Kuzulaar is gorusmesinden geldim. Rabbim benim icin hayirlisi ise olmasini nasip etsin. Icime sindi burasi cunku. Maasi beklentimin altinda ama haftasonlari ve tum resmi tatillerinde calismalari yokmus. Hayirlisi nasilsa oyle olur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk tatlı annecik
Bakalım bn şuanda bizim çektiklerimizin dışında foto çekimlerini merak ediyorum.
Fotoğrafçımız çok iyiydi mekan zaten süperdi Hidiv kasrı çekim için süper bir yer.
Tavsiye ederim foto çekilecek arkadaşlara
Eminim çok güzel olmuştur canım, Hidiv kasrı harika bir yer gerçekten. Güzel bir seçim yapmışsınız.
Foto makinasından gösterdi bir kaç poz aynı katalog çekimleri gibi yapmış çok hoştu
Bu arada bu haftasonu evlencek kızlar inş hava şansınıza güzel olur Haziran ayındayız ama hiç alakası yok gerçekten.
Tatil dönüşü çamaşır yıkadım içerde kurutmaya çalışıyorum yaa güneş olsada balkona atsam hemen kurusa
Böyle havalarda çamaşır kurutmak işkence adeta, yeni evime çıktığım gibi kurutma makinası alıcam. Çok rahatmış valla, şimdi bir de bebek olunca daha da lazım.
İnstegramda canim ben durtuyorum onu ev hanimi oldu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ve evet cumartesi akşam ki misafirlerim için ikramlık listemi yaptım, sizce nasıl
Patatesli çıtır böre
sakallı poğaça
makarna salatası
kayısılı kurabiye
kakaolu çatlak kurabiyue
ağlayan pasta
tatlı olarak
mısır gevrekli dondurma
Ben de özel mesaj attım instagramdan takip etmeye başladı şimdi beni. İş başı yaptım bu hafta annemler de bizdeydi eşim yurtdışına gitti iş için ev hanımlığım yalan oldu 3 gündür.
Menü süper sanki bir tane daha salata çeşidi olsa daha mı iyi olur nilcim
Tesekkür ederimm tatlımcumartesi güzel bir haberin üstüneee misafir hı?kolay gelsin canım benim
söylemesi ayıp az ye biraz tatlııımmm sen böyle acı çekersen üzülürüz topikçee
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım..
hoşgeldin meryemcim.. ellerine sağlık afiyet olsun..
herkese merhabaaaa
sanıyorum evlendim evleneli geçirdiğim en zor sabahtı.. işe zorla gittim yol boyu çıkarttım çıkartacağım sandım.. abartı bir mide bulantısı şiddetli baş ağrısı tansiyon olmuş 8-4 ölüyorum sandııımm..
eve geldim direk lavaboya.. aman Yarabbiii
şu an bomba gibiyim ama düzeldim rahatladım şükür
napıyor benim güzellerim??
Ve evet cumartesi akşam ki misafirlerim için ikramlık listemi yaptım, sizce nasıl
Patatesli çıtır böre
sakallı poğaça
makarna salatası
kayısılı kurabiye
kakaolu çatlak kurabiyue
ağlayan pasta
tatlı olarak
mısır gevrekli dondurma
Nil bunlar cayami geliyor yemegemi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?