'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben düşünüyorum aslında canım ama
eve kimi çağırcam bilmiyorumm
bi aile dostumuz var bide arzucann :26::26:
gün gibi olur biraz benimkii

Günaydın herkese keyifli günler

Kaç gündür iyileşemedim ben hala ya:2: kocacım yazık karımı ozledım ben ıyıles artık dıye debelenıyo

o ilaç bütün dengeyi bozuyo gamzecimm
benim de uzun sürmüştü :26:

yok hayatım ya bogazlarım fena oksurup duruyorum sabah aksam ballar zencefıller doktora da gıttım ılaclarımıda ıcıyorum banamısın demedı gecmedı kac gundur :2:

Sizin de 1. ayınız hayırlı olsun canım.

maşallah maşallah topikte 1. ay patlamasıı
cümleten kutlu olsun kızlarrr
sağolun kızlar
Bu arada yeni gelin mevlüdü düşünen varmı aranızda kızlar.
Ben ramazan gelsin geçsin istiyorum evimde bir kuran okunsun güzel hazırlıklar yapim topluca en yakınlarımı çağırim bulunsunlar

biz geçtiğimiz cumartesi okuttuk canım çok güzel oldu, okunurken gelinliğimi giydim, 3. ve sanırım son kez giymiş oldum gelinliğimi

sağolun kızlar

biz geçtiğimiz cumartesi okuttuk canım çok güzel oldu, okunurken gelinliğimi giydim, 3. ve sanırım son kez giymiş oldum gelinliğimi

Allah kabul etsin cnm
Ne yaptınız mevlüt için birde hediye verdinmi sen.
Ben yaparsam küçük birşey vermeyi düşünüyorum ama kendi emeğimle birşeyler yapmak istiyorum

Olsun cnm önmli olan kalabalıklıktan çok niyet.
Bnde yaparsam 15-20 kişi dedim ancak fazlası bu havalarda hem bizi zorlar hem insanları sıkar

Hitaplaraa gell yaaa yiriimmm napim yatcam vallahii arzucanimm sabah is varr :/

✨✨ 🎀 ✨✨
Allah kolaylık versin canıımmm..
Günaydın lokumlaar Güzel salılaar
günaydın zehrooşş
fıstık sana gurban olsun kuşuuumm günaydıınn ayakkabıyı alırken benden şöyle bir nida çıktı.. "ama nil gümüş demiştiii ama yookk ama.. ama.. amaa.. ama sade olsun fikrinde buluşmultuk bişiii demez dimi hakkuuş ama?"
nice mutlu aylara canıımmm aşk dolu.. bide teşekkürler tabi.. utandım yeeaa
nice aylara harmeciiim ebediyete kadar inşallaaahh
aman da amaann yerim onun karısını.. özlemiş de sahiplenirmiş de.. Allahım kem gözden nazardan korusun sizi canımm
gözlerim doldu eşek seni

gamzeciiimm geçmişler olsun

herkese günaydınlaaarrrr

Hakkuş tanımadan bıktı benden zaten, ya bebeği ya kendisi diyordur kesin

Saol arzucum yaz gunu hasta olmayı becerdık nası olduysa su oksurugu kesıcek bi güzel tarif vardır gıbı geldı sende
boğaz ağrın da vardır senin eminim bebişim hava değişken bir hal aldı normal hasta olman
bak şimdi biiiirr.. aktarlarda atom ya da kış çayı diye turuncu-pembe renklerinde küp şeker şeklinde satılan şifa dağıtıcı
ikiii.. 1 tane limonu sık içine bir tatlı kaşığı bal atıp erit.. sonrasında da nefessiz bir dikişte tamamını iç.. işe yarayacaktır eminiimm
Hakkuş tanımadan bıktı benden zaten, ya bebeği ya kendisi diyordur kesin
aaaaaa hiç de bile.. hele öyle bir hadsizlik yapsın duman ederim onuuu hiç öyle demiyor bıdık nasılmış diye soruyor akşamları..

Selam guzellikler ve yavrulari

Basim agridan catliycak evden tasinmayi dusunuyorum artik her gece her sabah kavga biktim artik iki kat uste oturan sahis gelini iki torunu beni bezdirdi gece 2 ye kadar cocuklari kosuyor sabahin 8'inde bagirmasiyla uyandim kac kere ev sahibine soyledim uyarin diye artik bu ay kirayi verirken biz ev ariyoruz en kisa zamanda cikicaz bu gurultu yuzunden uyuyamiyorum rahatsizim diycem bakalim ne olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın meryemcim hay aksi yaaa.. ne yapıyorlar o kadar da gürültü bu kadar dayanılmaz bir hal alıyor? kıyamam yaa..

Olmaz mı arzucum bogaz agrısı aksam eve gıderken bakıyım bakalım bızım orda nerde aktar varmıs yapıyım hemen iyileşiyim

Annaaaa kızımın bir sürü teyzesi, eniştesi var
tabi yaaa.. hakkuş hiç enişte olamayacak ya hani ben tek çocuğum ya o yüzden heves ediyor böyle garibim
Olmaz mı arzucum bogaz agrısı aksam eve gıderken bakıyım bakalım bızım orda nerde aktar varmıs yapıyım hemen iyileşiyim
acil şifalar canım benim

günaydın meryemcim hay aksi yaaa.. ne yapıyorlar o kadar da gürültü bu kadar dayanılmaz bir hal alıyor? kıyamam yaa..

Arzucum gelin hanim bir bagiriyor yavrusuna koca apartman sallaniyor ben deprem oldu diye disari ciktim dusun gece 2 ye kadar cocuklar kosuyor agliyorlar tepiniyorlar supurge acar cocugunu dover sabah kaynana gelin birbirine girdi eve geldigimden beri her gun boyle kac kere ev sahibine soyledim aman onlar oyle diyir polis cagiricam artik dedim bosver diyor kendi kizi benim ustumde o gurultuye nasil dayaniyor bilmiyorum

yok hayatım ya bogazlarım fena oksurup duruyorum sabah aksam ballar zencefıller doktora da gıttım ılaclarımıda ıcıyorum banamısın demedı gecmedı kac gundur :2:

ooo fenaymışş canımm çok geçmişler olsunnn :26::26:

Olsun cnm önmli olan kalabalıklıktan çok niyet.
Bnde yaparsam 15-20 kişi dedim ancak fazlası bu havalarda hem bizi zorlar hem insanları sıkar

haklısın canımm
mutlaka okutcam zatenn tek başıma da olsamm
ama Allahtann Arzu komşum nerdeyse bi de aile dostumuz tamam iştee

zaten onun bana düşkünlüğü, sahiplenmesi olmasaa
canımınn taa içiii özledimm sanırım ben deee
aminn canımm Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn

saygısızlarrr
hiç hoşlanmam böyle düşüncesiz insanlardann

ay bu ne görgüsüzlük ya? ne ayıp..
ya apartman-site kültürü olmayan-bilmeyen müstakil eve taşınsın bu nedir yaaaaa..
haklısın canım vallahi.. gece uykusu tam olmadı mı insan depresyona sürükleniyor..

tabi yaaa.. hakkuş hiç enişte olamayacak ya hani ben tek çocuğum ya o yüzden heves ediyor böyle garibim

acil şifalar canım benim

Ayyy kıyamam, ee tamam işte hepimiz doğurunca onun da bir sürü yeğeni olur hehehee

Cok saygisizlar cok birde ev sahibim karsi dairemde kizi bir ustumde dusun arada 1 kat var bana iniyor o gurultu onlarda artvinliymis ev sahibime tanismak isteriz falan demisler

Bu nedir ya, dağ başında mı yaşıyor onlar, işte böylelerini apartmanda barındırmayacaksın. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…