'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Daha 16 günlük evli değil misin tatlım 16 gün de hangi ara kirlendi perdeler.

Canim benim halilarim acik renk mutfaktaki de dahil baya leke olmustu esimde dikkatsizdir koltuklarim acik renk onlara sigara dokmus olmus siyah sigaradan sararmasin diye yikadim hemde ramazan geliyor guzel bir temizlik olsun 3.katta oturuyorum iki pencerem disinda digerleri balkona bakiyor o yuzden silerken zorlanmadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ben de camlara çıkmaya korkuyorum geçen bütün evi temizledik ama camlar kaldı önümüzdeki hafta sonu içten silerim sadece.

Aynen bnde cumartesi tüm evi temizledim ve içten sildim öylede idare eder işte komşucum
Valla bu kızlar coşmuş yaaa ne ara perde halı işine giriştiler anlamadım
O kadar zamanda perde halı yıkarsanız siz işiniz var hamaratlar

Halıyı geçtim perde ne ara kirlendi onu çözemedim biz bile geçen ayın 25'inden itibaren evde tam anlamıyla oturuyoruz 1 ay bile olmadı ki gündüz işteyiz zaten evde kaldığımız zamanlarda belli ne ara kirlenecek.

Son düzenleme:

Yani halıya bişy dökülür silersin ona varım.
Belkide sigara içiyorlar bu kızlar komşucan ne bilim
Aklıma bu ihtimal geldi

Yani halıya bişy dökülür silersin ona varım.
Belkide sigara içiyorlar bu kızlar komşucan ne bilim
Aklıma bu ihtimal geldi

Yazdim ya kuzum sigara yuzunden sararacak diye yikadim hem ayda bir yikamak lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben salonda sıgara ıcme olayını yasakladım canım sırf o yuzden koltuklar fln yanar sıgara kokusu sıner koltuklara perdelere dıye

özür dilerim kuzum getirdiklerimizi yıka toparla yemek-memek derken ihmal ettim bugün senide topiğide.. pardoonnn
napıyo benim dünya tatlısı yeğenimm?

Yorgun geçen haftasonundan sonra, adeta iş yerinde dinleniyoruz kızımla Kıpırtılar arttı bu bir kaç gündür. 5 Temmuz'u bekliyoruz işte sabırsızlıkla, doktora söz verdim merak edip gelmeyeceğim, randevu gününde geleceğim diye, o yüzden gidemiyorum da.

Sana da kolay gelsin, bitti mi işlerin bari, yemekte ne var_? Ağzımıza layık birşeyse gelelim akşam yemeğine

Gel boncugum hepiniz gelin.. Menüm zayıf ama olsun Çiçek şehriye çorbası zeytinyağlı barbunya biber dolması mevsim salata ve yoğurt..

Onun kıpırdamasını yerim yeriiiimmm eşek o eşek eeeee bekleyeceğiz yani 7 sine kadar direniciiiz mi??

Ya daha ne olsun, zaten barbunyaya bayılırım, yoğurtta uydu aman ya hepsini yerim ben Valla 5'inde gidicem ben, buraya yazarım, girebilirsen hafta sonu okursun. Normalde bende pek uğramıyorum burlara hafta sonu ama, kızımdan haberleri verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…