ben bu hafta yapmayı planlıyodum camları perdeleri fln amaa
planlarımla yaşadıklarımı bi türlü ayarlayamadığımdan kaldı perdeler flnn
Allah izin verirde kp tedavisi oksijene cevap verirse onlar gittikten sonra evi hoplatcamm :26:
Perde ve halılar için biraz erken değilmi canım kirlendilermiki
Bende cumartesi camları içten sildim dıştan silemem çok korkuyorum 4.katta valla hiç yapamıcam bişy bnm.
O yüzden ramazandan sonra inşaat pisliğini temizlettiğimiz bayanı alcam.
Zaten bizim sitede inşaat devam ettiği için aslında ne kadar silsekte anından kirleniyor.
Ben de camlara çıkmaya korkuyorum geçen bütün evi temizledik ama camlar kaldı önümüzdeki hafta sonu içten silerim sadece.
Aynen bnde cumartesi tüm evi temizledim ve içten sildim öylede idare eder işte komşucum
Valla bu kızlar coşmuş yaaa ne ara perde halı işine giriştiler anlamadım
O kadar zamanda perde halı yıkarsanız siz işiniz var hamaratlar
Halıyı geçtim perde ne ara kirlendi onu çözemedim biz bile geçen ayın 25'inden itibaren evde tam anlamıyla oturuyoruz 1 ay bile olmadı ki gündüz işteyiz zaten evde kaldığımız zamanlarda belli ne ara kirlenecek.
Daha 16 günlük evli değil misin tatlım 16 gün de hangi ara kirlendi perdeler.
Yani halıya bişy dökülür silersin ona varım.
Belkide sigara içiyorlar bu kızlar komşucan ne bilim
Aklıma bu ihtimal geldi
Yazdim ya kuzum sigara yuzunden sararacak diye yikadim hem ayda bir yikamak lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimcik gördüm melocan
Neyse kızlar bn kaçtım işlere yoğunlaşim.
Arzuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnn?????????????
Canim benim halilarim acik renk mutfaktaki de dahil baya leke olmustu esimde dikkatsizdir koltuklarim acik renk onlara sigara dokmus olmus siyah sigaradan sararmasin diye yikadim hemde ramazan geliyor guzel bir temizlik olsun 3.katta oturuyorum iki pencerem disinda digerleri balkona bakiyor o yuzden silerken zorlanmadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
debeleniyorum kuzuuummm
Yaaa ama, özledim ben seni, kayboldun ortalıktan
Ben salonda sıgara ıcme olayını yasakladım canım sırf o yuzden koltuklar fln yanar sıgara kokusu sıner koltuklara perdelere dıye
Yaaa ama, özledim ben seni, kayboldun ortalıktan
özür dilerim kuzum getirdiklerimizi yıka toparla yemek-memek derken ihmal ettim bugün senide topiğide.. pardoonnn
napıyo benim dünya tatlısı yeğenimm?
Yorgun geçen haftasonundan sonra, adeta iş yerinde dinleniyoruz kızımlaKıpırtılar arttı bu bir kaç gündür. 5 Temmuz'u bekliyoruz işte sabırsızlıkla, doktora söz verdim merak edip gelmeyeceğim, randevu gününde geleceğim diye, o yüzden gidemiyorum da.
Sana da kolay gelsin, bitti mi işlerin bari, yemekte ne var_? Ağzımıza layık birşeyse gelelim akşam yemeğine
Gel boncugum hepiniz gelin.. Menüm zayıf ama olsun Çiçek şehriye çorbası zeytinyağlı barbunya biber dolması mevsim salata ve yoğurt..
Onun kıpırdamasını yerim yeriiiimmm eşek o eşek eeeee bekleyeceğiz yani 7 sine kadar direniciiiz mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?