Cok saolunn canlarimm benimmm
Nilocan soylekii bu son durum yuksek tansiyona bagli bi pihti atiyo bu da isitme merkezini kapatiyoo zaten kulagin biri %15 duyuyodu bu olaydan once simdi ikiside duymuyoo.kp ayrica bobrek hastasi oldugu icin cogu tedaviyi yapamiyolar cunku bobrek suzmuyo ilaci. Bi kac tedavide tansiyonunu yukselttigi icin yapilamiyo doktorlarinda eli kolu baglaniyo. Ama simdi yanimizda gorecegi tedavi oksijen tedavisi o da olmazsa kulaga bi cihaz yerlestirilcek onun egitm sureci fln var oyle yanii
✨✨ 🎀 ✨✨
Dilacım ınsaallah kayınpederın bıran once ıyılesır sızde kendı duzenınıze donersıniz
Kızlar şimdiden hepinize iyi haftasonları.
Ben 2 saat çıkana kadar full işlere gömüleyim
Şimdiden nilocan ve meryem size kolay gelsin döktürün bakalım misafirlerinize
Ben yarın full temizlik yapmayı planlıyorum pazarda keyif yaparız dinleniriz
Evlendiğimizden beri canım dışarda hiç bir yere gitmek istemiyor ev keyfi yapmak bir şahane dostummm
Aynen tatlım ben de evimde bir şeyler yapmaktan daha çok zevk alıyorum zaten son 6 yıldır fellik fellik dışarılardaydık evlendik azıcık evimizin evliliğimizin tadını çıkaralım di mi.ben de normalde yarın temizlik yapacaktım ama saçlarıma brezilya fönü yaptırdığım için terlememem ve saçlarımı ıslatmamam lazım o yüzden yarın evde keyif yaparım pazar günü artık temizlik yapacağım sanırım.
Çok geçmiş olsun Dilacım inşallah kayınpederin bir an önce sağlığına kavuşur.
Aynen bizde 5 sene sokaklardaydık ve artık bıkmıştık dışarda yemek ye sinemaya git gez toz baymıştı
Şimdi ohh evimizde rahatça koltuklarımıza yayılıyoruz filmimizi izliyoruz çay kahve benden
Ekonomikliğinden geçtim daha keyifli
Biz daha hıc hafta sonu evde olamadık bu hafta sonuda olamıcaz maalesef annem operasyon gecırdı gozunden ufak bı gozluklerınden kurtuldu hafta ıcı yanına gıttık ıs yerım annemlere daha yakın dıe kaldık orda ama evımı ozledım hatta evıme gıtmek ıstedım evım sankı daha rahat 27 yıl yasadıgım evden :44:
merhaba kızlar nasılsınız ?
benden bı haber getırmek ıcın uğrayayım dedım :) test yaptım cıft cızgıyı gordum hcg degerımde 440 olmuş sanırım hamıleyım pazartesı hastanye gıdıcem
Hayırlı olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dilos sana birsey sormadan da uyyyamicam
Bu kp. In tek oğlu senin eşinmi
Yani anlıyorum hastalık bu özel bir durum ama ne bileyim kabullenmek hakikaten çok zor
Allah yardimcin olsun tekrar
Eşine sen yinede anlayışli ol
Çünkü düşünceli olmasi gereken taraf kv. Kp. Olmalı
Onlar da tabi bunu düşünürler mi bilemiyorum
Benzer şeyler varda bildiğim o nedenle canım özellikle sordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar nasılsınız ?
benden bı haber getırmek ıcın uğrayayım dedım :) test yaptım cıft cızgıyı gordum hcg degerımde 440 olmuş sanırım hamıleyım pazartesı hastanye gıdıcem
Bu cok guzel bir haber hayirli olsun canim topic bebisleri geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canimm tek erkek esimm o yuzden bu sekilde durumumuz.
Ama napalimm artik kp iyi olsunda guzel gunler onumuzde die dusunuyorumm.
Plastic hayirli olsun tatlimm
✨✨ 🎀 ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?