Ben nie hala olamadimm yaaabiraktiktan sonra 2 gun sancim vardi her an olacakmisim gibi bel agrim fln vardi ama suan hic bise yokk.stres oldumm yaaa umarim bu aksamda ben olurumm :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
teşekkürler canım benim..
nerdesiniz kızlaaarrr?? herkes kayıp yahuu??
İşler yoğun biraz canım uğrayamıyorum fazla.
Herkese günaydın kuzularyoldayım hastaneye gidiyorum.. bugün ayağım için detaylı doppler çekilecek gene doğum yapar gibi ıkın Allahım ıkın..
Doppler sonucu inşallah güzel çıkar da ameliyat gerekmez ve bebek çalışmaları başlar
Ara ara buralarda olurum gene..
Gunaydinn kizlarrr hayirli kandillerr rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi affeylesin insallah :26:
*
Ben geciktiriciyi birakali 3 gun oldu ama hala hasta olmadimm yaaanormal mii buu
✨✨ 🎀 ✨✨
Arzucum gecmis olsun bu sabah uyaninca senin ayagin geldi aklima baktim buraya yazmissin gecmis olsun
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun insallah
Buyuk adada cekim yapicaz zehra sen anlat bakalim ne yapmam lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağolasın ne temiz kalplisin meryemcimbugün doppler çekildi işte pazartesi gideceğim sonuç göstermeye bakalım
Arzu'cum canım, şimdi gördüm yazdığını. Sabah listeyi yaparken de görmemişim.Nasılsın bakalım?, ne dedi doktor? Sonuçlar belli mi, yoksa sonra mı belli olacak?
Panik yok, olursun
Herkese hayırlı kandiller.
Alintilayamadim yine kizlar
En kisa zamanda olurum insallah yaa :/
Arzucum gecmis olsun sana da canim umarim sonuclarin guzel cikar
✨✨ 🎀 ✨✨
sağol canımın içisiipazartesi göstereceğim sonuçları canım.. bugün radyoloji uzmanı şey dedi sadece kaç kilo aldınız dedi bende 5 kilo dedim iyi çok farketmemiş dedi.. sanırım gebelik de engel olmaz derler hı?
sağol canım hayırlısı olsun inşallahGuzel haberlerle gel insallah kuzum uykuda nedense ayagini gordum dur sorayim ne yapti kac ay oldu diye baktim yazmissin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım Allah razı olsunAlintilayamadim yine kizlar
En kisa zamanda olurum insallah yaa :/
Arzucum gecmis olsun sana da canim umarim sonuclarin guzel cikar
✨✨ 🎀 ✨✨
hiiihhh kıyamaaam melisin nazı bu demedi deme niill ağdadan kaçacak soytarı.. :18::18:İnşallah güzel haberler alırsın canım.. Olmaz olmaz, sen yeter ki çalışmalara başla
Bu arada kaç günlerdir ağdaya gidicem, valla korkudan gidemedim. Yıllardır ağdaya giderim, hamileliğimde sanırım canım fazla tatlı oldu, çok canım yanıyor.Uff mecbur gidicem ama başka çare yok, ordan anneme gidicem,kandilleşicem, ordan kayınvalideme...
hayrolsun inşallahhAlıntıli yazamıyorum galiba rüyama giren nil idi çok garip hissettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana da hayırlı kandiller canım benimKızlar hepimizin kandili mübarek olsun diyorum
Rabbim dualarimizi kabul günahlarimizi affetsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiiihhh kıyamaaam melisin nazı bu demedi deme niill ağdadan kaçacak soytarı.. :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?