Güzel heyecanlar bunlar, önce kese görücem heyecanı, sonra kalp atışı heyecanı, sonra test sonuçları merakı, tekmeleri hissetme heyecanı, 4boyutlu ultrason heyecanı, alışveriş heyecanı.... anlayacağın hayatında hiç bu kadar heyecanlı günler yaşamamışsındır , hazır ol
biz yeğen bekliyoruz alışsın artık
ay hamile olan sensin canı abuk subuk şeyler isteyen aşeren ben.. ne tuhaf
Aysenur canim harikasiniz, masallah size ♥
Tatlim uygulamadan degil int. Saglayicindan girersen görebilirsin.
Huhuuu millet neler kaynatıyorsunuz bakalım, ben sizden daha şanslıyım, bu güzeller güzel gelini ben daha düğün günü görmüştüm. Nazar değmesin ikisine de, buruşuk suratlı yaşlılara dönene kadar beraber yaşasınlar
ayşenur resmine de yazdım gerçi ama yemin ediyorum çok güzel olmuşsunuz ikinizede maşallah canım beniiimmAllahım kötü gözlü herkesten sakınsın sizi emi?
Sen bir de evde Cüneyt'i görsen, ağzın açık izlersin. Şimdi geçen akşamı anlatıyorum. Akşam yemeği mantı, sonra televizyon izlerken barbunya,rus salatası-havuç salatası-çay-çilekli eti puf ( 4 adet)-milka beyaz çikolata ve en son gofret almıştı "aşkım sen iyi misin?" diyen ben "ben mi hamileyim, sen mi hamilesin anlamadım ki".. ve işin ilginci her yediğinden bana da veriyor, yok yani ben o kadar yesem mide fesatından hastanelik olurum.
Dün akşamda yine buna benzer bir menü ile karşımdaydıAkşam saat 10'da makarna yiyordu, hayretle izliyorum. Hamilelik sanırım bulaşıcı, çevrendeki herkes etkileniyor
Sanırım öle olacak canım.
Bebişim sağlıkla gelsin derazıyım heyecana bekleyişe
Nill benim bu hapla ilgili sana sormak istedigim birsey varr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen bir de evde Cüneyt'i görsen, ağzın açık izlersin. Şimdi geçen akşamı anlatıyorum. Akşam yemeği mantı, sonra televizyon izlerken barbunya,rus salatası-havuç salatası-çay-çilekli eti puf ( 4 adet)-milka beyaz çikolata ve en son gofret almıştı "aşkım sen iyi misin?" diyen ben "ben mi hamileyim, sen mi hamilesin anlamadım ki".. ve işin ilginci her yediğinden bana da veriyor, yok yani ben o kadar yesem mide fesatından hastanelik olurum.
Dün akşamda yine buna benzer bir menü ile karşımdaydıAkşam saat 10'da makarna yiyordu, hayretle izliyorum. Hamilelik sanırım bulaşıcı, çevrendeki herkes etkileniyor
Bazen kendimi doktor gibi hissediyorum ve kaptırmaktan korkuyorumSöyle bakalım Alican [/Normalde 5 gunde bitmesi gerekirdi bitmedi 7. Gun bugun hala geliyor
Normalde 5 gunde bitmesi gerekirdi bitmedi 7. Gun bugun hala geliyor
Ben sana dedim, bünye alışana kadar bir dengesizlik olacaktır. Gittikçe azalır, sonra ufak lekelenme olur korkma yani. Ben şaşkın gibi 40 kere doktora gittim, doktor yok birşey diyor, ben 3 gün sonra bir daha. Kadın bıktıydı benden, şimdi de hamileliğimi çekiyorMeraklanma, 15 güne ancak rayına oturur, önümüzde ki ay tam düzenli devam eder bundan sonra. Şakır şakır bir kanama değil dimi bu? Bende ahkam kesmiyim de burdan.
Ayyy cnm bnm ya şımardım şimdi
Amin inş nilocan
kilometrelerce mesafeden beni bu hale sokuyorsan zavallı cüneyt'in o hale gelmesine şaşmamak lazım.. lakin şu an hakikaten midem karıştı naaaptın sen eniştecan??
Ztn erkekler eşlerinin hamilelik dönemlerindeki göbüşlerinin aynısından birde kendilerine yapıyorlar
Yakında göbüşleri tokuşturursunuz
Valla biz dün yemek yedik sonra Erdem dedi sana meyveli salata yapim içine magnum kırmış atmış çok lezzetli olmuştu sonra bir türk kahvesi patlattık çikolata ile bn fulldüm
Benim eşimde abur cubur çok sevio bakıyorum evden gofretler,çikolatalar,şekerler,cipsler eksik olmuyor
Sakir sakir degil ama ped kirleniyor hayir ben beklerimde esim off poff ediyor o bakimdan
Sağol zehroşum beğenmenize çk memnun oldum
Selam komşucum sonunda faceten ekledik ekledik birbirimizi. Fotoğraflarınızı çok beğendim Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah düğün mekanı da Hidiv kasrı mı canım?
Of valla 15 gun gecermi hic ilk kutuda boyle ama ikinci kutuda normal olacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?