'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dimi ama...biz napalımmm

geçiyor zaman hele son ay göz ac kapa hoopp koca yanında

aslımm biz sabrediyozda yoldan çıkaranlar var biziiii
*
şaka maka 17 gn kaldı ilk topiğe geldiğimde ilk sen selam vermiştin yanlış hatırlamıyosamm canım yaaaa

valla cok fena olmuş topic bizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek

bu akşam beni de gaza getirdiler Nil falan..

oyyyy bebegimmmmmmsin

valla cok fena olmuş topic bizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek

bu akşam beni de gaza getirdiler Nil falan..

oyyyy bebegimmmmmmsin

bizim için gün fark etmiyoo canım
o dönem sen aydınlatıyodun
şimdi nil arzu meryem giz fln olunca sohbet coşuyoo bizde üstüne tuz ekiyoruzzzz
*
akşam aksiyonlı geçecek demekki hepinizinnnn

ramazan ayı cabuk gecer de telaşla falan..bu hazıran nası gecer onu bılemıyorummmm tatlm

aslıcım burası eğitim topiğine dönmüşmaşallah evlenenler arkadaşlarına yardım ediyor nasıl güzel heyecanlar kızlar kıymetini bilin her şeye alışılıyor her şey öğreniliyor acemiliklerin bile güzelliği varmış

Ayy amiiin canım inş... herşeyseninde gönlüne göre olur inşallah

senin neler kaldı şuan baya bşy hallolmuştur herhalde...

ev tutulup yerleşme sağlanacak cnm..damatlığa bakılmadı hiç..gelinlik dikilmeye baslandı..bindallı kıralandı..çok bişey kalmadı aslında..ev tutulsun çeyiz cıkma muhabbetı olacak iştee

ev tutulup yerleşme sağlanacak cnm..damatlığa bakılmadı hiç..gelinlik dikilmeye baslandı..bindallı kıralandı..çok bişey kalmadı aslında..ev tutulsun çeyiz cıkma muhabbetı olacak iştee

bence ew bakmaya hemen başladyın derim ew fiyatları artarsa bide kötü olur yanii....
bi de tutmak sonra yerleştrmek öyle zaman alıyorkii bizim 1 ayı buldu...

bi de ben çalıştığım iç.in acele ettik biz.. eğer sen çalışmıyorsan sorun olmaz tabii...

Son düzenleme:

basladık cnm da henuz bulamadık ev...işi bıraktım cnm su an calışmıyorum..ama emınım uzun surecektr yerleltrme..ramazan a kadar halletsek ıyıydı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…