'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herşey gönlünce olsun cnm.
Hayırlısı artık bekleyelim görelim.
Para günümüz şartlarında önemli ama herşey demek değil insanın iç huzuru kendine ayıracak zamanlarıda önemli

Bu arada herkese günaydın.
Ben şimdi çıkıyorum işlere dönim arap saçı olmuş 10 günde herşey kimse kimsenin işini yapmıyor gerçekten

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün .........................
3.... :123:

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................3....
:123:

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................
3.... :123:

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................4....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................10​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................80​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................101​....

Eminim çok güzel olmuştur canım, Hidiv kasrı harika bir yer gerçekten. Güzel bir seçim yapmışsınız.

Eminim çok güzel olmuştur canım, Hidiv kasrı harika bir yer gerçekten. Güzel bir seçim yapmışsınız.

Foto makinasından gösterdi bir kaç poz aynı katalog çekimleri gibi yapmış çok hoştu

Bu arada bu haftasonu evlencek kızlar inş hava şansınıza güzel olur Haziran ayındayız ama hiç alakası yok gerçekten.
Tatil dönüşü çamaşır yıkadım içerde kurutmaya çalışıyorum yaa güneş olsada balkona atsam hemen kurusa

Böyle havalarda çamaşır kurutmak işkence adeta, yeni evime çıktığım gibi kurutma makinası alıcam. Çok rahatmış valla, şimdi bir de bebek olunca daha da lazım.

Böyle havalarda çamaşır kurutmak işkence adeta, yeni evime çıktığım gibi kurutma makinası alıcam. Çok rahatmış valla, şimdi bir de bebek olunca daha da lazım.

Bizim çamaşır makinası kurutmalı çamaşır makinalarından.
Benmi beceremedim tecrübesizliğime geldi yoksa hafif nemlimi çıkarıyor kup kuru değil denedim hafif nemli çıktı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Bugün eşim iş gezisinden dönüyor çok mutluyum ama o gelince de annemler evlerine dönecekler.

Gunaydinn kizlarr insallah dualarimiz kabul olursa hava acik olur :26:
Odum kopuyo yaaa bide her gelen aaa bu hafta yagisli napcaksiniz dio iyice uzuluyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

Günaydın herkese
bugun ısyerımdekı son ıs gunum işlerimi toparlayabılırsem gelıcem aranıza hepınıze muaahhh

İnstegramda canim ben durtuyorum onu ev hanimi oldu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve evet cumartesi akşam ki misafirlerim için ikramlık listemi yaptım, sizce nasıl

Patatesli çıtır böre
sakallı poğaça
makarna salatası
kayısılı kurabiye
kakaolu çatlak kurabiyue
ağlayan pasta

tatlı olarak
mısır gevrekli dondurma

İnstegramda canim ben durtuyorum onu ev hanimi oldu :)

Ben de özel mesaj attım instagramdan takip etmeye başladı şimdi beni. İş başı yaptım bu hafta annemler de bizdeydi eşim yurtdışına gitti iş için ev hanımlığım yalan oldu 3 gündür.

Menü süper sanki bir tane daha salata çeşidi olsa daha mı iyi olur nilcim

Ay ne bileyim , bulamadım sanki. Sence ne salatası ekleyebilirim?

herkese merhabaaaa
sanıyorum evlendim evleneli geçirdiğim en zor sabahtı.. işe zorla gittim yol boyu çıkarttım çıkartacağım sandım.. abartı bir mide bulantısı şiddetli baş ağrısı tansiyon olmuş 8-4 ölüyorum sandııımm..
eve geldim direk lavaboya.. aman Yarabbiii
şu an bomba gibiyim ama düzeldim rahatladım şükür

napıyor benim güzellerim??

Tesekkür ederimm tatlım

Merhabalar tekrardann :))

Nil ne kadar yogun bi menu buu bunun yaninda sen bol bol icecek dagitmalisin misafirleree :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Usuttunmu kuzum sen kiyamam sana

Nil bunlar cayami geliyor yemegemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…