Selam kızlar uzun bir aradan sonra geldim ben.
19 nisan düğünüm oldu.
İstnbul tarabyada ikamet ediyorum artık.
21-24 nisada bolu abantta balayı yaptık. Şükür iyi gidiyor evliliğim sizlerinde iyidir inşAllah.
bu arada nil canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğsun inşAllah.
Bende 2 gün önce öğrendm hamile olduğumu 16 sında doktora gidicem daha ultrasyondan bakılmadık hayırlısı.
Geli,p selam vermk istedim sizlere
Hoşbulduk cnm.Sağollll
Nasıl gidiyor Taşdelende hayat
İyi nolsun işe gidip geliyorum çok şükür evim sonunda işime yakın oldu sitenin önünden alıyor servis 10-15 dakika arasında işteyim normalde 1,5 saate gidiyordum müthiş rahatlık. Onun dışında 3 gündür eşim yok annem babam ben yaşıyoruz evde o da bu akşam dönüyor iş gezisinden onu özledim biraz tam alışmıştım beraber uyumaya yalnız yatıyorum 3 gündür.
hemen vereyim bitanem bak şimdi 1,5 paket petibör bisküviyle 1 su bardağı fındığı toz haline gelene kadar robotta çek
sonracııma 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı erit o beklesin 1 çay bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süt 1 paket kakao 1 paket vanilyayı ve ılımış tereyağını karıştırıp hamur haline getir hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar yuvarlayıp borcama diz öbür tarafta 1er paket kare (80 gram galiba) sütlü ve bitter çikolatayı erit sonra da borcama koyduğun topları çikolataya bula.. sonrasında da topları ister renkli şekerle ister fıstık tozuyla ister hindistan ceviziyle çevirip buzdolabına koy En az 8 saat kalsın dolapta sonrasında da yuuuttt miiss miiiisss
Ooooo sn iyisin valla mesafe açısından.
Neyse bugün geliyormuş gözün aydın
Öyle oldu valla eşimin de öyle akşam 17:30 da evde oluyoruz beraber. Gelse de bir görüşsek özledim yav.Düğün ve balayı boyunca geciktirici ilaç kullandım reglimde tam denk geldi o hafataya döndüğümüz gün direk bıraktım o günden beridir de regliyim ösledim tocamı.
tarifi verdim yukarıda cancanSana dami misafir geliyor yoksa ask lokumu ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım hoş geldiiinnkızlar hepinize merhabalar
Almor ve ayşe hoşgeldiniz tekrar tebrikler
Diloşa da bol şans ve mutluluklar
arzuya geçmiş olsun
nil bebişin cinsiyetini merak ettim?
Ben ise sınavdan çıktım yine işin başındayım
yarına tez savunmam var dua bekliyorum bolcana
melo senin de tekrar gözün aydın diyelim
forumu yenice okudum kaçırdığım bişi olmasın die
oyun mevzusuna takılmışsınız bi ara keşke bende orada olsaymışım da size katılsaymışım
Benimki de acayip oynuyo sinir oluyorum sinirrrrrrr, yok köyler yok savaşlar ıpad elinden düşmüyo, ben yanında yokmuşum ondan bu kadar alışmışmış güya
keyifler nasıl genel olarak bende bol stres var çok yoğunum çooookkk
sanırım öyle oldu kuzucumArzucan geçmiş olsun
Bende balayından döndüğümüz gün çok kötüydüm uçağa giderken ve uçak inişe geçince malum şey oldu resmen baygın gibiydim
Sonra İstanbula ayak bastığım gibi serum yedim kendime geldim
Pazarteside izinliydik ztn evdeydim şimdi iyiyim çk şükür
Kesin seninde havalardan kaynaklıdır.
Bu arada burayı baya hamarat bayanlar sarmış tarifler fln
meryem yaaaaBunu yedikten sonra evde spiderman gibi duvardan duvara tirmaniriz artik
Şimdi dur anlamış mıyım bakalım; 1,5 paket petibör ü fındıkla robatta toz haline getiriyoruz. Bu toz karşıma mı ekliyoruz diğer malzemeleri (pudra şekeri+süt+kakao+vanilya +erimiş tereyağını) Bu arada bu pötibör bisküvi normal mi? kakaolu mu?
Benim evde olmam 7'yi buluyor hatta eşimin dahada geç oluyor avrupa yakasından geldiği için.
Hergün bir otobüs deniyoruz bakalım hngisi iyi olucaksa onu kullancaz devamlı
Avrupa yakasından geliyorsa sürer tabi canım o kadar. Deneyin en uygunu bulursunuz inşallah. Evin yakından geçiyor sanırım otobüsler di mi yoksa Şile yoluna mı iniyorsunuz illa.
Merhaba canım, hemen gelip hemen kaçmışsın bakıyorum da. Bebeğim cinsiyeti henüz belli değil maalesef, Allah kısmet ederse cumartesi günü kontrlüm var renkli ultrasonda görürüz diye umuyoruz
Oyunlara gelince, bende eşime söyledim "bizim kızların eşleri de oynuyormuş" diye. "Sen söyle bizim klana gelsinler, siz bütün gün çete gibi konuşuyonuz bizde konuşuruz sizi çekiştiririz" dedi bana
evet bitanem aynen öylekakaolusu daha güzel oluyor tabi ama tercih meselesi canımın içi
Masallah Niil, liste super ♥Ve evet cumartesi akşam ki misafirlerim için ikramlık listemi yaptım, sizce nasıl
Patatesli çıtır böre
sakallı poğaça
makarna salatası
kayısılı kurabiye
kakaolu çatlak kurabiyue
ağlayan pasta
tatlı olarak
mısır gevrekli dondurma
Instaniii banada yolla takiplim kuzum ♥İnstegramda canim ben durtuyorum onu ev hanimi oldu :)
Cok gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine ♥herkese merhabaaaa
sanıyorum evlendim evleneli geçirdiğim en zor sabahtı.. işe zorla gittim yol boyu çıkarttım çıkartacağım sandım.. abartı bir mide bulantısı şiddetli baş ağrısı tansiyon olmuş 8-4 ölüyorum sandııımm..
eve geldim direk lavaboya.. aman Yarabbiii
şu an bomba gibiyim ama düzeldim rahatladım şükür
napıyor benim güzellerim??
Ne kadar guzel tatlim ya, ev-is arasi mesafe cok onemli gercekten. Adina cok sevindimİyi nolsun işe gidip geliyorum çok şükür evim sonunda işime yakın oldu sitenin önünden alıyor servis 10-15 dakika arasında işteyim normalde 1,5 saate gidiyordum müthiş rahatlık. Onun dışında 3 gündür eşim yok annem babam ben yaşıyoruz evde o da bu akşam dönüyor iş gezisinden onu özledim biraz tam alışmıştım beraber uyumaya yalnız yatıyorum 3 gündür.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra geldim ben.
19 nisan düğünüm oldu.
İstnbul tarabyada ikamet ediyorum artık.
21-24 nisada bolu abantta balayı yaptık. Şükür iyi gidiyor evliliğim sizlerinde iyidir inşAllah.
bu arada nil canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğsun inşAllah.
Bende 2 gün önce öğrendm hamile olduğumu 16 sında doktora gidicem daha ultrasyondan bakılmadık hayırlısı.
Geli,p selam vermk istedim sizlere
Siteden hemen çıkınca durak var otobüsler geçiyor oradan bindik ama bizim evin oradan geçenler çok dolanıyor.
Bu sabah şile yoluna yürüdük oradan direkt otobandan gittikleri için daha kısa sürdü.
Akşamları iş arkadaşım madenlerde oturuyor araba ile oraya kadar geliyorum rahat ondan snrasına otobüse biniyorum
Masallah Niil, liste super ♥
Cok hamaratsin vallahi azicik bizede bulastirr :)
Instaniii banada yolla takiplim kuzum ♥
Cok gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine ♥
Ne kadar guzel tatlim ya, ev-is arasi mesafe cok onemli gercekten. Adina cok sevindim
Selam kızlar cok sukur ızne cıktım ama ne cıktım ne hal kaldı ne kafa bendebutun hafta tek basıma boğustum tam bugun bırılerını getırdıler kendı ıslerımı toparlarım dedım bu seferde ıs bilmeyene ıs göstermekten yıne ıslerımı toparlayamadım olece kaldılar :26:
Bu aksam ıyıce dınlenıp kına gecesıne hazırlıklar baslıcak sacımı boyancak kas bıyık mankur pedıkur sac makyaj cok ıs var cok zıra bır aydır kasımı almadıgım ıcın orman kackınına döndüm
Hadi gozun aydin canim
saol meryemcım bu aksam bıraz topıgın ılk sayfalarını karıstırdım aıleme nasıl acılıcam dıye yazanlarda evlenenlı 1 seneyı gecmıste hamılelık takvımlerı bıle vardıpiii geldı cattıya bızımkıde
İlacı kullanıyomusun bu arada canım bı sıkıntı yarattımı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?