Benim takvime gore dun olmam lazimdi soy iki aydir gayet duzenli dugun stresinden 1 ay duzensizlesti en son gecen ay 30unda basladi 7sinde bitti belirtiler var ama kuru gurultu sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetının bıtımınden 10-14 gunler rısklı olarak bılıyorum yumurtlama donemıne denk gelıyo evlenelı 16 gun oldugunu dusunursek yumurtlama donemın aktıf bır zamana denk gelmıs olabılır.1 gun ıcın kendını strese sokma yakında eczane varsa bı kosu test alıver olmadı kan testınde gorursun
anladığım kadarıyla 30 Nisan'da başladı 7 Mayıs'ta bitti. Korunmadığınıza göre hamile kalma olasılığın var tabi kiBelirtilere gelince, bir kere hamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri çok benzer.
-Su renginde akıntı yoğun
-göğüslerde şişkinlik-dokunulduğu zaman ağrı
-bel ağrısı-sırt ağrısı
-vücutta şişkinlik ve gaz.
Dün adet olman gerekiyordu ama olmadığına göre, eczaneden idrar testi alıp yapabilirsin. Ben olsam alırdımHadi koş ne duruyorsun
Bu yaptigin hesaplamayi bilmiyorum ben telefona birsey indirdim simdi gunlerini girdim ovulasyon zamani diyor o gunde benim balayinda oldugum zaman denk gelmis bu durumda ne oluyor
Hemen belli olur mu
Evet idrar yaptirayim eczaneden alsin esim aksam gelirken
Sutyen takamiyorum bile o derece butun belirtiler var ama reglden oncede bu belirtiler oluyordu bir tembellik bir uyusukluk halsjzlik eklrndi anlatamam yani
Ufak ufak eczaneye alalım seni :)Halsizlik falan varsa sürpriz olabilir
Adetin ne kadar gecikti canım? Benim test pozitif çıktı. Şimdi doktora gidiyorum. Göğüs uçlarım acıyor. Şişkinlik ve gaz var.
Baş dönmesi ve uyku hâli de elbette :)
Adetin ne kadar gecikti canım? Benim test pozitif çıktı. Şimdi doktora gidiyorum. Göğüs uçlarım acıyor. Şişkinlik ve gaz var.
Baş dönmesi ve uyku hâli de elbette :)
Kız insan çatlar meraktan, ne bekliycen akşamı git al hemen 5,5 lira birşey
Ne kadar hızlısınız yahu masallah
nillll korktum bende sımdı benım balayının son gununde adet olmam lazım balayı suresınce rıskım ne sımdı:26:
İsyerinin cevresinde yokki eczane
canım beniiimmmHehehehee, cüneyt tek çocuk kardeşi yok sanıyordum ama, şimdi düşündüm de olabilir belkiBenim ki de söz sırasında mutfakta poğça tıkıyordu ağzına, hatta resmini çekmişler , aradım şimdi bulamadım resmi o kadar komikti ki
Biz yeteriz birbirimize Arzu'cum ondan şüphen olmasınSizi bırakmam, bulurum merak etme, peşinizdeyimm
bizde seni severiz tatlım :13:Severim sızı hatunlar
hiiiçççBizi sevmeyen ölsün
günaydın canııımmGunaydinn kizlarrr:)
✨✨ 🎀 ✨✨
Allahım çok geç kaldıııımmmBir de bana hızlısın dedilerYeni gelinler süper hızlı çıktı valla Senin adet tarihine göre kaç haftalık canım?
Heyecan yaptım bende, evdesin sandımBak testi yaptığın da 1 çizgi çok net oluyor zaten, önemli olan 2.çizgi. Sakın 2.çizgi çıkmayınca testi negatif diye atma, bekle biraz. Çok silik bile çıksa 2 çizgi hamilesin demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?