'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu arada nili göremedim forum da
Haberi olan var mı
Inşallah iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamarat hatun bravo sana valla
Tv kuralınıza bayıldım bu arada ama bnmki bu kurala hayatta uymazdı
Dünya kupası maçları nedeni ile tvnin başında sürekli hatta gece maçlarını bile izliyor.
Haftasonu salonda uyuyakalmış bnde yatağa yayılmışım
Dünde bn yattım o izlemeye devam sabah zor kaldırdım

oyy maşallah nasıll kalabalıkk topik bugünnn
*
ben bugün sevdiceğimden ayrı bi şehirde işbaşı yapıyorumm yaaaa
*
ayşenurcum nice güzell yıllara ve aylaraaaa
*
harmecim fotolarınıza bayıldım maşallah maşallahh
*
nilocumm kararınız hayırlı olsun, umarım sonuna kadar uygulayabilirsinizz
*
bide tekrardan cümleten merhabaaaa

Cüneyt'te sever maçları ama, sanırım o kadar düşkün değilmiş. Bir de bizde alışkanlık oldu galiba, aynı anda yatıyoruz. Tek girmiyoruz yataklara, ama bende ki hormonlar böyle hızlı çalışmaya devam ederse sanırım kaçacak yakında

nilocumm kararınız hayırlı olsun, umarım sonuna kadar uygulayabilirsinizz

Şimdilik güzel gidiyor canım, sohbet ediyoruz bol bol, puzzle yapıyoruz, kitap okuyoruz, gecenin bir yarısı arabayla turluyoruz, Playstation oynuyoruz. Ama tabi örneğin ben yemek yaparken o izliyor, ya da o yokken evde bende açıp bakıyorum ama beraberken televizyon bağımlısı olmayacağız dedik, bakalım ne kadar sürecek.

Teşekkürler tatlım

Hhehehe bizimki aşırının aşırısı düşkün
Hatta bn bile 26 senelik hayatımda bu kadar maç izlemedim diyorum gülüyoruz
Aynı anda yatmasakta bazen geldiğini hissettiriyor ztn

ayy hadii bakalımm

Selam kizlar masallah bugun herkes burda

Cok yorucu haftasonu gecirdim cumartesi isten cikip evde temizlige basladim misafirim gelecek diye yemekleri yapip sabah 6 da yataga girdim 9 da kalktim kahvaltiya geldi misafirler cay yemek fasli evi tekrar temizle derken bayilmisim cok yorgunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz her zaman aynı anda yatamıyoruz maalesef eşim vardiyalı çalışıyor normal saatleri dışında evden çalışıyor ama mesela dün gece 12 de ben yattım o kalktı sabaha kadar çalıştı sabah ben kalkıp işe geldim o uyuyor evde.

Kizlar ramazan geldi

Hem çalışıp hemde misafir ağırlamak çalışan bir bayan için baya zor cnm.
Bugün eve gidince bolbol dinlen bence

Hem çalışıp hemde misafir ağırlamak çalışan bir bayan için baya zor cnm.
Bugün eve gidince bolbol dinlen bence

Evet alisik degilim birde ramazan geliyor diye perdeleri yikadim camlari halilari sildim 5 makina camasir yikadim evi dip kose temizledim pestilim cikti

Evet alisik degilim birde ramazan geliyor diye perdeleri yikadim camlari halilari sildim 5 makina camasir yikadim evi dip kose temizledim pestilim cikti

Perde ve halılar için biraz erken değilmi canım kirlendilermiki
Bende cumartesi camları içten sildim dıştan silemem çok korkuyorum 4.katta valla hiç yapamıcam bişy bnm.
O yüzden ramazandan sonra inşaat pisliğini temizlettiğimiz bayanı alcam.
Zaten bizim sitede inşaat devam ettiği için aslında ne kadar silsekte anından kirleniyor.

ben bu hafta yapmayı planlıyodum camları perdeleri fln amaa
planlarımla yaşadıklarımı bi türlü ayarlayamadığımdan kaldı perdeler flnn
Allah izin verirde kp tedavisi oksijene cevap verirse onlar gittikten sonra evi hoplatcamm :26:

Ben de camlara çıkmaya korkuyorum geçen bütün evi temizledik ama camlar kaldı önümüzdeki hafta sonu içten silerim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…