aminn diloşş inşallah canım
seni bile raydan çıkarıcaklar yahu hiç öyle değilsin halbukiiiiii
hoşbuldum canımm sağolasın
inşallah harika geçecekk
ayy ya korkuyorum ben biliyomusun, yaklaşınca daha bi stres olucam muhtemelen
umarım rahat bi rapor veririmmmm ben de
aman aman faydalan mazallah hiç o taraklarda bezin yok yaayçaaaaa
meryem bu ne kıııızzz :90: :90: :90: tabire geeeelll.. bitiren geliyor rapor veriyor
Az kalmış sizinde
Ama hersey sizin icin sonra ilk gece korkuyorum konulari pesine vajinismusmu olsunlar Allah korusun :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
yaaaa millet korkuyor hep bende buna dahil tabiiii.... siz böle teşwik edin de bizi korkularımızı yenelim canolaaar
inşallah meleğim hiç öyle büyütme gözünde ve o muhteşem anın tadını çıkar sonrasını biliyorsun zatenarzuuuumm ıııı şey yani azcık vardır tabi ama yani korkuyorum ben yaa yinede,niye öyle diyosun, ama yeneceğim o korkuyu inşalahhh
raporu vericem ben de çatır çatır umarımmm
syhbeyaz ben topikte düğün dernek vesaire konuşmalara başladığımda düğünüme 5 aydan fazla süre vardı şu an 8,5 aylık evliyim.. inan geçiyor.. çok da güzel geçiyor.. sabıryokk yaaa...beb öyle hissetmiyorummm...hatta zaman geçmiyorrr
rahat olun mucizevi bir şey olacak.. inanın güvenin ve çok sevin.. bütün mesele buyaaaa millet korkuyor hep bende buna dahil tabiiii.... siz böle teşwik edin de bizi korkularımızı yenelim canolaaar
yokk yaaa...beb öyle hissetmiyorummm...hatta zaman geçmiyorrr
yaaaa millet korkuyor hep bende buna dahil tabiiii.... siz böle teşwik edin de bizi korkularımızı yenelim canolaaar
hahahh bencede....
Göz açıp kapayana kadar geçer canım sen merak etme
Hiç korkmayın kızlar, valla ben kendi adıma söylüyorum , ilk seferden zevk alınmaz diyenlere inat hayatımın en güzel gecesiydi. Bulutların üzerinde olmak sanırım böyle birşeydi. Ve işin güzel tarafı, her seferinde daha fazla zevkle, daha fazla aşkla yaşıyorum bunu eşimle. Ve her seferinde eşime daha aç kalkıyorum yanından.
Daha da konuşturmayın beni artık
inşallah meleğim hiç öyle büyütme gözünde ve o muhteşem anın tadını çıkar sonrasını biliyorsun zatençatır çatır
syhbeyaz ben topikte düğün dernek vesaire konuşmalara başladığımda düğünüme 5 aydan fazla süre vardı şu an 8,5 aylık evliyim.. inan geçiyor.. çok da güzel geçiyor.. sabır
rahat olun mucizevi bir şey olacak.. inanın güvenin ve çok sevin.. bütün mesele bu
Göz açıp kapayana kadar geçer canım sen merak etme. Benim 165 günüm vardı bu topiğe geldiğimde, şimdi 5 aylık evli üstelik hamileyim
Hiç korkmayın kızlar, valla ben kendi adıma söylüyorum , ilk seferden zevk alınmaz diyenlere inat hayatımın en güzel gecesiydi. Bulutların üzerinde olmak sanırım böyle birşeydi. Ve işin güzel tarafı, her seferinde daha fazla zevkle, daha fazla aşkla yaşıyorum bunu eşimle. Ve her seferinde eşime daha aç kalkıyorum yanından.
Daha da konuşturmayın beni artık
Kimm ben mı üstüme iyilik sağlıkevet arzumm işe başlayınca onunla uğraşacak vaktim olmayacak, haziranda evimizi tutuyoruz yıkayıp ütülüyorum ki direk yerleştireceğim. evde oturmaya başlayacağım çünkü ben annemlere uzak yaşayacağım. şimdi boş iken halledeyim diyorum
burası fena kaynamış arzum ya okuyorum da yazılanları fena fenameryem ile giz fena hakkaten ben gamzeden de korkuyorum ondan da vardı potansiyel
ben de okuyorum ki faydalanayım şimdidenona göre bekleyeyim eylülü
Kimm ben mı üstüme iyilik sağlıkFenayımdır övünmek gibi olmasın
libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk
libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk
wuuuuu aşkın, arzunun şehwetin dibi bu olsa gerekkkk
ayyyy sonsuza dek böle kalın cancaaazıımm
amaaaan korkuyorum beee kim korkuyormuş hıııh o benden korksuuun
Herşey senin elinde yani kadının elinde bunu sakın unutma
ne kadar rahatsan o kadar kolay olur aslında millet günde kaç kere yapıyor bişey olmuyorda biz neden krkuyoruz anlamadım....
geçen ewli olan yakın arkadaşımla konuşuyoruz bana dioki 5 kere yapın bırakın dio ilk geceden....
yuhh dedim o kadarda değil
kendiside bayaaa böle melo gibi falan yanii ahahah
ama kocasıda kız için deli olur yaniiiii
biz 1 e razıyız cnm..onu atlatsakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?