deme niliiiimm kavruluyoz burada fenabide arkadaşımın tayini belli olacak onun gerginliği de var.. oyyhhh törpüleniyorum yeeaaa
corbayı unuttum bıde suzme mercımek corbası
evde cereyan yaptırıyoruz gene de gram kıpırdamıyor tül perde poooffffValla Bursa böyleyse Ankara nasıldır Allah bilir. Hoş iş yerleri klimalı evde de klima var ama, yine de insan o ağır havayı hissediyor.
Günaydın AysenurGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese
Sana da Günaydın nilGünaydınnnnn herkeseeeeeeeeeeeeee
günaydınn kızlarrrr
*
saçlarını kestrmiş bi adet yeni evli var burdaaaa
ayşenur kadar kestirmicem diyodum şuan tam olarak aynısıı
İslim kebabı hem seni daha çok uğraştırır hemde çok ağır kaçmaz mı malum hava sıcak. Zeytinyağlı birşey yapmayı düşünmüyor musun? Bir de of ya yanlış anlamayın ama ben şu misafire cacık olayını neden sevmiyorumÇok sıradanmış, özensiz bir sofraymış gibi geliyor bana. Hee evde eşimle yemek yerken yaparım da, misafire ne bileyim, bilemedim şimdi.
Bir de zaten yemeğe misafir çağırıyorsun, çayın yanına birşeyler vermek bana tuhaf geldi. Hani zaten yemekten kalkmışız ne keki ne, onun yerine tatlı ikram edebilirsin bence. Çok uğraşamam dersen, kemalpaşa tatlısı ıslayabilirsin, yanında dondurma ile servis edebilirsin.En son da meyve ile kapanış. Bence.
Bir de kırmızı et ve beyaz et aynı sofrada olmadı pek.
Bir de çorba ne yapacaksın. Mercimek çorbası ağırlık kazanmış ama, kış çorbası gibi sanki, ya çok mu karıştım bilmiyorum. Çenem düştü yine. Açıkçası yaz ayında, hafif yemek, yaz sebzeleri, serinletici tatlı, buz gibi meyveler ve ekşili, yoğurtlu bir çorba. Yine söylüyorum İslim kebabı bana çok ağır geldi bu sıcakta. Tercih senin tabi ki.
Biraz kendımı gösterme cabası oldu sanırım nilcim sebze yemegı yapmayı pek bılmıyorum acıkcası bide cok günlük kacar gıbı geldı sebze yemeği eskıden de canım ıstedıgı zaman anca fırında yemek yapardım o yuzden dırek fırın yemeklerıne yöneliyorum
evde cereyan yaptırıyoruz gene de gram kıpırdamıyor tül perde poooffff
Huhuuuu huuhuhuuuu
napıyonnnuzz mercimek vee annesiii
*
ben topuğumu kırdımm ayağa kalkmamak içn mücadele veriyorumm
Benim kızım artık mercimek değil ki, kocaman oldu20 cm'di en son , 20 cm'lik mercimek olur mu, kavun oldu benim kızım
Ayakkabının topuğu demek istiyorsun sanırım dimi
olsun o benim mercimekten bozma kavuntoş miniğimmm
*
evet ayakkabının topuğu bu aradaaaa
Bende diyorum ayağının topuğunu nasıl kırdı, ne zaman kırdı, alçı da bu sıcaklarda hiç çekilmez falan diye düşünüyorum
ayakkabının Allahtann kırılan topukk
Biz de dün akşam klimayı açmamak için uğraştık ama maalesef dışarıda hiç esinti yoktu. Her yeri açtık yine de cereyan falan yapmadı. Bizde açtık klimayı tabi, bu seferde yatak odasına gitmek zor geldiBu hafta sonu yatak odasına klima bakıcaz, hamilelikle beraber hepten zor oldu sıcaklar. Bir de bu hafta sonu evimizi görmeye gideceğiz, heyecanlandım çok
aman da amaannn severim evinizi barkınızı.. ağırlaşmadan taşınacaksınız dimi nilocanım?
bu arada arkadaşımın tayini oldu elhamdülillahuçuyoruz mutluluktan
Canım büyük ihtimal taşınıcam, ben doğum sonrasına kalır diyordum ama, baya bitmiş artık. Bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş. Biz de inşaat şirketinin dışında bir kaç değişiklik yapıcaz, birde şu an ki evim 130 metrekare o ev 350 metrekare, eşya da almam gerekecek. Nasıl gezerim bilemiyorum.Doğuma kadar taşınmak istiyorum ama yetişebilir miyim onu bilmiyorum.
Hadi bakalım arkadaşının gözü aydın, Allah herkesin gönlüne göre versin.
balım naaptın 350 metrekare?? hay maşallah.. nasıl yetişeceksin senin için zor olmayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?