanın gönlünden illa ki bir şey geçer ama ne olursa olsun o benim canım, kız yada erkek ne fark eder kokusu yeter bana. Sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun gerisi boş zaten.Allah bizim için hayırlısını düşünmüş ona göre vermiştir.

Merhaba herkese almor çok güzel olmuşsun..

Giz seninde hazırlıklarını görmüştüm herşeyin çok iyi geçer umarım.

Allah hepinizi mutlu eylesin.

Nilll baya belli oluyor resimde yaaa.Mucize gerçekten.
Bencede bir anne sadece çocuğunu sağlıkla kucağına almak ister.
Kız,erkek bencede farketmez önemli olan sevdiğin insandan ve senden bir parça olmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen tatlım kesinlikle hemfikirim seninle
Allahım yaaa hamile olan sensin içi içine sığmayan burda heyecandan dört gözle haber bekleyen de ben.. canımmm benim

almorcum maşallah çok güzel olmuşsunn
darısı gelinlikli halini görmeye inşallahh

gizz sakin ol canımm
yanlış anlaşılmadan kaynaklı bişe buu bellkii
o yüzden gerilme ve gününün tadını çıkar lütfenn
*
nilocann benimde birlikte vuslat saycaksınnn
minikkuşun cinsiyetiyle düğünümüz aynı günn

Aynen gelmiyor diloş biz öyle olsun istemiyoruz böyle acı varken bencil olamayız

Nilll baya belli oluyor resimde yaaa.Mucize gerçekten.
Bencede bir anne sadece çocuğunu sağlıkla kucağına almak ister.
Kız,erkek bencede farketmez önemli olan sevdiğin insandan ve senden bir parça olmasıdır.

Belli olmaz mı minik sıpa Zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri, inan bana eşime her gün aşık oluyorum sanki. Ondn bir parça, aşkın, sevginin bir meyvesi ben ona teşekkür ediyorum bu duyguları bana yaşattığı için; o bana teşekkür ediyorum

aynen tatlım kesinlikle hemfikirim seninle
Allahım yaaa hamile olan sensin içi içine sığmayan burda heyecandan dört gözle haber bekleyen de ben.. canımmm benim

EE herhalde yani, burada ne günlerimiz geçti. Birbirinin yüzünü gören arkadaşlardan daha çok şey paylaştık. Attığımız her adımda birbirimizi yanımızda hissettik, çeyiz, alışveriş, kına, düğün, evlilik ve şimdi bebek. Nasıl ki kendi düğünümüz gibi birbirimizin şafağını saydıksak şimdi sıra bebişlerde

nilocann benimde birlikte vuslat saycaksınnn
minikkuşun cinsiyetiyle düğünümüz aynı günn

Beraber şafak sayıyoruz

sizin eğlenceniz siz nasıl uygun görürseniz canımm
özledim de baya bu arada

aynen nilcim tam izahatı bu.. şimdi o soytarı ne zaman gelecek ne giyecek ne yiyecek onları tartışacağımız günleri bekler olduk.. dört gözleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…