Aynen komşucum yaa zaman nası geçiyor anlamıyorum valla
Ooo bu kırk çıkmasıda biraz komik oldu heee
Bu arada yeni gelin mevlüdü düşünen varmı aranızda kızlar.
Ben ramazan gelsin geçsin istiyorum evimde bir kuran okunsun güzel hazırlıklar yapim topluca en yakınlarımı çağırim bulunsunlar
Günaydın herkese keyifli günler
Kaç gündür iyileşemedim ben hala ya:2: kocacım yazık karımı ozledım ben ıyıles artık dıye debelenıyo
ben düşünüyorum aslında canım ama
eve kimi çağırcam bilmiyorumm
bi aile dostumuz var bide arzucann :26::26:
gün gibi olur biraz benimkii
o ilaç bütün dengeyi bozuyo gamzecimm
benim de uzun sürmüştü :26:
Sizin de 1. ayınız hayırlı olsun canım.
sağolun kızlarmaşallah maşallah topikte 1. ay patlamasıı
cümleten kutlu olsun kızlarrr
Bu arada yeni gelin mevlüdü düşünen varmı aranızda kızlar.
Ben ramazan gelsin geçsin istiyorum evimde bir kuran okunsun güzel hazırlıklar yapim topluca en yakınlarımı çağırim bulunsunlar
sağolun kızlar
biz geçtiğimiz cumartesi okuttuk canım çok güzel oldu, okunurken gelinliğimi giydim, 3. ve sanırım son kez giymiş oldum gelinliğimi
ben düşünüyorum aslında canım ama
Hitaplaraa gell yaaa yiriimmmnapim yatcam vallahii arzucanimm sabah is varr :/
✨✨ 🎀 ✨✨
günaydın zehrooşşGünaydın lokumlaarGüzel salılaar
fıstık sana gurban olsun kuşuuumm günaydıınnHerkese keyifli bir gün diliyorum, günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Oyyyy yazmam mı fıstıkDün tam işten çıkarken gördüm mesajını, servisi kaçırmamak için çıktım hemen, o yüzden içimde kaldı
Günaydınnnnnnnnnnnn canımmmmmm
nice mutlu aylara canıımmmGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese iyi mesailerrrr
Bugün biz evleneli tam 1 ay oldu nice aylara senelere inş
Dün waffle yapacaktım ama yemekten sonra koltukta uyuyakalmışım kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum
Bugün annemlere gidiyoruz kardeşimin doğum günü var.orada kalacağız.
Bu arada Arzu wowwwwbnce çk hoş olmuşsun kuzumm
nice aylara harmeciiimgünaydın kızlar
bugün bizim de tam 1.ayımıııızzz
dün eşimin teyzesine davetliydik kayınvalidem gündüzden gitmiş bende kocamı bekledim beraber gidelim diye beklerken de boş durmadım bugün için yemek yapıp kocişimin en sevdiği tatlıyı yapıverdimbazen kendime şaşmıyor değilim içimden hamarat bir ev kadını çıktı kardeşim geçen diyo bütün derdin bizemiydi abla diye
aman da amaann yerim onun karısını.. özlemiş de sahiplenirmiş de.. Allahım kem gözden nazardan korusun sizi canımmmaşallah maşallah topikte 1. ay patlamasıı
cümleten kutlu olsun kızlarrr
*
biz de dün eşimle konuşuyoruz telefonda
ne zaman gelceksin die soruyo bana
cuma ya da cumartesi gelcem dedimm
cumartesiye kalma cumadan gel die diretiyo banaa
1 gün geç geleyim die takılıyorum
hayır karımsın sen benim evin burasıı gel dioo
gözlerim doldu eşek seniben düşünüyorum aslında canım ama
fıstık sana gurban olsun kuşuuumm günaydıınnayakkabıyı alırken benden şöyle bir nida çıktı.. "ama nil gümüş demiştiii ama yookk ama.. ama.. amaa.. ama sade olsun fikrinde buluşmultuk bişiii demez dimi hakkuuş ama?"
boğaz ağrın da vardır senin eminim bebişimSaol arzucum yaz gunu hasta olmayı becerdık nası olduysa su oksurugu kesıcek bi güzel tarif vardır gıbı geldı sende
aaaaaa hiç de bile.. hele öyle bir hadsizlik yapsın duman ederim onuuuHakkuş tanımadan bıktı benden zaten, ya bebeği ya kendisi diyordur kesin
Selam guzellikler ve yavrulari
Basim agridan catliycak evden tasinmayi dusunuyorum artik her gece her sabah kavga biktim artik iki kat uste oturan sahis gelini iki torunu beni bezdirdi gece 2 ye kadar cocuklari kosuyor sabahin 8'inde bagirmasiyla uyandim kac kere ev sahibine soyledim uyarin diye artik bu ay kirayi verirken biz ev ariyoruz en kisa zamanda cikicaz bu gurultu yuzunden uyuyamiyorum rahatsizim diycem bakalim ne olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaaa hiç de bile.. hele öyle bir hadsizlik yapsın duman ederim onuuuhiç öyle demiyor bıdık nasılmış diye soruyor akşamları..
boğaz ağrın da vardır senin eminim bebişimhava değişken bir hal aldı normal hasta olman
bak şimdi biiiirr.. aktarlarda atom ya da kış çayı diye turuncu-pembe renklerinde küp şeker şeklinde satılan şifa dağıtıcı
ikiii.. 1 tane limonu sık içine bir tatlı kaşığı bal atıp erit.. sonrasında da nefessiz bir dikişte tamamını iç.. işe yarayacaktır eminiimm
aaaaaa hiç de bile.. hele öyle bir hadsizlik yapsın duman ederim onuuuhiç öyle demiyor bıdık nasılmış diye soruyor akşamları..
tabi yaaa.. hakkuş hiç enişte olamayacak ya hani ben tek çocuğum yaAnnaaaa kızımın bir sürü teyzesi, eniştesi var
acil şifalar canım benimOlmaz mı arzucum bogaz agrısı aksam eve gıderken bakıyım bakalım bızım orda nerde aktar varmıs yapıyım hemen iyileşiyim
günaydın meryemcim hay aksi yaaa.. ne yapıyorlar o kadar da gürültü bu kadar dayanılmaz bir hal alıyor? kıyamam yaa..
yok hayatım ya bogazlarım fena oksurup duruyorum sabah aksam ballar zencefıller doktora da gıttım ılaclarımıda ıcıyorum banamısın demedı gecmedı kac gundur :2:
Olsun cnm önmli olan kalabalıklıktan çok niyet.
Bnde yaparsam 15-20 kişi dedim ancak fazlası bu havalarda hem bizi zorlar hem insanları sıkar
aman da amaann yerim onun karısını.. özlemiş de sahiplenirmiş de.. Allahım kem gözden nazardan korusun sizi canımm
gözlerim doldu eşek seni
gamzeciiimm geçmişler olsun
herkese günaydınlaaarrrr
Selam guzellikler ve yavrulari
Basim agridan catliycak evden tasinmayi dusunuyorum artik her gece her sabah kavga biktim artik iki kat uste oturan sahis gelini iki torunu beni bezdirdi gece 2 ye kadar cocuklari kosuyor sabahin 8'inde bagirmasiyla uyandim kac kere ev sahibine soyledim uyarin diye artik bu ay kirayi verirken biz ev ariyoruz en kisa zamanda cikicaz bu gurultu yuzunden uyuyamiyorum rahatsizim diycem bakalim ne olacak
ay bu ne görgüsüzlük ya? ne ayıp..Arzucum gelin hanim bir bagiriyor yavrusuna koca apartman sallaniyor ben deprem oldu diye disari ciktim dusun gece 2 ye kadar cocuklar kosuyor agliyorlar tepiniyorlar supurge acar cocugunu dover sabah kaynana gelin birbirine girdi eve geldigimden beri her gun boyle kac kere ev sahibine soyledim aman onlar oyle diyir polis cagiricam artik dedim bosver diyor kendi kizi benim ustumde o gurultuye nasil dayaniyor bilmiyorum
tabi yaaa.. hakkuş hiç enişte olamayacak ya hani ben tek çocuğum yao yüzden heves ediyor böyle garibim
acil şifalar canım benim
Arzucum gelin hanim bir bagiriyor yavrusuna koca apartman sallaniyor ben deprem oldu diye disari ciktim dusun gece 2 ye kadar cocuklar kosuyor agliyorlar tepiniyorlar supurge acar cocugunu dover sabah kaynana gelin birbirine girdi eve geldigimden beri her gun boyle kac kere ev sahibine soyledim aman onlar oyle diyir polis cagiricam artik dedim bosver diyor kendi kizi benim ustumde o gurultuye nasil dayaniyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?