'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

deme niliiiimm kavruluyoz burada fena bide arkadaşımın tayini belli olacak onun gerginliği de var.. oyyhhh törpüleniyorum yeeaaa

Valla Bursa böyleyse Ankara nasıldır Allah bilir. Hoş iş yerleri klimalı evde de klima var ama, yine de insan o ağır havayı hissediyor.

corbayı unuttum bıde suzme mercımek corbası

hemen en kolay yapılışını yazıyorum datlımm mercimeği içine bir tane bütün soğan koyup haşla çok su koymadan ama.. sonra al ocaktan.. metal blender'ınla iyice çek.. sonra yağda az birşey salça erit nane karabiber kırmızı biber ekleyip mercimeğe ekle karıştır yoğunluk durumuna göre kaynar su ekleyip kıvamını bul.. eeeenn kolay çorba budur

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese
Günaydın Aysenur

Günaydınnnnn herkeseeeeeeeeeeeeee
Sana da Günaydın nil
günaydınn kızlarrrr
*
saçlarını kestrmiş bi adet yeni evli var burdaaaa
ayşenur kadar kestirmicem diyodum şuan tam olarak aynısıı

Sana da Günaydın diloş

..........Hepinize kocaman Günaydın kızlar..........
Bu aralar 10 dan önce uyanamiyom
Kahvaltı ve keyif çayı derken ancak uğruyom foruma
Bugün daha iyi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz kendımı gösterme cabası oldu sanırım nilcim sebze yemegı yapmayı pek bılmıyorum acıkcası bide cok günlük kacar gıbı geldı sebze yemeği eskıden de canım ıstedıgı zaman anca fırında yemek yapardım o yuzden dırek fırın yemeklerıne yöneliyorum

Ya zaten illa ki et yemeği olacakta, misafire mutlaka zeytinyağlı bir sebze yemeği de sunmakta fayda var

evde cereyan yaptırıyoruz gene de gram kıpırdamıyor tül perde poooffff

Biz de dün akşam klimayı açmamak için uğraştık ama maalesef dışarıda hiç esinti yoktu. Her yeri açtık yine de cereyan falan yapmadı. Bizde açtık klimayı tabi, bu seferde yatak odasına gitmek zor geldi Bu hafta sonu yatak odasına klima bakıcaz, hamilelikle beraber hepten zor oldu sıcaklar. Bir de bu hafta sonu evimizi görmeye gideceğiz, heyecanlandım çok

Bende dun gece sicaktan uyuyamadim yatakodasi kapali balkona bakiyor actim cami ama ne fayda gittim salonda serin serin yattim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

napıyonnnuzz mercimek vee annesiii
*
ben topuğumu kırdımm ayağa kalkmamak içn mücadele veriyorumm

Benim kızım artık mercimek değil ki, kocaman oldu 20 cm'di en son , 20 cm'lik mercimek olur mu, kavun oldu benim kızım

Ayakkabının topuğu demek istiyorsun sanırım dimi

Benim kızım artık mercimek değil ki, kocaman oldu 20 cm'di en son , 20 cm'lik mercimek olur mu, kavun oldu benim kızım

Ayakkabının topuğu demek istiyorsun sanırım dimi

olsun o benim mercimekten bozma kavuntoş miniğimmm
*
evet ayakkabının topuğu bu aradaaaa

olsun o benim mercimekten bozma kavuntoş miniğimmm
*
evet ayakkabının topuğu bu aradaaaa

Bende diyorum ayağının topuğunu nasıl kırdı, ne zaman kırdı, alçı da bu sıcaklarda hiç çekilmez falan diye düşünüyorum

aman da amaannn severim evinizi barkınızı.. ağırlaşmadan taşınacaksınız dimi nilocanım?
bu arada arkadaşımın tayini oldu elhamdülillah uçuyoruz mutluluktan

aman da amaannn severim evinizi barkınızı.. ağırlaşmadan taşınacaksınız dimi nilocanım?
bu arada arkadaşımın tayini oldu elhamdülillah uçuyoruz mutluluktan

Canım büyük ihtimal taşınıcam, ben doğum sonrasına kalır diyordum ama, baya bitmiş artık. Bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş. Biz de inşaat şirketinin dışında bir kaç değişiklik yapıcaz, birde şu an ki evim 130 metrekare o ev 350 metrekare, eşya da almam gerekecek. Nasıl gezerim bilemiyorum.Doğuma kadar taşınmak istiyorum ama yetişebilir miyim onu bilmiyorum.

Hadi bakalım arkadaşının gözü aydın, Allah herkesin gönlüne göre versin.

balım naaptın 350 metrekare?? hay maşallah.. nasıl yetişeceksin senin için zor olmayacak mı?

balım naaptın 350 metrekare?? hay maşallah.. nasıl yetişeceksin senin için zor olmayacak mı?

Zor olacak tabi ki, ama kendim yetişemem zaten, o yüzden mutlaka haftalık olarak yardımcı alacağım. Hep hayalimiz bahçeli bir evdi, kendimiz çalışarak zor alırız diye sadece hayal kuruyorduk. Ancak eşimin annesinin memleketten bir arsa parası geldi düğünden hemen sonra. Bizde hayalimizde ki evi alalım dedik. İşte ev büyük olduğu için, döşemesi sıkıntılı, çok yüksek tavanlı, tüm perdeler yenilenecek, muhtemelen şu an salonumda ki köşe takımımı orada oturma odasında kullanacağım. Yani tekrardan ev döşemek gibi birşey, o da malum yorucu, e bebek hazırlığı da var, gittikçe de şişiyorum malum, havalar sıcak, yani gönlüm doğuma kadar taşınmaktan yada ama işler yetişmez. Bu resmi dün eşime yollamış müteahhit, biten evlerde oturanlarda varmış.Arka bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…