vay be su kadar kaldı suydu buydu derken 16 gun olmus inanamadım tekrar saydım
gelir gelmez olur olmaz biter bitmez derken 16 gün geçmiş canımmm daha ne günler geçecek biliyor musun gamzeem?
valla arzucum zaman kus mısalı ucuppp gıdıyo tarih eskısınde bız eskımeyelım
hadi hayırlısı bebişim benimde gözüm kulağım senin için ilanlarda..
niloooşş bu arada gümüş ayakkabı bulamadım diye vizon giydim olmuş muuu?
Eki Görüntüle 1166448
akşamda olsa girer de yanıtsız bırakmaz yerim kız seniiiiiiiiiÇok güzel olmuşsun kız :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akşamda olsa girer de yanıtsız bırakmaz yerim kız seniiiiiiiiicücü yerime öpüver şu kızçeyi sana zahmet..
ahaa!! bir canını yediğim gadasını aldığım dahaArzucannn bu saatte ne isin var senin forumdaaaaaaaa
✨✨ 🎀 ✨✨
ahaa!! bir canını yediğim gadasını aldığım dahayavrucum sosyal paylaşım sitesinde dolanıyordum azıcık nilocanın cevabını görünce uğramadan edemedim.. sen napıyorsun bakiimm?
akşamda olsa girer de yanıtsız bırakmaz yerim kız seniiiiiiiiicücü yerime öpüver şu kızçeyi sana zahmet..
Günaydın lokumlaarGüzel salılaar
günaydınn kızlarrrrr
mutlu, huzurlu bi gün olsun inşallah
günaydınn zehroşşş
nasılsınn, nasıl gidiyo iş
*
ayşenurcumm nice güzel aylara yıllara inşallah canımmm
GünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese iyi mesailerrrr
Bugün biz evleneli tam 1 ay oldu nice aylara senelere inş
Dün waffle yapacaktım ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum
Bugün annemlere gidiyoruz kardeşimin doğum günü var.orada kalacağız.
Bu arada Arzu wowwwwbnce çk hoş olmuşsun kuzumm
günaydın kızlar
bugün bizim de tam 1.ayımıııızzz
dün eşimin teyzesine davetliydik kayınvalidem gündüzden gitmiş bende kocamı bekledim beraber gidelim diye beklerken de boş durmadım bugün için yemek yapıp kocişimin en sevdiği tatlıyı yapıverdimbazen kendime şaşmıyor değilim içimden hamarat bir ev kadını çıktı kardeşim geçen diyo bütün derdin bizemiydi abla diye
Mutluluklar hayatım 1 ay ne çabuk geçti di mi. Bizim de yakında kırkımız çıkacak.
Herkese keyifli bir gün diliyorum, günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Oyyyy yazmam mı fıstıkDün tam işten çıkarken gördüm mesajını, servisi kaçırmamak için çıktım hemen, o yüzden içimde kaldı
Günaydınnnnnnnnnnnn canımmmmmm
GünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese iyi mesailerrrr
Bugün biz evleneli tam 1 ay oldu nice aylara senelere inş
Dün waffle yapacaktım ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum
Bugün annemlere gidiyoruz kardeşimin doğum günü var.orada kalacağız.
Bu arada Arzu wowwwwbnce çk hoş olmuşsun kuzumm
günaydınn kızlarrrrr
mutlu, huzurlu bi gün olsun inşallah
günaydınn zehroşşş
nasılsınn, nasıl gidiyo iş
*
ayşenurcumm nice güzel aylara yıllara inşallah canımmm
günaydın kızlar
bugün bizim de tam 1.ayımıııızzz
dün eşimin teyzesine davetliydik kayınvalidem gündüzden gitmiş bende kocamı bekledim beraber gidelim diye beklerken de boş durmadım bugün için yemek yapıp kocişimin en sevdiği tatlıyı yapıverdimbazen kendime şaşmıyor değilim içimden hamarat bir ev kadını çıktı kardeşim geçen diyo bütün derdin bizemiydi abla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?