'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün ......................
1​.... :123:

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................71....
:123:

isimsiz965 : 5 Eylül 2014 Kına
:123:6 Eylül 2014 Düğün ...........................85....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................92​....

tugce86 : 12 Eylül 2014 Kına
:123:14 Eylül 2014 Düğün .......................93​....

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar bu arada gizem bizi terk etti hic ugramiyor bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar,
Hayırlı Cuma' lar

Günaydın herkese, hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrr

Valla galiba öyle canım, o kaçsa da yapcak birşey yok, el mahkum

Günaydınnn kızlar

Günaydın hepinize kızlar.

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar bu arada gizem bizi terk etti hic ugramiyor bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepinize hayırlı cumalar kızlaaarr günaydınlar..

Sonunda cuma geldi yuppiiiii
Bugün saçlarımı kestiricem yazın çekilmiyor uzun saç birde yıpranmıştı düğünün geçmesini beklemiştim
Yeni bir imaj yapim

Bugün saçlarımı kestiricem yazın çekilmiyor uzun saç birde yıpranmıştı düğünün geçmesini beklemiştim
Yeni bir imaj yapim

saçların düzse şayet victoria modelini çok hoş buluyorum canım ben.. önler uzun arkası kısa.. yada bob diye de geçiyor.. düşünebilirsin bence

Geçen yazda aynen böyle yaptırmıştım cnm bnmde aklımdan geçen buydu içimi okumuşssun

rahat şık bir model diye düşündüm canım.. kalp kalbe diyoruz o zaman hatta üst yoruma da yazdım "nasıl bir imaj yapiim" yazdın sanarak öneri de bulundum üzerime vazife olmadan cancanım pardon

Estafurullah olurmu öyle şey cnm.
Hiç öyle bişy düşünmemiştim ztn

bende istiyorum ama saçlarım dağınık dalgalı o yüzden sürekli fönlü kullanmak zorunda kalıyorum kendi kendime yapınca da yıpratıyorum diye etrafımdaki bütün sevdiklerimi bu modele yönlendiriyorum güzel göreyim gözüm gönlüm açılsın diye

Benim saçım düz ve çok ince telli.
Oooo hep fön çeksem bnm saçlar elimde kalır

hepinize hayırlı cumalar kızlaaarr günaydınlar..

Yeni bir imaj yapim

Yeni gelin klasiği zaten, düğüne kadar o saçlar kestirilmez, ne o gelin saçı güzel olsun diye. Düğünden sonra , mısır püskülü olan o saçlar , zaten son zamanlarda fazla duşa maruz kalmanın da etkisiyle iyice berbat olur ve kestirilir. Daha düğünden sonra saçını kestirmeyen yeni gelin görmedim ben, kendimde dahil

napıyorsun gözümün nuru?? yeğenim nasıl?

Hehehehehe
Alemsin nil tesiptlerin beni güldürdü

tünaydın kızlar
Yeni bir imaj yapim

aynen bende kestirdim gitti hem de bu zaman kadar hiç bu kadar kısa kestirmemiştim herkes şok oldu ama beğenildi, bana hala garip geliyor cuma günü balayından dönmüştük salı günü gittim kestirdim yoksa malum sürekli banyo faslı olduğundan o uzuuun saçımı sürekli yapmaya üşenir papaz gibi gezerdim şimdi gayet kolay yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…