- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Kuzulaar is gorusmesinden geldim. Rabbim benim icin hayirlisi ise olmasini nasip etsin. Icime sindi burasi cunku. Maasi beklentimin altinda ama haftasonlari ve tum resmi tatillerinde calismalari yokmus. Hayirlisi nasilsa oyle olur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzulaar is gorusmesinden geldim. Rabbim benim icin hayirlisi ise olmasini nasip etsin. Icime sindi burasi cunku. Maasi beklentimin altinda ama haftasonlari ve tum resmi tatillerinde calismalari yokmus. Hayirlisi nasilsa oyle olur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya Arzu nasıl acıkıyorum anlatamam, gözüm dönüyor resmen eve gidene kadar. Şimdi bugün şey yaptım, yanıma meyve falan aldım. Çıkışa yakın yicem, açlığımı bastırınca akşam yemeğinde gözüm dönmez diye düşünüyorum
Saol canim amiin imsallah ♥Hayirlisi olsun canim hakkinda..
Hayirlisi olsun canim benim insallah guzel olur senin icin Allah herkese yardim etsin
Nil sen seker yuklemesi yaptirdin mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım yaptırmadım daha, şeker yüklemesine dahar var ama yaptırmıycam zaten
Hamile sekeri olabilir sende dikkat et bu kadar acikman normal gelmedi bana
Anca yaziyorumm amaa :))
Nilocanimm kuafor randevumu hallettim salona dagitilcak pastalari sectimm ama bu hafta hava bozuk odum kopuyo yaaa hem fotograf cekimim disarda hem dugunndua ediyorum nolur yagmur olmasin die sizde dua edin nolurr
✨✨ 🎀 ✨✨
Nilocanimm kuafor randevumu hallettim salona dagitilcak pastalari sectimm ama bu hafta hava bozuk odum kopuyo yaaa hem fotograf cekimim disarda hem dugunndua ediyorum nolur yagmur olmasin die sizde dua edin nolurr
✨✨ 🎀 ✨✨
Dilosuuum hayırlısi ile fazla gunesli olmayan bir gun( foto cekimi icin fazla gunes iyi degil) guzel mi guzel bir gece olsun senin icin birtanem.Hosbulduk arzucumm :)
Zehros rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
✨✨ 🎀 ✨✨
Benim dugunumde kinamda hava yagisliydi dolu yagmisti biz dis cekim yaptirmadik guya hala cekim yaptiricaz
✨✨ 🎀 ✨✨
çok sevindim herşeyin dilediğin gibi geçmesinemaşallah ayşenur şimdi daha çok tadına varacaksın sevdiğin adamla sınırsız görüşmenin zevkiyle yeeeaappp
Saol canim insallah ♥
Hosgeldin tatlim♥
Hakikaten insan hicbirsey anlamiyor..
Hıoşgeldin canım, herşeyin güzel geçtiğini resimlerden gördümAma önemli olan bundan sonrası, sonsuz mutluluklar.
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Allah gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun inşallah.
Hoşgeldin komşucum geçen gün baktım bizim balkondan sizin site görünüyormuş yahu.
Selam kizlar aysenur fotograflar nerdeeee
Pazar gunu iki misafir atlattim oglen caya geldiler iki arkadasim mercimek koftesi sigara boregi cay ikram ettim aksama yemege baska arkadasim geldi esi cocugu onlarada nohut mercimek corbasi bulgur pilavi yaptim esim gozlerine inanamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?