'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese günaydınnnnnnn
İyi haftalar
Bu haftasonum baya yorucu geçti bnm.Cumartesi akşama kadar temizlik yaptım sonrada annemler,teyzemler akşam çayına geldi.
Ertesi gün yorgunluktan baya geç uyandık ve tam bir pazar keyfi oldu balkonumuzda şahane bir kahvaltı sonra film izledik dünya kupası maçlarına baktık.Biraz ütü yaptım.
Evli olunca insan haftasonu göz açıp kapayana kadar geçiyor yaaa
Sizler nasılsınız bakalım

günaydınnn kızlarrrrr
uzun zamandan sonra pc den bağlandım forumaaaa
nasılsınızzzzzzzz

günaydııınnn yorgun savaşçı geldi.. geçen hafta kına bu haftasonu şehir dışında düğün derkeeen tükendi bu kadıncağız yahuuu
ama değdi.. arkadaşım peri kızı gibiydi ağla zırla bir hal oldum
bir bebek haberi varmış hayırlı uğurlu olsun

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Dün de bizim söz yıldönümümüzdü ne çabuk geçmiş 1 yıl yahu anlamadık valla . Çok heyecanlı günlerdi daha her şeyin başlangıcındaydık şimdi çok şükür yuvamızda beraberiz.

Hafta sonlarının çabuk geçmesine katılıyorum. Cumartesi günü kalktık çamaşır filan yıkadım bir kısmını kurutma makinesine attım bir kısmını serdim kahvaltı filan derken öğleden sonrası oldu akşam üstü de alışverişe gittik geldiğimizde iyice geçmişti saat aldıklarımızı filan yerleştirdim pazar günü de uyandığım gibi bir sürü ütü yaptım güzel bir kahvaltı yaptık sonra akşama kadar temizlik yaptık eşimle sonrada banyo filan bugün için işe hazırlık derken yine bitti hafta sonu.

Bizimde bugün sözleneli tam 1 yıl oldu cnm
Geçen sene bugün nasılda heyecanlıydık ve acaba ne zaman nerede bir hayatımız olacak sorusu kafamızı kurcalıyordu
Şimdi kendi evimizdeyiz ve yarında evleneli 1 ay oluyor.
Ne çabuk geçiyor zaman gerçekten....
Bu arada 1 gün arayla aynı heyecanları yaşamışız

günaydın kızlar iyi haftalar hepimize :)

bizim de pazar günü sözleneli 1 yıl olacak yarın da evleneli 1 ay

ve evet hafta sonları zaten hızlı geçiyordu evlendikten sonra iyice jete bağladı valla ya şöyle bir bacaklarımızı uzatıp keyif yapamadık bu h.sonu kocişle

Günaydın herkese
Cok fena usutmusum bogazlarım fena oksur oksur bı hal oluyorum
Hafta sonu annecıgım yanına yazlıga kactık cumartesı gunu ısten eve bı gttım kocısım evı sılmıs supermüş ütüleri yapmıs

Düğündaş 1 ay kutlamasında napıyorsunuz yarın.
Biz yarın evimizde başbaşa olamıcaz kardeşimin doğum günü o yüzden annemlerdeyiz.
Çiftte kutlama olcak amaromantik bir kutlama olmayacağı kesin

Düğündaş 1 ay kutlamasında napıyorsunuz yarın.
Biz yarın evimizde başbaşa olamıcaz kardeşimin doğum günü o yüzden annemlerdeyiz.
Çiftte kutlama olcak amaromantik bir kutlama olmayacağı kesin

valla canım bizim de meçhul h.sonu gelin mevlüdümüz vardı o yüzden kayınvalidem geldi farklı şehirde yaşadığımız için bizde kalıyor yarın sabah ya da gece gidicek bilete göre. o yüzden belirsizlikteyiz eğer sabah giderse evde başbaşa romantik yemek ve sonrası planlıyorum kendi kafamca kocacımın aklında var mı bir şeyler yoksa hiç mi hatırlamıcak merak ediyorum gerçi dün geçen ay bugün kınamız vardı vayy be dedi

1 gün arayla sözlenmişiz yani hiç bilmiyordum komşucum. Ne çabuk geçmiş1 yıl yahu.

Sana da Günaydın canım
Ben de şu son 1 haftanın nasıl geçtiğini anlamadım desem yeridir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, herkesin yoğun geçmiş hafta sonu anlaşılan. Ben

Benim koşturmam cuma akşamından başladı, cuma akşamı 19:30'da başladığım pasta-börek çörek yapımım saat tam 23:55'te son buldu. Tam 8 çeşit yaptıktan sonra, mutfağımı topladım, duşumu aldım. Cumartesi sabah saat 09:05'te uyandım, temizliğe başladım hemen, misafirlerin geleceğine yakın da, fırında pişecekleri attım fırına. Saat 13:00'da duşumu almıştım, giyinmiş bekliyordum misafirlerimi. O gün öyle yorucu geçti. Akşam eşimle otururken, birden kafamız esti dağ yoluna çıktık. Gece saat 2 bu arada Sabaha karşı 4'e kadar arabanın içinde Bursa Manzarası izledik, sonra çorbacıya gittik, çorbalarımızı içtik ve evimize

Dünde, ramazan alışverişi yapmak için markete gidecektik, annemle-babamı da aldık hep beraber Özdilek'e gittik. Marketinde alışveriş, bahçesinde hoş sohbetler ederek akşam 19'da eve döndük. Geçen Ayşenur dola demişti, canım istemişti. Kalktım, zeytinyağlı sarma ve dolma yaptım. Yemek yedik, balkonumuzda çay keyfi yaptık.

Bu arada eşimle akşamları evde televizyon izlememe kararı aldık. Sadece sinema filmi izleyeceğiz. Nasılsa bebek olunca 2 yaşına kadar televizyon yasak, şimdiden alışalım

Çok konuştum yine

Sana da Günaydın canım
Darısı başıma diyeyim artık
Şu 23 Ağustos gelsin bir an önce
Stresten bi hal oldum özellikle şu son 1 hafta
Hem yorucu hemde maddi manevi kayıplarla

Sana da Günaydın canım
Hoşgeldin diyelim

günaydınnn kızlarrrrr
uzun zamandan sonra pc den bağlandım forumaaaa
nasılsınızzzzzzzz

Sana da Günaydın canım

Sizinde durumlar karışık o zaman cnm
Ben bugün hem sözümüzün 1.yılını hemde 1 gün erkenden evliliğimizin 1.ayını waffle partysi ile kutlamayı düşünüyorum

Sana da Günaydın canım
Geçmiş olsun
Maşallah şanslısin eş konusunda diyelim
Bakalım bizim ki neler yapıcak
Meraklardayim
Ütü yapmayacağı kesin onu adım gibi biliyorum da (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…