'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Teşekkür ederim canım, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah. Sende benim gibi erken davranmışsın

Hoşbulduk cnm.Sağollll
Nasıl gidiyor Taşdelende hayat

İyi nolsun işe gidip geliyorum çok şükür evim sonunda işime yakın oldu sitenin önünden alıyor servis 10-15 dakika arasında işteyim normalde 1,5 saate gidiyordum müthiş rahatlık. Onun dışında 3 gündür eşim yok annem babam ben yaşıyoruz evde o da bu akşam dönüyor iş gezisinden onu özledim biraz tam alışmıştım beraber uyumaya yalnız yatıyorum 3 gündür.

Ooooo sn iyisin valla mesafe açısından.
Neyse bugün geliyormuş gözün aydın

Bunu yedikten sonra evde spiderman gibi duvardan duvara tirmaniriz artik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooooo sn iyisin valla mesafe açısından.
Neyse bugün geliyormuş gözün aydın

Öyle oldu valla eşimin de öyle akşam 17:30 da evde oluyoruz beraber. Gelse de bir görüşsek özledim yav. Düğün ve balayı boyunca geciktirici ilaç kullandım reglimde tam denk geldi o hafataya döndüğümüz gün direk bıraktım o günden beridir de regliyim ösledim tocamı.

Benim evde olmam 7'yi buluyor hatta eşimin dahada geç oluyor avrupa yakasından geldiği için.
Hergün bir otobüs deniyoruz bakalım hngisi iyi olucaksa onu kullancaz devamlı

Sana dami misafir geliyor yoksa ask lokumu ne

tarifi verdim yukarıda cancan
sağol canım hoş geldiiinn
sanırım öyle oldu kuzucum hamaratlıklar hepinizi sarsın emii?
Bunu yedikten sonra evde spiderman gibi duvardan duvara tirmaniriz artik

meryem yaaaa

evet bitanem aynen öyle kakaolusu daha güzel oluyor tabi ama tercih meselesi canımın içi

Benim evde olmam 7'yi buluyor hatta eşimin dahada geç oluyor avrupa yakasından geldiği için.
Hergün bir otobüs deniyoruz bakalım hngisi iyi olucaksa onu kullancaz devamlı

Avrupa yakasından geliyorsa sürer tabi canım o kadar. Deneyin en uygunu bulursunuz inşallah. Evin yakından geçiyor sanırım otobüsler di mi yoksa Şile yoluna mı iniyorsunuz illa.

Avrupa yakasından geliyorsa sürer tabi canım o kadar. Deneyin en uygunu bulursunuz inşallah. Evin yakından geçiyor sanırım otobüsler di mi yoksa Şile yoluna mı iniyorsunuz illa.

Siteden hemen çıkınca durak var otobüsler geçiyor oradan bindik ama bizim evin oradan geçenler çok dolanıyor.
Bu sabah şile yoluna yürüdük oradan direkt otobandan gittikleri için daha kısa sürdü.
Akşamları iş arkadaşım madenlerde oturuyor araba ile oraya kadar geliyorum rahat ondan snrasına otobüse biniyorum

evet maalesef devamlı açık tutamıyorum neti gelen giden ve benden başka benim pc ye oturabilen oluyo mecburen elimdeki iş yoğunluğuna göre kapıyorum kızlar
ama aklım sizlerde tabi ne yazıyolar die ara ara girip bakıyorum bazen cvp vermek isteyip yazamadan çıktığım o kdr çok oluyo ki

Masallah Niil, liste super ♥
Cok hamaratsin vallahi azicik bizede bulastirr :)
İnstegramda canim ben durtuyorum onu ev hanimi oldu :)
Instaniii banada yolla takiplim kuzum ♥

Cok gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine ♥

Ne kadar guzel tatlim ya, ev-is arasi mesafe cok onemli gercekten. Adina cok sevindim

kızlar selam nasılsınız ?
ben bu ara çok yorgunum -_- akşam erkenden uyudum ama gözüm halen yatakta :) eve gitsem de uyusam diyorum :)

selam, hayırlı olsun canım bebiş haberleri gelmeye başladı

Doğru otobandan gidince rahat oluyor. Akşam güzel olmuş senin için oradan taşdelene gelmen 10 dakika.

Öyleymiş valla şu an yaşayınca anladım eskiden köprü geçiyordum hep.

Selam kızlar cok sukur ızne cıktım ama ne cıktım ne hal kaldı ne kafa bende butun hafta tek basıma boğustum tam bugun bırılerını getırdıler kendı ıslerımı toparlarım dedım bu seferde ıs bilmeyene ıs göstermekten yıne ıslerımı toparlayamadım olece kaldılar :26:
Bu aksam ıyıce dınlenıp kına gecesıne hazırlıklar baslıcak sacımı boyancak kas bıyık mankur pedıkur sac makyaj cok ıs var cok zıra bır aydır kasımı almadıgım ıcın orman kackınına döndüm

Hadi gozun aydin canim

Hadi gozun aydin canim

saol meryemcım bu aksam bıraz topıgın ılk sayfalarını karıstırdım aıleme nasıl acılıcam dıye yazanlarda evlenenlı 1 seneyı gecmıste hamılelık takvımlerı bıle vardı piii geldı cattıya bızımkıde
İlacı kullanıyomusun bu arada canım bı sıkıntı yarattımı sende

Kullanıyorum canim bir skinti olmadi daha bende 6 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…