- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
sağol canım sizinle paylaştım ılk dua edın yarın guzel seyler duyayım
merhaba kızlar nasılsınız ?
benden bı haber getırmek ıcın uğrayayım dedım :) test yaptım cıft cızgıyı gordum hcg degerımde 440 olmuş sanırım hamıleyım pazartesı hastanye gıdıcem
Herkese günaydınnnnnnn
İyi haftalar
Bu haftasonum baya yorucu geçti bnm.Cumartesi akşama kadar temizlik yaptım sonrada annemler,teyzemler akşam çayına geldi.
Ertesi gün yorgunluktan baya geç uyandık ve tam bir pazar keyfi oldu balkonumuzda şahane bir kahvaltı sonra film izledik dünya kupası maçlarına baktık.Biraz ütü yaptım.
Evli olunca insan haftasonu göz açıp kapayana kadar geçiyor yaaa
Sizler nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Dün de bizim söz yıldönümümüzdü ne çabuk geçmiş 1 yıl yahu anlamadık valla . Çok heyecanlı günlerdi daha her şeyin başlangıcındaydık şimdi çok şükür yuvamızda beraberiz.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Dün de bizim söz yıldönümümüzdü ne çabuk geçmiş 1 yıl yahu anlamadık valla . Çok heyecanlı günlerdi daha her şeyin başlangıcındaydık şimdi çok şükür yuvamızda beraberiz.
Bizimde bugün sözleneli tam 1 yıl oldu cnm
Geçen sene bugün nasılda heyecanlıydık ve acaba ne zaman nerede bir hayatımız olacak sorusu kafamızı kurcalıyordu
Şimdi kendi evimizdeyiz ve yarında evleneli 1 ay oluyor.
Ne çabuk geçiyor zaman gerçekten....
Bu arada 1 gün arayla aynı heyecanları yaşamışız
günaydın kızlar iyi haftalar hepimize :)
bizim de pazar günü sözleneli 1 yıl olacak yarın da evleneli 1 ay
ve evet hafta sonları zaten hızlı geçiyordu evlendikten sonra iyice jete bağladı valla ya şöyle bir bacaklarımızı uzatıp keyif yapamadık bu h.sonu kocişle
Düğündaş 1 ay kutlamasında napıyorsunuz yarın.
Biz yarın evimizde başbaşa olamıcaz kardeşimin doğum günü o yüzden annemlerdeyiz.
Çiftte kutlama olcak amaromantik bir kutlama olmayacağı kesin
Bizimde bugün sözleneli tam 1 yıl oldu cnm
Geçen sene bugün nasılda heyecanlıydık ve acaba ne zaman nerede bir hayatımız olacak sorusu kafamızı kurcalıyordu
Şimdi kendi evimizdeyiz ve yarında evleneli 1 ay oluyor.
Ne çabuk geçiyor zaman gerçekten....
Bu arada 1 gün arayla aynı heyecanları yaşamışız
Herkese günaydınnnnnnn
İyi haftalar
Bu haftasonum baya yorucu geçti bnm.Cumartesi akşama kadar temizlik yaptım sonrada annemler,teyzemler akşam çayına geldi.
Ertesi gün yorgunluktan baya geç uyandık ve tam bir pazar keyfi oldu balkonumuzda şahane bir kahvaltı sonra film izledik dünya kupası maçlarına baktık.Biraz ütü yaptım.
Evli olunca insan haftasonu göz açıp kapayana kadar geçiyor yaaa
Sizler nasılsınız bakalım
merhaba kızlar nasılsınız ?
benden bı haber getırmek ıcın uğrayayım dedım :) test yaptım cıft cızgıyı gordum hcg degerımde 440 olmuş sanırım hamıleyım pazartesı hastanye gıdıcem
günaydııınnnyorgun savaşçı geldi.. geçen hafta kına bu haftasonu şehir dışında düğün derkeeen tükendi bu kadıncağız yahuuu
ama değdi.. arkadaşım peri kızı gibiydi ağla zırla bir hal oldum
bir bebek haberi varmış hayırlı uğurlu olsun
günaydınnn kızlarrrrr
uzun zamandan sonra pc den bağlandım forumaaaa
nasılsınızzzzzzzz
valla canım bizim de meçhul h.sonu gelin mevlüdümüz vardı o yüzden kayınvalidem geldi farklı şehirde yaşadığımız için bizde kalıyor yarın sabah ya da gece gidicek bilete göre. o yüzden belirsizlikteyizeğer sabah giderse evde başbaşa romantik yemek ve sonrası planlıyorum kendi kafamca kocacımın aklında var mı bir şeyler yoksa hiç mi hatırlamıcak merak ediyorum gerçi dün geçen ay bugün kınamız vardı vayy be dedi
Günaydın herkese
Cok fena usutmusum bogazlarım fena oksur oksur bı hal oluyorum
Hafta sonu annecıgım yanına yazlıga kactık cumartesı gunu ısten eve bı gttım kocısım evı sılmıs supermüş ütüleri yapmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?