'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladığım kadarıyla 30 Nisan'da başladı 7 Mayıs'ta bitti. Korunmadığınıza göre hamile kalma olasılığın var tabi ki Belirtilere gelince, bir kere hamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri çok benzer.
-Su renginde akıntı yoğun
-göğüslerde şişkinlik-dokunulduğu zaman ağrı
-bel ağrısı-sırt ağrısı
-vücutta şişkinlik ve gaz.

Dün adet olman gerekiyordu ama olmadığına göre, eczaneden idrar testi alıp yapabilirsin. Ben olsam alırdım Hadi koş ne duruyorsun

Bu yaptigin hesaplamayi bilmiyorum ben telefona birsey indirdim simdi gunlerini girdim ovulasyon zamani diyor o gunde benim balayinda oldugum zaman denk gelmis bu durumda ne oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sutyen takamiyorum bile o derece butun belirtiler var ama reglden oncede bu belirtiler oluyordu bir tembellik bir uyusukluk halsjzlik eklrndi anlatamam yani

Bahsettıgım sey oluyo canım yumurtanın olusup döllenmeye hazır hale gelmesı Meryemcım senı bı eczaneye gonderelım panık yapıcagına ogrenmıs olursun bızede soylersın sonucunu

Hemen belli olur mu

Evet idrar yaptirayim eczaneden alsin esim aksam gelirken

Adetin ne kadar gecikti canım? Benim test pozitif çıktı. Şimdi doktora gidiyorum. Göğüs uçlarım acıyor. Şişkinlik ve gaz var.

Sutyen takamiyorum bile o derece butun belirtiler var ama reglden oncede bu belirtiler oluyordu bir tembellik bir uyusukluk halsjzlik eklrndi anlatamam yani

Ufak ufak eczaneye alalım seni :) Halsizlik falan varsa sürpriz olabilir

Adetin ne kadar gecikti canım? Benim test pozitif çıktı. Şimdi doktora gidiyorum. Göğüs uçlarım acıyor. Şişkinlik ve gaz var.

2 gun falan gecikti gibi ay masallah hayirli olsun gozun aydin

Baş dönmesi ve uyku hâli de elbette :)

Basim donmuyor mide bulantisida yok daha yeni evliyim 1 ay bile olmadi

Ne kadar hızlısınız yahu masallah
nillll korktum bende sımdı benım balayının son gununde adet olmam lazım balayı suresınce rıskım ne sımdı:26:

Baş dönmesi ve uyku hâli de elbette :)

Bir de bana hızlısın dediler Yeni gelinler süper hızlı çıktı valla Senin adet tarihine göre kaç haftalık canım?

Ne kadar hızlısınız yahu masallah
nillll korktum bende sımdı benım balayının son gununde adet olmam lazım balayı suresınce rıskım ne sımdı:26:

Aslında yok, yani adete 1 hafta kala risk falan yok normal şartlarda, ona bakarsan adetin hemen bitiminde de risk yok ama hamile kalan var. Üzgünüm ama etkili bir korunma yöntemi seçmediysen, sadece tarih sistemine göre korunursan her zaman risk vardır

İsyerinin cevresinde yokki eczane

Heyecan yaptım bende, evdesin sandım Bak testi yaptığın da 1 çizgi çok net oluyor zaten, önemli olan 2.çizgi. Sakın 2.çizgi çıkmayınca testi negatif diye atma, bekle biraz. Çok silik bile çıksa 2 çizgi hamilesin demektir

canım beniiimmm
Severim sızı hatunlar
bizde seni severiz tatlım :13:
Bizi sevmeyen ölsün
hiiiççç
Gunaydinn kizlarrr:)

✨✨ 🎀 ✨✨
günaydın canııımm
Bir de bana hızlısın dediler Yeni gelinler süper hızlı çıktı valla Senin adet tarihine göre kaç haftalık canım?
Allahım çok geç kaldıııımmm
kızlara bak seeenn.. hadi bakalım meryem hayırlısı olsun.. ama birşeyler yap bence hemen ben de olsam çatlardım

Aksam yapicam bakalim ay heyecan basti valla terledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…