bence ilk geceden 1 kere yeter.. sonra balayında bol bol yapılır... önce yawaştan alıştrmak lazım.... ilk geceden 5 kere yaparsan zaten sonun hastanelik olur..
libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk
aminn diloşş inşallah canım
seni bile raydan çıkarıcaklar yahu hiç öyle değilsin halbukiiiiii
Göz açıp kapayana kadar geçer canım sen merak etme. Benim 165 günüm vardı bu topiğe geldiğimde, şimdi 5 aylık evli üstelik hamileyim
Hiç korkmayın kızlar, valla ben kendi adıma söylüyorum , ilk seferden zevk alınmaz diyenlere inat hayatımın en güzel gecesiydi. Bulutların üzerinde olmak sanırım böyle birşeydi. Ve işin güzel tarafı, her seferinde daha fazla zevkle, daha fazla aşkla yaşıyorum bunu eşimle. Ve her seferinde eşime daha aç kalkıyorum yanından.
Daha da konuşturmayın beni artık
libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk
Bende zevk alcam demi arzu biraz aştık daha demin oldu olan ama korkumu yendim şükrediyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende zevk alcam demi arzu biraz aştık daha demin oldu olan ama korkumu yendim şükrediyorm
ne kadar rahatsan o kadar kolay olur aslında millet günde kaç kere yapıyor bişey olmuyorda biz neden krkuyoruz anlamadım....
geçen ewli olan yakın arkadaşımla konuşuyoruz bana dioki 5 kere yapın bırakın dio ilk geceden....
yuhh dedim o kadarda değil
kendiside bayaaa böle melo gibi falan yanii ahahah
ama kocasıda kız için deli olur yaniiiii
bah yaaaaaaaanlasıldı aksam fırtına kopacak bizde avucumuzu yalakalım
Nille senın kocan arzucum hıc bızden sıkayet etmesınler ısıtıp ısıtıp gönderıyoz sızı daha ne istiyolar
ki ben yaniiiii
üstüme iyilik sağlıkkkk
nilll bunlar nasıll cümleler maşallah maşallahh
demek daha aç kalkıyosunn hııııı
Pii bak ya bıde daha demın oldu dıyo olan var olmayan var:84::84:
Kişiden kişiye değişir canım bu sayı, yani kuruluk yaşanıyorsa ve kadın kendini o atmasfore sokamıyorsa fazla zorlamak sadece , girişi tahriş eder. Bu sefer daha sonra ki ilişkilerde acı hissedilir. O an ki ambiyansa göre hareket etmek gerek, bunun sayısı yok
Zaten bizde her an fırtınaya hazır ben varımYemeğin altını bile kapatıp, haydeeeeee hoppaaaa
Çok acayip sahiden Dila, anlatması zor. Hiç bitsin istemiyorum, hiç eşimde "aşkım belediye musluğumu sandın" diyor
Gizemmm,
1-vücudundan utanma sakın
2-bırak seni tablo gibi seyretsin. Utanmayı bırak.
3-eşim zevk alıyor mu?
4-acaba memnun mu?
5-beni beğeniyor mu?
6-acıyacak mı?
Gibi tüm soruları at kafandan, ve kendini eşine sun. İşte o zaman zevk alacaksın.
Çok acayip sahiden Dila, anlatması zor. Hiç bitsin istemiyorum, hiç eşimde "aşkım belediye musluğumu sandın" diyor
O ambiansı daha demin yaşadım
Nilim inan zevk alcam die düşünmedim ama kafamdan atttım herşeyi öle tamammı giremedi girdide olabilir bilmiyorm garip bişidi korunmuyoruz bide eşim içime boşalmış yahu hissederim sanmıştım yaaa çok cahilim ben
minik mercimek engel olmaz inşallah sizee nilocannn
bu kadar açken çocuğu aç bırakmayınn yaniiii
*
gamzeeeeeeeee
şu 17 gün bi geçeydiii yavvvvvvvv
Minik mercimek pek engel olmadı şimdilik, bir süre daha olmaz da, sonrası nasıl olur koca göbekle işte onu bilemiyorum. Doktorum da herhangi bir terslik olmadığı sürece devam dedi, çünkü rahat doğum olması açısından çok önemliymiş.
Minik mercimek sürekli aç bu aralar, bakalım ne olacak halimiz
Nilim inan zevk alcam die düşünmedim ama kafamdan atttım herşeyi öle tamammı giremedi girdide olabilir bilmiyorm garip bişidi korunmuyoruz bide eşim içime boşalmış yahu hissederim sanmıştım yaaa çok cahilim ben
minik mercimek engel olmaz inşallah sizee nilocannn
bu kadar açken çocuğu aç bırakmayınn yaniiii
*
gamzeeeeeeeee
şu 17 gün bi geçeydiii yavvvvvvvv
gizzz hiç ilaç almıyomusunnn
yani bu tutarsa bebek geliyo mu demekkk :44::44::44::44:
Kişiden kişiye değişir canım bu sayı, yani kuruluk yaşanıyorsa ve kadın kendini o atmasfore sokamıyorsa fazla zorlamak sadece , girişi tahriş eder. Bu sefer daha sonra ki ilişkilerde acı hissedilir. O an ki ambiyansa göre hareket etmek gerek, bunun sayısı yok
Zaten bizde her an fırtınaya hazır ben varımYemeğin altını bile kapatıp, haydeeeeee hoppaaaa
Gizemmm,
1-vücudundan utanma sakın
2-bırak seni tablo gibi seyretsin. Utanmayı bırak.
3-eşim zevk alıyor mu?
4-acaba memnun mu?
5-beni beğeniyor mu?
6-acıyacak mı?
Gibi tüm soruları at kafandan, ve kendini eşine sun. İşte o zaman zevk alacaksın.
Vallahı ya geceydı eyiydi
Hatunlar sevısıp sevısıp yazıyolar bize yazık deilmi
Almıyorm puhahahahaha diloş inan anlamadan oldu yaaaa
görürler 17 gün sonra bizimde çenemiz düşmüş akşamı bekliyo olcazzz
anammmm
her an her şey olabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?