Ay ne bileyim , bulamadım sanki. Sence ne salatası ekleyebilirim?
herkese merhabaaaa
sanıyorum evlendim evleneli geçirdiğim en zor sabahtı.. işe zorla gittim yol boyu çıkarttım çıkartacağım sandım.. abartı bir mide bulantısı şiddetli baş ağrısı tansiyon olmuş 8-4 ölüyorum sandııımm..
eve geldim direk lavaboya.. aman Yarabbiii
şu an bomba gibiyim ama düzeldim rahatladım şükür
napıyor benim güzellerim??
Merhabalar tekrardann :))
Nil ne kadar yogun bi menu buubunun yaninda sen bol bol icecek dagitmalisin misafirleree :))
✨✨ 🎀 ✨✨
Kurabiye cesidin 2 tane 1 dusur tatlim cok zahmet verme kendine mercimek koftesi yada kisir patlat gitsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuru börülce salatası , yeşil mercimek salatası, tavuklu göbek marullu bir salata olabilir ya da kabaklı havuçlu, cevizli yoğurtlu ama sanırım makarna salatan yoğurtlu olabilir. Klasik olarak da kısır, mercimek köftesi veya fellah köftesi olabilir. Şimdilik işte kalıma gelenler bu kadarcık nilcim.
Usuttunmu kuzum sen kiyamam sana
Ayy kuzum noldu sana, hastalandın mı? ,Havalar çok değişken ya üşüttün herhalde, dikkat et kendine, çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
Artık Allah ne verdiyse dağıtıcam
Ya canım bu gelen misafirlerimden birinin hanımı zaten mercimek köfte ve kısır ustası. Ona ne zaman gidilecek olsa, herkes mercimek köfte yada kısır istiyor illa ki. O yüzden şimdi benimde kısır yada mercimek köfte yapmam tuhaf olur. Kurabiyelerde açıkçası çocuklar var diye bir çeşitten fazla olsun istedim. Kurabiye çok oyalamıyor ya.
sağolasın meryem'ciim sanırım öyle oldu..
bende cuma ki menümü yazayım
makarna salatası
mercimek köfte
galeta unlu poğaça
meyveli kek
aşk lokumu
bide yetiştirirsem eğer papatya kurabiye yapıciim
Ayy kuzum noldu sana, hastalandın mı? ,Havalar çok değişken ya üşüttün herhalde, dikkat et kendine, çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
Artık Allah ne verdiyse dağıtıcam
Ya canım bu gelen misafirlerimden birinin hanımı zaten mercimek köfte ve kısır ustası. Ona ne zaman gidilecek olsa, herkes mercimek köfte yada kısır istiyor illa ki. O yüzden şimdi benimde kısır yada mercimek köfte yapmam tuhaf olur. Kurabiyelerde açıkçası çocuklar var diye bir çeşitten fazla olsun istedim. Kurabiye çok oyalamıyor ya.
Hamilesin kuzum kiyamam sana usta ise sen ona meydan okuma baska birsey buluruz :)
galiba meleğiimm ama gözüm açıldı şu ara elhamdülillah iyiyim
Aman aman dikkat et, ya aşk lokumu ne kız tarifini versene.
Teşekkür ederim canım, bir de şey gördüm bakayım ondan yapıcam. Yufkadan çanak yapımı, salatayı onun içinde servis ediyorsun, sunumu çok şık gerçekten
hemen vereyim bitanem bak şimdi 1,5 paket petibör bisküviyle 1 su bardağı fındığı toz haline gelene kadar robotta çek
sonracııma 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı erit o beklesin 1 çay bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süt 1 paket kakao 1 paket vanilyayı ve ılımış tereyağını karıştırıp hamur haline getir hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar yuvarlayıp borcama diz öbür tarafta 1er paket kare (80 gram galiba) sütlü ve bitter çikolatayı erit sonra da borcama koyduğun topları çikolataya bula.. sonrasında da topları ister renkli şekerle ister fıstık tozuyla ister hindistan ceviziyle çevirip buzdolabına koy En az 8 saat kalsın dolapta sonrasında da yuuuttt miiss miiiisss
kızlar hepinize merhabalar
Almor ve ayşe hoşgeldiniz tekrar tebrikler
Diloşa da bol şans ve mutluluklar
arzuya geçmiş olsun
nil bebişin cinsiyetini merak ettim?
Ben ise sınavdan çıktım yine işin başındayım
yarına tez savunmam var dua bekliyorum bolcana
melo senin de tekrar gözün aydın diyelim
forumu yenice okudum kaçırdığım bişi olmasın die
oyun mevzusuna takılmışsınız bi ara keşke bende orada olsaymışım da size katılsaymışım
Benimki de acayip oynuyo sinir oluyorum sinirrrrrrr, yok köyler yok savaşlar ıpad elinden düşmüyo, ben yanında yokmuşum ondan bu kadar alışmışmış güya
keyifler nasıl genel olarak bende bol stres var çok yoğunum çooookkk
Arzucan geçmiş olsun
Bende balayından döndüğümüz gün çok kötüydüm uçağa giderken ve uçak inişe geçince malum şey oldu resmen baygın gibiydim
Sonra İstanbula ayak bastığım gibi serum yedim kendime geldim
Pazarteside izinliydik ztn evdeydim şimdi iyiyim çk şükür
Kesin seninde havalardan kaynaklıdır.
Bu arada burayı baya hamarat bayanlar sarmış tarifler fln
kızlar hepinize merhabalar
Almor ve ayşe hoşgeldiniz tekrar tebrikler
Diloşa da bol şans ve mutluluklar
arzuya geçmiş olsun
nil bebişin cinsiyetini merak ettim?
Ben ise sınavdan çıktım yine işin başındayım
yarına tez savunmam var dua bekliyorum bolcana
melo senin de tekrar gözün aydın diyelim
forumu yenice okudum kaçırdığım bişi olmasın die
oyun mevzusuna takılmışsınız bi ara keşke bende orada olsaymışım da size katılsaymışım
Benimki de acayip oynuyo sinir oluyorum sinirrrrrrr, yok köyler yok savaşlar ıpad elinden düşmüyo, ben yanında yokmuşum ondan bu kadar alışmışmış güya
keyifler nasıl genel olarak bende bol stres var çok yoğunum çooookkk
Hoş geldin komşucum çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?