merabaa ballı lokmaaaa
Şimdi chekin yaptım acaip heyecanlıyım çok az kaldı nilim minik bebeğini paylaşmana çok sevindim
Kızlar hepinizi öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yerim ağzını burnunu kolunu bacağını soytarı seni! dur bir yerinde de sana nasıl hitap edebileceğimize bakalım turtam yaa
Çok sağol Nilcim lokma tatlısını sev bizim yerimize.
yok canım maalesef, yine göremedik ama 7 Haziran'da renkli ultrasondan kaçamazzzzzzz :))nilcim yerız bız onu teyzlerının bitanesı o cınsıyetı bellı mı ya benı ıcımden erkek gecıyo hep
Hemde ne lokma, bir lokma tam yemelik
Mutlu ol Giz'cim çok mutluuuuuuuuuuuu
Eşim de palyaço diyor zaten, yine göremedik cinsiyeti Arzu'cum ya, fok balığı gibi inanılmaz hareketli. Biz çok ısrar edince doktor sadece "kemik yapısı kıza benziyor" dedi. Ama kesin diyemem, 7 Haziran'da renkli ultrasonda iyice bakalım dedi. 7 Haziran'da kaçarı yok yani
Çok seviyorum hemde, ödüm kopuyor ona birşey olacak diye. Birazcık hissetmesem kıpırdamasını hemen merak ediyorum, tatlı birşey yiyince hemen hareketleniyor Allah'tan. Allah sizlere de versin, aratmasın inşallah.
Kınadan elimde olan tek foto bu kızlar bunu paylaşıyıım bari sizlerle gerisini aldıkça paylaşacağım.
Eki Görüntüle 1115983
Maşallah almorcum çok güzel olmuşsun. Elbisene bayıldım bu arada.Sıra düğündee
maşallah size.. harika gözüküyorsunuz Allahım saklasınKınadan elimde olan tek foto bu kızlar bunu paylaşıyıım bari sizlerle gerisini aldıkça paylaşacağım.
Eki Görüntüle 1115983
Hemde ne lokma, bir lokma tam yemelik
Mutlu ol Giz'cim çok mutluuuuuuuuuuuu
Eşim de palyaço diyor zaten, yine göremedik cinsiyeti Arzu'cum ya, fok balığı gibi inanılmaz hareketli. Biz çok ısrar edince doktor sadece "kemik yapısı kıza benziyor" dedi. Ama kesin diyemem, 7 Haziran'da renkli ultrasonda iyice bakalım dedi. 7 Haziran'da kaçarı yok yani
Çok seviyorum hemde, ödüm kopuyor ona birşey olacak diye. Birazcık hissetmesem kıpırdamasını hemen merak ediyorum, tatlı birşey yiyince hemen hareketleniyor Allah'tan. Allah sizlere de versin, aratmasın inşallah.
yok canım maalesef, yine göremedik ama 7 Haziran'da renkli ultrasondan kaçamazzzzzzz :))
akşam 6 da kınam kızlar hepinizi öpüyorum aralarda girip yazacağıom
Kınadan elimde olan tek foto bu kızlar bunu paylaşıyıım bari sizlerle gerisini aldıkça paylaşacağım.
Eki Görüntüle 1115983
Çok sağol komşucum çok şükür atlattık darısı sana olsun inşallah en güzel şekilde.
maşallah size.. harika gözüküyorsunuz Allahım saklasın
sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gönlünden geçenin erkek olduğunu da bilsem de hiç farketmez bir gelsin de hele soytarı bak biz onu nasıl yiyeceğiz
iştahımı kabarttı teyzesinin bi tanesi :78::78:
Şimdi chekin yaptım acaip heyecanlıyım çok az kaldı nilim minik bebeğini paylaşmana çok sevindim
Kızlar hepinizi öpüyorum
Valla Arzu'cum her insanın gönlünden illa ki bir şey geçer ama ne olursa olsun o benim canım, kız yada erkek ne fark eder kokusu yeter bana. Sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun gerisi boş zaten.Allah bizim için hayırlısını düşünmüş ona göre vermiştir.
Valla Arzu'cum her insanın gönlünden illa ki bir şey geçer ama ne olursa olsun o benim canım, kız yada erkek ne fark eder kokusu yeter bana. Sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun gerisi boş zaten.Allah bizim için hayırlısını düşünmüş ona göre vermiştir.
Kızlar teşekkürler almor ayrıca saçına bayıldım bende bu tarz birşey istiyorum inşallah bana da yakışır
Kızlar bu arada babam dün dediki kızım davul zurna olmasın millet yuhalar dışar ca müzik istemyorm lütfen dedi bende baba ben istemiyorm istersen kayınpederi ara dedim
Babam nişanlına söle dedi nişanlıma söledim oda tamam gelmicek tamam dedi
Sonra brni aradı içinde kalcak gizem dedi bende yahu ben istemedm ki baban istiyor
Babası demiş ki istemem deseler istiyorm anlamına gelir onlar kız tarafı isterle demiş çok önceden adam bizim istediğinizi sanıyor
Bende Kur'an çarpsın başına kakmam bir davul olmadı demem öyle biri değilim ben lütfen dedim
Oda tamam babam getiremicek dedi
Ya onca olay üstüne babam dün o lafı demeseydi gelecekmiydi çok kızdım
almorcum maşallah çok güzel olmuşsunn
darısı gelinlikli halini görmeye inşallahh
gizz sakin ol canımm
yanlış anlaşılmadan kaynaklı bişe buu bellkii
o yüzden gerilme ve gününün tadını çıkar lütfenn
*
nilocann benimde birlikte vuslat saycaksınnn
minikkuşun cinsiyetiyle düğünümüz aynı günn
Aynen gelmiyor diloş biz öyle olsun istemiyoruz böyle acı varken bencil olamayız
Nilll baya belli oluyor resimde yaaa.Mucize gerçekten.
Bencede bir anne sadece çocuğunu sağlıkla kucağına almak ister.
Kız,erkek bencede farketmez önemli olan sevdiğin insandan ve senden bir parça olmasıdır.
aynen tatlım kesinlikle hemfikirim seninle
Allahım yaaa hamile olan sensin içi içine sığmayan burda heyecandan dört gözle haber bekleyen de ben.. canımmm benim
nilocann benimde birlikte vuslat saycaksınnn
minikkuşun cinsiyetiyle düğünümüz aynı günn
özledim de baya bu aradasizin eğlenceniz siz nasıl uygun görürseniz canımm
Belli olmaz mı minik sıpaZaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri, inan bana eşime her gün aşık oluyorum sanki. Ondn bir parça, aşkın, sevginin bir meyvesi ben ona teşekkür ediyorum bu duyguları bana yaşattığı için; o bana teşekkür ediyorum
EE herhalde yani, burada ne günlerimiz geçti. Birbirinin yüzünü gören arkadaşlardan daha çok şey paylaştık. Attığımız her adımda birbirimizi yanımızda hissettik, çeyiz, alışveriş, kına, düğün, evlilik ve şimdi bebek. Nasıl ki kendi düğünümüz gibi birbirimizin şafağını saydıksak şimdi sıra bebişlerde
Beraber şafak sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?