'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biliyorum picassayı:) soal canım şuan bunlar yeterli.sormak istediğim olursa sorcam inş:)

hoşgeldin guzummm

hayat nezman kadr. bn yarın okuyabilirim inş.

eniştenin verdiği 20 yi aldım ama senin 130u almadım alıyorum hemen sağolasın canımmm

arada kaynadı heralde tatlım yazmıstım dünn rica ederim ne demek tatlıımmm

minnakım netten baktım da o çok pahalı ben 300-400tllik bişey bakıyorum

ne kadar olmus kız benımkı, o zaman sey alsana 3- 5 mtreye kadar su altına ınenler var bende alıcam onlardan 500mu neydıı onlar, ben benım makınaya su altı ıcın kılıf alıcaktım ama kılıf 700tlydı onu alana kadar baska makına alırım

Son düzenleme:

1000 küsürüde var cnm indirimli fiyatıymış ben o kadarlık bişey bakmıyorum ya canon,sony,nikon bakayım bari bunlara

1000 küsürüde var cnm indirimli fiyatıymış ben o kadarlık bişey bakmıyorum ya canon,sony,nikon bakayım bari bunlara

canım forumada gıdersek mutlaka vardır teknolojı market bakarız ordanda beraber bende bakıcam cunku 400 500 cıvarında bişiler su altı cekımıde yapanlardan

selam kızlarrr...

evet tugcecim cumartesi diye biliyorum

ben gelemicem malesef... haftasonu gorusmelerim var bugunde bitanesinden geldim heryerde bedava köle arıyolar.. umudumu yitirmicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…