'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oohhh mis ellerine sağlık :)
e tarlatan yoktu tabi dimi? iyi üstesinden gelmişsin valla helal olsun sana

Yoktu saten olunca kolayca yikandi boncuklar kopar dedim ama tas gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AYŞENUR çok çok mutlu olun inşallah fotoğraflarını gördüm harika bir gelin olmuşsun, bayıldım

Canım teşekkür ederim.Amin inş.Zaman şimdi sizin için akıp geçiyor.Artık senin fotolara bakarız
Bu arada yeni işin hayırlı olsun.İyi insanlarla karşılaşırsın inş bu çok önmli çnkü.
İnsan evinden çok işinde zaman geçiyor gerçekten

Zehroş hayırlı olsun cnm yeni işin.Herşey gönlünce olsun...
Dilacım kayınpederine geçmiş olsun.Balayınızın yarıda kalmasına üzüldüm ama hayat işte sürekli iyi kötü süprizlerle dolu.Neyseki sağlık durumu iyiye gidiyormuş.
Herşeyde vardır bir hayır illaki...
Artık evinizde devam edersiniz balayınıza

Onun dışında herkes iyidir umarım.
Ben çok şükür iyiyim dün erkenden yattık sanırım yol bizi yoruyor.
Bir kaç gün izin alıp hemn kimlik hem ikametgah işlemleri ile uğraşmayı düşünüyorum birde evle ilgilenim diyorum.

Onları bir an önce hallet canım özellikle ikametgahını aldır yoksa cezası var 1 ay mıydı 20 gün mü neydi bildirmek gerekiyormuş hemen.

Saol canim benimm umarimm iyilesirde :26: her serde bi hayir var deniliyo ya ona inaniyoruz bizde cunku konaklayamadik bile otelde ogleden sonra gittik gecesine dondukk

✨✨ 🎀 ✨✨

Herkese günaydın kuzular yoldayım hastaneye gidiyorum.. bugün ayağım için detaylı doppler çekilecek gene doğum yapar gibi ıkın Allahım ıkın..
Doppler sonucu inşallah güzel çıkar da ameliyat gerekmez ve bebek çalışmaları başlar
Ara ara buralarda olurum gene..

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün ......................
2​.... :123:

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................72....
:123:

isimsiz965 : 5 Eylül 2014 Kına
:123:6 Eylül 2014 Düğün ...........................86....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................93​....

tugce86 : 12 Eylül 2014 Kına
:123:14 Eylül 2014 Düğün .......................94​....

Günaydın kızlar .Arzu tekrardan geçmiş olsun tatlım ayağın daha düzelmedi mi?
Sağol canım varis çorabı giyiyorum ama hala aynı.. Şimdi işlem bitti metrodayım eve geçiyorum
günaydın kızlar hayırlı kandillerr =)
Günaydın.. Senin nezdinde bende herkese hayırlı kandiller dileyeyim..

Gunaydinn kizlarrr hayirli kandillerr rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi affeylesin insallah :26:
*
Ben geciktiriciyi birakali 3 gun oldu ama hala hasta olmadimm yaaa normal mii buu

✨✨ 🎀 ✨✨

günaydın kızlar hayırlı kandillerr =)

Günaydın hatta tünyadın tatlım.

Sağol canım varis çorabı giyiyorum ama hala aynı.. Şimdi işlem bitti metrodayım eve geçiyorum

Günaydın.. Senin nezdinde bende herkese hayırlı kandiller dileyeyim..

Bir an önce düzelirsin inşallah canım geçmiş olsun tekrardan.

Gunaydinn kizlarrr hayirli kandillerr rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi affeylesin insallah :26:
*
Ben geciktiriciyi birakali 3 gun oldu ama hala hasta olmadimm yaaa normal mii buu

✨✨ 🎀 ✨✨

Ben de balayı dönüşü cumartesi günü bıraktım geciktiriciyi salı günü yani 3. günün akşamı oldum ilk gün biraz karnım ağrıdı ama dayanılmayacak gibi olmadı çok şükür yalnız diğer regl dönemlerime göre daha pelte kıvamında yoğun geldi.

Ben nie hala olamadimm yaaa biraktiktan sonra 2 gun sancim vardi her an olacakmisim gibi bel agrim fln vardi ama suan hic bise yokk.stres oldumm yaaa umarim bu aksamda ben olurumm :26:

✨✨ 🎀 ✨✨

teşekkürler canım benim..

nerdesiniz kızlaaarrr?? herkes kayıp yahuu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…