'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İsimi biraksam :) alisirin bir kac gune calisma hayatina aksama ne yemek yapsam evde yemek yok dun bulgur pilavi yaptim taze fasulye cacik ama fasulye bitti :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmm sonra pişman olursun ama canımcım alışırsın düzene sokarsın.. 1,5 aydır ilk defa yemeğim yok benim mesela.. ama pratik bişiiiler yapacağım artık Sende halledersin şüphesiiz
hiiiihhh gelinciikkk.. eminim çok tatlı olmuşsundur merakla bekliyorum..

Bekliyoruz canim fotograflarini

İsimi biraksam :) alisirin bir kac gune calisma hayatina aksama ne yemek yapsam evde yemek yok dun bulgur pilavi yaptim taze fasulye cacik ama fasulye bitti :)

bulgur pilavın kaldıysa, yanına patlıcan musakka yada karnıyarık yapabilirsin. Çok kolay yemek ikisi de. Bulgur pilavı ile patlıcanlı yemek süper oluyor.

Benim bu akşam ki menüm : mercimek çorbası-bezelyeli tavuk-pilav-salata :::) tatlı olarak geçen akşam bici bici yapmıştım onu yeriz, uffff karnım acıktı.

Meryem, bir de benden tavsiye, haftalık yemek listesi yap. Ben öyle yapıyorum. Pazar ve market alışverişimi de ona göre yapıyorum. Hazırlanabilecek olanların ana malzemelerini hafta sonu hazırlayıp buzluğa atıyorum, hafta içi işten gelince en fazla pişiriyorum. pratiklik iyidir.

Güzel geçmesine sevindim canım, zaten resimlerden belliydi Ve ayrıca harika olmuştun,maşallah Allah nazarlardan korusun.

Amin canımmTekrardan tşkler Nilciğim.
Benimde makyajım,saçım,kıyafetlerim hepsi içime çok sindi.
Kına abiyemi herkes çk beğendi ama kaftana herkes bayıldı.İyiki sipariş etmişim.
Hiç öyle bir şey görmedikleri için resmen kınanın olayı oldu hahaah

Nihaha gercek dunya aksama ne yemek yapsam

Canım cok guzel gozukuyosun allahım mutlu etsın senı hersey dıledıgın gıbı olur ınsalah

Harikasin nilll

Bende varim :)) 6 eylül dugunum Allah izin verirse

Ben demiştim kaftanlar harika diye, pişman olmayacağını biliyordum Sana da çok yakışmış ayrıca

Nihaha gercek dunya aksama ne yemek yapsam

Bak sennn, seni de göreceğiz en fazla 1 ay sonra, balayından döndüğün gibi başlarsın ne yemek yapsam, ev işlerini nasıl yetiştiriyorsun demeye

Harikasin nilll

Ayy yok kız, az fikir vereyim dedim. Ben buradayım her zaman fikirlerimle

Nil gobek salatayi derin dondurucuya attim cikardim salata yapicam eridi bozuldu cope gitti mecburen

Nil gobek salatayi derin dondurucuya attim cikardim salata yapicam eridi bozuldu cope gitti mecburen

Yaprak sebzeler dondurucuya konmaz Ispanak mesela, marul vs gibi. Ben marulu pazardan gelince ayıklıyorum doğruyorum vakumlu kaba koyuyorum, akşamları salata yaparken rahat oluyor. Ya benim dediğim. Mesela, örnek tablo vereyim sana.

Pazartesi
Karnıyarık-bulgur pilavı (karnıyarık için patlıcanlar kızartılır dondurucuya konur) işten geldiğinde sadece kıymalı harç yap dök üstüne, o sırada da bulgur pilavını koy ateşe, onlar pişerken masanı kur hoppp yemek hazır.

Salı
köfte-patates kızartması- makarna
Köfteleri hazırla koy buzluğa, pazartesi akşamı yemeğinizi yerken makarnayı koy suya haşlansın, süz güzelce kapağını kapat) köfte-patates kızartırken kızartırken , yağını sosonu hazırla dök makarnayı

Çarşamba
fırında tavuk+pilav+ayran (tavuklar daha önceden derileri ayıklanmış tütsülenmiş yıkanmış olarak buzlukta olsun), salı akşamı yemek yerken, tavuğu çıkart buzluktan. Ben fırın poşetinde yapıyorum mesela, poşetin içine yerleştir tavuklarını. Buzdolabına koy. Akşam işten geldiğin gibi at fırına, üstünü değiştir, duşunu al, masanı hazırla, pilavını pişir.

İşteee böyleee bu örnek uzar gider. Bazen eşinle mutfağa gir, "aşkım hadi gel beraber yemek yapalım" de. Menemen yap bana hadiiii şeklinde, harikasın aşkım, bayıldım ellerine sağlık demeyi de unutma. Bırak mutfağı dağıtsın, şikayet edersen bir daha su almaya girmez mutfağa

Yine çok konuştum
:26:

Selam kızlar bugün son günümüz yarın dönüyoruz İstanbul'a her şey çok güzel geçti balayı süperdi bir de hava daha iyi olsa perfect olacaktı ama kötü havalarda da spaya gittik sauna hamam sıcak su havuzunu kullandık onun dışında malum odamızda vakit geçirdk balayı çifti olaraktan İlk gece çok yorgunduk evimize vardığımızda çay demledik içtik uyuduk ertesi gün balayında oldu her şey. Bol bol fındık ceviz, bal kaymak yediriyorum kahvaltılarda bizimkine ben de yiyorum tebi. Hepinizi öpüyorum dönüşte fotolarımla beraber geliyorum.

Senide gorucezzzx

Yaaaaaa bananeee yaaaa evlenmıyım vazgectım bizimkı sımdıden turmax gurme ızlemeye basladı hevesını kırmayalım dımı

Telefonuna yukle

yüklü canım telefonumdaa

pasif gelincikim beniiimm

ayy tam alıntılıyorum bri bişe dio hopp sayfayı kapatıyorumm
bugün de son gün die acaip yorgunumm arzu :26::26::26:

canım maşallah çok güzel olmuşsun çok beğendimm maşallahh
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

kıyamam sana canım benim sen bak işine.. gün en geç 6 saat sonra bitecek veeeeeeeeeeeeeeee

Yaaaaaa bananeee yaaaa evlenmıyım vazgectım bizimkı sımdıden turmax gurme ızlemeye basladı hevesını kırmayalım dımı

EKS 101'in yemeklerini seviyorum, uff harika tarifler oluyor o kanalda biz eşimle izliyoruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…