- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
1 gün arayla sözlenmişiz yani hiç bilmiyordum komşucum.Ne çabuk geçmiş1 yıl yahu.
Günaydın kızlar, herkesin yoğun geçmiş hafta sonu anlaşılan. Ben
Benim koşturmam cuma akşamından başladı, cuma akşamı 19:30'da başladığım pasta-börek çörek yapımım saat tam 23:55'te son buldu. Tam 8 çeşit yaptıktan sonra, mutfağımı topladım, duşumu aldım. Cumartesi sabah saat 09:05'te uyandım, temizliğe başladım hemen, misafirlerin geleceğine yakın da, fırında pişecekleri attım fırına. Saat 13:00'da duşumu almıştım, giyinmiş bekliyordum misafirlerimi. O gün öyle yorucu geçti. Akşam eşimle otururken, birden kafamız esti dağ yoluna çıktık. Gece saat 2 bu aradaSabaha karşı 4'e kadar arabanın içinde Bursa Manzarası izledik, sonra çorbacıya gittik, çorbalarımızı içtik ve evimize
Dünde, ramazan alışverişi yapmak için markete gidecektik, annemle-babamı da aldık hep beraber Özdilek'e gittik. Marketinde alışveriş, bahçesinde hoş sohbetler ederek akşam 19'da eve döndük. Geçen Ayşenur dola demişti, canım istemişti. Kalktım, zeytinyağlı sarma ve dolma yaptım. Yemek yedik, balkonumuzda çay keyfi yaptık.
Bu arada eşimle akşamları evde televizyon izlememe kararı aldık. Sadece sinema filmi izleyeceğiz. Nasılsa bebek olunca 2 yaşına kadar televizyon yasak, şimdiden alışalım
Çok konuştum yine
Hamarat hatun bravo sana valla
Tv kuralınıza bayıldım bu arada ama bnmki bu kurala hayatta uymazdı
Dünya kupası maçları nedeni ile tvnin başında sürekli hatta gece maçlarını bile izliyor.
Haftasonu salonda uyuyakalmış bnde yatağa yayılmışım
Dünde bn yattım o izlemeye devam sabah zor kaldırdım
nilocumm kararınız hayırlı olsun, umarım sonuna kadar uygulayabilirsinizz
oyy maşallah nasıll kalabalıkk topik bugünnn
*
ben bugün sevdiceğimden ayrı bi şehirde işbaşı yapıyorumm yaaaa
*
ayşenurcum nice güzell yıllara ve aylaraaaa
*
harmecim fotolarınıza bayıldım maşallah maşallahh
*
nilocumm kararınız hayırlı olsun, umarım sonuna kadar uygulayabilirsinizz
*
bide tekrardan cümleten merhabaaaa
Cüneyt'te sever maçları ama, sanırım o kadar düşkün değilmiş. Bir de bizde alışkanlık oldu galiba, aynı anda yatıyoruz. Tek girmiyoruz yataklara, ama bende ki hormonlar böyle hızlı çalışmaya devam ederse sanırım kaçacak yakında
Şimdilik güzel gidiyor canım, sohbet ediyoruz bol bol, puzzle yapıyoruz, kitap okuyoruz, gecenin bir yarısı arabayla turluyoruz, Playstation oynuyoruz. Ama tabi örneğin ben yemek yaparken o izliyor, ya da o yokken evde bende açıp bakıyorum ama beraberken televizyon bağımlısı olmayacağız dedik, bakalım ne kadar sürecek.
teşekkür ederim canım :)harmecim fotolarınıza bayıldım maşallah maşallahh
teşekkür ederim canım :)
inşallah sende tez vakitte hayırlısıyla eşine kavuşur mutlu günler geçirirsin kuzum
Selam kizlar masallah bugun herkes burda
Cok yorucu haftasonu gecirdim cumartesi isten cikip evde temizlige basladim misafirim gelecek diye yemekleri yapip sabah 6 da yataga girdim 9 da kalktim kahvaltiya geldi misafirler cay yemek fasli evi tekrar temizle derken bayilmisim cok yorgunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hem çalışıp hemde misafir ağırlamak çalışan bir bayan için baya zor cnm.
Bugün eve gidince bolbol dinlen bence
Kizlar ramazan geldi
Evet alisik degilim birde ramazan geliyor diye perdeleri yikadim camlari halilari sildim 5 makina camasir yikadim evi dip kose temizledim pestilim cikti
Perde ve halılar için biraz erken değilmi canım kirlendilermiki
Bende cumartesi camları içten sildim dıştan silemem çok korkuyorum 4.katta valla hiç yapamıcam bişy bnm.
O yüzden ramazandan sonra inşaat pisliğini temizlettiğimiz bayanı alcam.
Zaten bizim sitede inşaat devam ettiği için aslında ne kadar silsekte anından kirleniyor.
Perde ve halılar için biraz erken değilmi canım kirlendilermiki
Bende cumartesi camları içten sildim dıştan silemem çok korkuyorum 4.katta valla hiç yapamıcam bişy bnm.
O yüzden ramazandan sonra inşaat pisliğini temizlettiğimiz bayanı alcam.
Zaten bizim sitede inşaat devam ettiği için aslında ne kadar silsekte anından kirleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?