'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Korkma korkma korkunun ecele faydasi yok :) oylede boylede geciyor sonra hoppp tusss

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

aman aman faydalan mazallah hiç o taraklarda bezin yok ya ayçaaaaa

meryem bu ne kıııızzz :90: :90: :90: tabire geeeelll.. bitiren geliyor rapor veriyor

arzuuuumm ıııı şey yani azcık vardır tabi ama yani korkuyorum ben yaa yinede,niye öyle diyosun, ama yeneceğim o korkuyu inşalahhh

raporu vericem ben de çatır çatır umarımmm

Ama hersey sizin icin sonra ilk gece korkuyorum konulari pesine vajinismusmu olsunlar Allah korusun :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

yaaaa millet korkuyor hep bende buna dahil tabiiii.... siz böle teşwik edin de bizi korkularımızı yenelim canolaaar

arzuuuumm ıııı şey yani azcık vardır tabi ama yani korkuyorum ben yaa yinede,niye öyle diyosun, ama yeneceğim o korkuyu inşalahhh

raporu vericem ben de çatır çatır umarımmm
inşallah meleğim hiç öyle büyütme gözünde ve o muhteşem anın tadını çıkar sonrasını biliyorsun zaten çatır çatır
yokk yaaa...beb öyle hissetmiyorummm...hatta zaman geçmiyorrr
syhbeyaz ben topikte düğün dernek vesaire konuşmalara başladığımda düğünüme 5 aydan fazla süre vardı şu an 8,5 aylık evliyim.. inan geçiyor.. çok da güzel geçiyor.. sabır
yaaaa millet korkuyor hep bende buna dahil tabiiii.... siz böle teşwik edin de bizi korkularımızı yenelim canolaaar
rahat olun mucizevi bir şey olacak.. inanın güvenin ve çok sevin.. bütün mesele bu

yokk yaaa...beb öyle hissetmiyorummm...hatta zaman geçmiyorrr

Göz açıp kapayana kadar geçer canım sen merak etme. Benim 165 günüm vardı bu topiğe geldiğimde, şimdi 5 aylık evli üstelik hamileyim

hahahh bencede....

Hiç korkmayın kızlar, valla ben kendi adıma söylüyorum , ilk seferden zevk alınmaz diyenlere inat hayatımın en güzel gecesiydi. Bulutların üzerinde olmak sanırım böyle birşeydi. Ve işin güzel tarafı, her seferinde daha fazla zevkle, daha fazla aşkla yaşıyorum bunu eşimle. Ve her seferinde eşime daha aç kalkıyorum yanından.

Daha da konuşturmayın beni artık

Son düzenleme:

owwwww...bakalım biz böyle diyebilecek miyizzz

hadi bakalım atlatan atlattı da atlatamayan napar bilemem heheheh yaşayıp görceeezzz

wuuuuu aşkın, arzunun şehwetin dibi bu olsa gerekkkk

ayyyy sonsuza dek böle kalın cancaaazıımm

amaaaan korkuyorum beee kim korkuyormuş hıııh o benden korksuuun

Kimm ben mı üstüme iyilik sağlık Fenayımdır övünmek gibi olmasın

libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk

libidoooo tavan yapmaaa.. akşama çok var dahaaa :18::18::18:
kocacııımmm vallahi kabahatim yok hep bu topik hep bu topik yeeaaa
yelkovan seni seviyorum akrebi kovalayıversene azıcııkk

Zaten benim eşim soruyor "hayırdır kadınlar kulübünde yine ne okudun?" diye Arada bir de kızıyor, bak çökerticem o siteyi diye de söyleniyor , bende cevap veriyorum bişey yapamazsın kiiiiiiiii

wuuuuu aşkın, arzunun şehwetin dibi bu olsa gerekkkk

ayyyy sonsuza dek böle kalın cancaaazıımm

amaaaan korkuyorum beee kim korkuyormuş hıııh o benden korksuuun

Herşey senin elinde yani kadının elinde bunu sakın unutma

Herşey senin elinde yani kadının elinde bunu sakın unutma

ne kadar rahatsan o kadar kolay olur aslında millet günde kaç kere yapıyor bişey olmuyorda biz neden krkuyoruz anlamadım....

geçen ewli olan yakın arkadaşımla konuşuyoruz bana dioki 5 kere yapın bırakın dio ilk geceden....

yuhh dedim o kadarda değil

kendiside bayaaa böle melo gibi falan yanii ahahah

ama kocasıda kız için deli olur yaniiiii

biz 1 e razıyız cnm..onu atlatsakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…