sevişkenler napıyorsunuz
3-5
17 gün kaldı yaşafak sayıyoruzz hala aslımmm yaaaa :95::95::95::95::95:
17 gün kaldı ya
o kadar günden düşüldü
sabrın sonu selamet
17 gün kaldı ya
o kadar günden düşüldü
sabrın sonu selamet
dimi ama...biz napalımmm
aslımm biz sabrediyozda yoldan çıkaranlar var biziiii
*
şaka maka 17 gn kaldı ilk topiğe geldiğimde ilk sen selam vermiştin yanlış hatırlamıyosamm canım yaaaa
valla cok fena olmuş topicbizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek
bu akşam beni de gaza getirdilerNil falan..
oyyyy bebegimmmmmmsin
geçiyor zaman hele son ay göz ac kapa hoopp koca yanında
valla cok fena olmuş topicbizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek
bu akşam beni de gaza getirdilerNil falan..
oyyyy bebegimmmmmmsin
ramazan ayı cabuk gecer de telaşla falan..bu hazıran nası gecer onu bılemıyorummmm tatlm
olsunnn..bencee zamanlamanızz çok iyi olmuşşş
ayyy ewet yaaaaa ramazan ayında napıcaz bakalım.. biz evlendikten 20 gün sonra oruç başlıyor
neyse o zamanda bulcaz bi çaresini artıkk
olsunnn..bencee zamanlamanızz çok iyi olmuşşş
artık yemekten sonra yapıp sonra duş alıp sonra sahuru yapıp (bu süre zarfında hiç uyumıcaz) yatıp uyumamız lazım herhalde böyle olur
planda yapılmışşş hemenDDDD
tabii tabii...herşey tam takır hazır mııı...sadece gün mü bekleniyorrrEeeee napalım bunlarıda düşünmek lazım tabiiii
tabii tabii...herşey tam takır hazır mııı...sadece gün mü bekleniyorrr
ewett herşey hazır ewimiz hazır eşyalar hazır bi tek damatlık alıncak bu hafta onun dışında günümüzü bekliyoruz heycanlaaa
ayyy canım ya herşeyy gönlünüzce olsunn inşşş..çok mutlu olunn
Ayy amiiin canım inş... herşeyseninde gönlüne göre olur inşallah
senin neler kaldı şuan baya bşy hallolmuştur herhalde...
ev tutulup yerleşme sağlanacak cnm..damatlığa bakılmadı hiç..gelinlik dikilmeye baslandı..bindallı kıralandı..çok bişey kalmadı aslında..ev tutulsun çeyiz cıkma muhabbetı olacak iştee
bence ew bakmaya hemen başladyın derim ew fiyatları artarsa bide kötü olur yanii.... bi de tutmak sonra yerleştrmek öyle zaman alıyorkii bizim 1 ayı buldu...
bi de ben çalıştığım iç.in acele ettik biz.. eğer sen çalışmıyorsan sorun olmaz tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?