'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayşenur resmine de yazdım gerçi ama yemin ediyorum çok güzel olmuşsunuz ikinizede maşallah canım beniiimm Allahım kötü gözlü herkesten sakınsın sizi emi?

Huhuuu millet neler kaynatıyorsunuz bakalım, ben sizden daha şanslıyım, bu güzeller güzel gelini ben daha düğün günü görmüştüm. Nazar değmesin ikisine de, buruşuk suratlı yaşlılara dönene kadar beraber yaşasınlar

Kizlar nerdesinizzzzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inşallaahhh
sen napıyorsun güzelcem? bugün perşembeee yarın cumaaa veeeeeeeee yeeaappp cumartesiiii! takvime işaretlemiştim nilin randevusu diye.. bu sabah görünce çığlık çığlığa "adaaamm 2 gün kaldıııı" diye hopladım çocuğun üstüne..
uyku sersemi "göster evladım kurtar hepimizi nooluuurr" diyor :90::90::90:
yavrum gösterecek bu sefer inşallah

aynı anda aynı şeyler
ben tez savunmamı yaptım geldim iş yerindeyim başım ağrıyor uykusuz ve yorgunluk

Ya naptın adama, yazık sahiden benim velet bir an önce gösterse de cümleten rahatlasak, senin adam da rahatlayacak desene

kızlar dün tlf mobil uyg. indirdim siteyle ilgili ama kullanamıyorum galiba
Bide resimler gözükmüyo mu ki?
sizlerden siteyi android de kullanan var mı

hiç bişeycik olmaz o sağlıklı olsun da yeter ki

Öyle tabi de, adamı da benim velet yüzünden ezme yani

kızlar dün tlf mobil uyg. indirdim siteyle ilgili ama kullanamıyorum galiba
Bide resimler gözükmüyo mu ki?
sizlerden siteyi android de kullanan var mı

Valla bende indirdim kullanmaya çalışıyorum bazen ama, beceremiyorum galiba. Mesajlar (2) diyor, giriyorum. Şu kişi sizden alıntı yaptı, görmek için tıklayın diyor ama tıklanan bir yer yok falan. Acayip işte.En sonunda çabalamaktan vazgeçtim

Teşekkür ederim canım, Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah. Sende benim gibi erken davranmışsın

CAnım Amin inşAllah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.
Evet erken davrandık eşim çok istiyordu bnmde troid çıktı düğünden 1 hafta önce doktor hemen olmaz gebelik normal değere inmeden değerin demişti ama ben ilk aydan hamile kaldık ilacım değeri normale indirmiş hemen bebiş geldi ama daha kese göremedik 16 haziranda gitcem.

Güzel heyecanlar bunlar, önce kese görücem heyecanı, sonra kalp atışı heyecanı, sonra test sonuçları merakı, tekmeleri hissetme heyecanı, 4boyutlu ultrason heyecanı, alışveriş heyecanı.... anlayacağın hayatında hiç bu kadar heyecanlı günler yaşamamışsındır , hazır ol

biz yeğen bekliyoruz alışsın artık
ay hamile olan sensin canı abuk subuk şeyler isteyen aşeren ben.. ne tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…