Iyi arzucum durumlarr kp gitgide iyilesiyo cok sukurr hayirlisiyla hafta sonuna iyilesirr :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
hadi inşallah.. Rabbim kolaylıklar versin.. havalar da düzeliyor ankara da.. sizi bekliyoruz canıımm
Kp iyi olursa gelebilcez insallah canimm
✨✨ 🎀 ✨✨
oohhh mis ellerine sağlık :)
e tarlatan yoktu tabi dimi? iyi üstesinden gelmişsin valla helal olsun sana
AYŞENUR çok çok mutlu olun inşallah fotoğraflarını gördüm harika bir gelin olmuşsun, bayıldım
Zehroş hayırlı olsun cnm yeni işin.Herşey gönlünce olsun...
Dilacım kayınpederine geçmiş olsun.Balayınızın yarıda kalmasına üzüldüm ama hayat işte sürekli iyi kötü süprizlerle dolu.Neyseki sağlık durumu iyiye gidiyormuş.
Herşeyde vardır bir hayır illaki...
Artık evinizde devam edersiniz balayınıza
Onun dışında herkes iyidir umarım.
Ben çok şükür iyiyim dün erkenden yattık sanırım yol bizi yoruyor.
Bir kaç gün izin alıp hemn kimlik hem ikametgah işlemleri ile uğraşmayı düşünüyorum birde evle ilgilenim diyorum.
Zehroş hayırlı olsun cnm yeni işin.Herşey gönlünce olsun...
Dilacım kayınpederine geçmiş olsun.Balayınızın yarıda kalmasına üzüldüm ama hayat işte sürekli iyi kötü süprizlerle dolu.Neyseki sağlık durumu iyiye gidiyormuş.
Herşeyde vardır bir hayır illaki...
Artık evinizde devam edersiniz balayınıza
Onun dışında herkes iyidir umarım.
Ben çok şükür iyiyim dün erkenden yattık sanırım yol bizi yoruyor.
Bir kaç gün izin alıp hemn kimlik hem ikametgah işlemleri ile uğraşmayı düşünüyorum birde evle ilgilenim diyorum.
Huhuuuuuuuu buralarda kimseler yok muu?
Sağol canım varis çorabı giyiyorum ama hala aynı.. Şimdi işlem bitti metrodayım eve geçiyorumGünaydın kızlar .Arzu tekrardan geçmiş olsun tatlım ayağın daha düzelmedi mi?
Günaydın..günaydın kızlar hayırlı kandillerr =)
günaydın kızlar hayırlı kandillerr =)
Sağol canım varis çorabı giyiyorum ama hala aynı.. Şimdi işlem bitti metrodayım eve geçiyorum
Günaydın..Senin nezdinde bende herkese hayırlı kandiller dileyeyim..
Gunaydinn kizlarrr hayirli kandillerr rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi affeylesin insallah :26:
*
Ben geciktiriciyi birakali 3 gun oldu ama hala hasta olmadimm yaaanormal mii buu
✨✨ 🎀 ✨✨
Günaydın hatta tünyadın tatlım.
Bir an önce düzelirsin inşallah canım geçmiş olsun tekrardan.
Ben de balayı dönüşü cumartesi günü bıraktım geciktiriciyi salı günü yani 3. günün akşamı oldum ilk gün biraz karnım ağrıdı ama dayanılmayacak gibi olmadı çok şükür yalnız diğer regl dönemlerime göre daha pelte kıvamında yoğun geldi.
Ben nie hala olamadimm yaaabiraktiktan sonra 2 gun sancim vardi her an olacakmisim gibi bel agrim fln vardi ama suan hic bise yokk.stres oldumm yaaa umarim bu aksamda ben olurumm :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
Günaydın hatta tünyadın tatlım.
Bir an önce düzelirsin inşallah canım geçmiş olsun tekrardan.
Ben de balayı dönüşü cumartesi günü bıraktım geciktiriciyi salı günü yani 3. günün akşamı oldum ilk gün biraz karnım ağrıdı ama dayanılmayacak gibi olmadı çok şükür yalnız diğer regl dönemlerime göre daha pelte kıvamında yoğun geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?