hayatcım biraz daha iyiym ama boğazım acıo sesım deıstı yaa
Hayatııımm duaları bitirebildiinnmiiiii
hayır kuzu daha bitiremedim çok tembelimmm =((
hiç iyi dimedin yaaa ben ilaçlarla çabuk atlattım canım bide bol bol bitki çayı içtimmm
benden 130u ekledınmi canımmmm, kaç tane kaldıı
biliyorum picassayı:) soal canım şuan bunlar yeterli.sormak istediğim olursa sorcam inş:)
içerde çekım normalınde yasak ama 24 eylulde karısmıyodu kımse cok harıka goruntuler var ordada
öle bişiki bu balım ışığın geliş yönünü falan ayarladığında herangi bi oynamaya gerek kalmıyo. az bısı oynanmış olabılır. ben dergıde calısırken kullanıyodum photoshopu adope, corel falan kullanıyoduk ama normal fotolar ıcın abartı programlar dıye dusunuyorum. picasada gölgelendirme renk açma gibi işlemler hatta rötuş bile yapabılıyosun burnundan rahatsız olan bı arkadasımın fotolarıyla oynarım mesela buruncunu duzeltırım guzel bı program ve basit.
hoşgeldin guzummm
ohhh şifa olsunnnn =))bende sevmememe regmen 2 çay 1 yseşilçay içtim limonlu:96:
biliyorum picassayı:) soal canım şuan bunlar yeterli.sormak istediğim olursa sorcam inş:)
hayat nezman kadr. bn yarın okuyabilirim inş.
canım çoktan bitmesi gerekiyodu allah nasip ederse bugün bitiricemmm =))
eniştenin verdiği 20 yi aldım ama senin 130u almadım alıyorum hemen sağolasın canımmm
minnakım netten baktım da o çok pahalı ben 300-400tllik bişey bakıyorum
arada kaynadı heralde tatlım yazmıstım dünn rica ederim ne demek tatlıımmm
ne kadar olmus kız benımkı, o zaman sey alsana 3 5 mtreye kadar su altına ınenler var bende alıcam onlardan500mu neydıı onlar, ben benımkıne su altı ıcın kılıf alıcaktım ama kılıf 700tlydı onu alana kadar baska makına alırım
ozman bizede ALLAH kbl etsn demek düşer:)
sağol bacım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,,,,[/
amin canım Allah kabul etsin
1000 küsürüde var cnm indirimli fiyatıymışben o kadarlık bişey bakmıyorum ya canon,sony,nikon bakayım bari bunlara
1000 küsürüde var cnm indirimli fiyatıymışben o kadarlık bişey bakmıyorum ya canon,sony,nikon bakayım bari bunlara
Kızlar İkea'ya bu cumartesi mi gidiyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?