'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzulaar is gorusmesinden geldim. Rabbim benim icin hayirlisi ise olmasini nasip etsin. Icime sindi burasi cunku. Maasi beklentimin altinda ama haftasonlari ve tum resmi tatillerinde calismalari yokmus. Hayirlisi nasilsa oyle olur insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun canim hakkinda..

Hayirlisi olsun canim benim insallah guzel olur senin icin Allah herkese yardim etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nil sen seker yuklemesi yaptirdin mi

Yok canım yaptırmadım daha, şeker yüklemesine dahar var ama yaptırmıycam zaten

Hamile sekeri olabilir sende dikkat et bu kadar acikman normal gelmedi bana

Anca yaziyorumm amaa :))

Nilocanimm kuafor randevumu hallettim salona dagitilcak pastalari sectimm ama bu hafta hava bozuk odum kopuyo yaaa hem fotograf cekimim disarda hem dugunn dua ediyorum nolur yagmur olmasin die sizde dua edin nolurr

✨✨ 🎀 ✨✨

Hosbulduk arzucumm :)

Zehros rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah :26:

✨✨ 🎀 ✨✨

Hamile sekeri olabilir sende dikkat et bu kadar acikman normal gelmedi bana

Bence normal canım Ben bu ara düzensiz beslenmeye başladım da o yüzden. Sabah kahvaltımı es geçiyor bu hafta başından beri, öğlen yemeğini yoğurt yiyorum falan. Akşama enerjim bitiyor acıkıyorum.

İnşallah kuzum, inşallah yağmur yağmaz güneşli pırıl pırıl günler geçirin. Tıpkı geleceğiniz gibi, pırıl pırıl

Hosbulduk arzucumm :)

Zehros rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah :26:

✨✨ 🎀 ✨✨
Dilosuuum hayırlısi ile fazla gunesli olmayan bir gun( foto cekimi icin fazla gunes iyi degil) guzel mi guzel bir gece olsun senin icin birtanem.
Bu haftasonu gulininde dugunu var. Kinasi onunda disarida olucak. Cooook iyi biliorum bu duyguları. Insallah sorunsuz bir dugun olur tatlim.
Cok tsk ederim bu arada kuzum ♥

Benim dugunumde kinamda hava yagisliydi dolu yagmisti biz dis cekim yaptirmadik guya hala cekim yaptiricaz

Benim dugunumde kinamda hava yagisliydi dolu yagmisti biz dis cekim yaptirmadik guya hala cekim yaptiricaz

Biz dis cekimi 30 nisanda yaptiricaktik. Corluda kuafor islerini hallettik istanbula geldim ama yagmurdan hicbisey yapamamistik. Moral bozuklugu ve dugunluk sac makyajla kalmistim oyle.
Balayindan döner dönmez buyukadada yaptık ve iyikide düğünden sonra yapmisiz dedim. Gelinlik kirlencekmis, lekelencekmis diye hoc dusunmedim vallahi cok keyifli oldu cekimlerimiiz. Sizde cok ertelemeden yapin tatlim, zaman gectikce heves kalmaz

Aynı gun ıcın aynı derdı paylasıyorum dılosum ya benımde cekım dıs mekan dugun acık hava inş yagmur yagmaz cok dua edıyorum

Hoşbulduk tatlı annecik
Bakalım bn şuanda bizim çektiklerimizin dışında foto çekimlerini merak ediyorum.
Fotoğrafçımız çok iyiydi mekan zaten süperdi Hidiv kasrı çekim için süper bir yer.
Tavsiye ederim foto çekilecek arkadaşlara

Hoşgeldin komşucum geçen gün baktım bizim balkondan sizin site görünüyormuş yahu.

Hoşbulduk komşucum.
Hadi ya o kadar yakınız demek
Ben çevreyi bilmediğim için çok iyi senin nerede olduğunu kestiremedim şuanda.
Bu kadar yakın olmamıza sevindim doğrusu
Bizde çevremizi yeni yeni keşfetmeye çalışıyoruz eşimle her gün işe farklı bir otobüs deniyoruz hangisi kolay ve rahat olursa diye.
Zamanla alışırız heralde

Foto daha eklemedim cnm
Nil facemde ekli oradan görmüştür.
Şuanda işlerim yoğun bir ara albüme eklicem bir kaç foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…