Zor olacak tabi ki, ama kendim yetişemem zaten, o yüzden mutlaka haftalık olarak yardımcı alacağım. Hep hayalimiz bahçeli bir evdi, kendimiz çalışarak zor alırız diye sadece hayal kuruyorduk. Ancak eşimin annesinin memleketten bir arsa parası geldi düğünden hemen sonra. Bizde hayalimizde ki evi alalım dedik. İşte ev büyük olduğu için, döşemesi sıkıntılı, çok yüksek tavanlı, tüm perdeler yenilenecek, muhtemelen şu an salonumda ki köşe takımımı orada oturma odasında kullanacağım. Yani tekrardan ev döşemek gibi birşey, o da malum yorucu, e bebek hazırlığı da var, gittikçe de şişiyorum malum, havalar sıcak, yani gönlüm doğuma kadar taşınmaktan yada ama işler yetişmez. Bu resmi dün eşime yollamış müteahhit, biten evlerde oturanlarda varmış.Arka bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş.
Eki Görüntüle 1169682
Zor olacak tabi ki, ama kendim yetişemem zaten, o yüzden mutlaka haftalık olarak yardımcı alacağım. Hep hayalimiz bahçeli bir evdi, kendimiz çalışarak zor alırız diye sadece hayal kuruyorduk. Ancak eşimin annesinin memleketten bir arsa parası geldi düğünden hemen sonra. Bizde hayalimizde ki evi alalım dedik. İşte ev büyük olduğu için, döşemesi sıkıntılı, çok yüksek tavanlı, tüm perdeler yenilenecek, muhtemelen şu an salonumda ki köşe takımımı orada oturma odasında kullanacağım. Yani tekrardan ev döşemek gibi birşey, o da malum yorucu, e bebek hazırlığı da var, gittikçe de şişiyorum malum, havalar sıcak, yani gönlüm doğuma kadar taşınmaktan yada ama işler yetişmez. Bu resmi dün eşime yollamış müteahhit, biten evlerde oturanlarda varmış.Arka bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş.
Eki Görüntüle 1169682
Kızlar bunlarda bakmış olduğum bindalli modelleri
Ben mor olanı seçtim
Bunları geç yüklememin sebebi de alışverişe çıkarken tlf evde unut bunlarida sevdicegin tlf dan çekmiştim ancak geldi benim cep tlf na
Bu arada Mor olanın bedeni büyük idi
Gelinlik provamla oda halledilmis olcak dendi bakalım artık nasip
Fikirlerinizi bekliyorum çünkü bindalli değişme imkanim varmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ev çok güzel görünüyo nilocanımm
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
yeniden ev düzenlemek zor olcaktır ama eminim güzel olcaktır huzurla aşkla döşeyinn
Evi bende çok beğendim ve çok güzel görünüyor nil
Allah sağlık ve mutlulukla oturmayi nasip etsin
Isin zor hakikaten ama ben sana güveniyorum sen 350 m°2 nin de hakkından gelirsin
Çünkü çok beceriklisin çooook
Kızlar bunlarda bakmış olduğum bindalli modelleri
Ben mor olanı seçtim
Bunları geç yüklememin sebebi de alışverişe çıkarken tlf evde unut bunlarida sevdicegin tlf dan çekmiştim ancak geldi benim cep tlf na
Bu arada Mor olanın bedeni büyük idi
Gelinlik provamla oda halledilmis olcak dendi bakalım artık nasip
Fikirlerinizi bekliyorum çünkü bindalli değişme imkanim varmış
Çoook teşekkür ederim canlarım çokk, Allah daha daha güzellerini nasip etsin sizlere. Kendimiz çalışarak zor görürdük böyle evi de, işte kayınvalidemden Allah razı olsun.
Yani hem çocuk hem iş hem büyük ev, pekte öyle tek başıma hakkından geleceğimi sanmıyorum bu sefer. Neyse bakalım Allah yardım eder inşallah.
Kesinlikle mor, diğerini düşünme bile, ve kına için hazırlığını da mor renkleri ile yap.Ayrıca mor renk zenginliktir
eğer kına kıyafetinde mor konsept olcaksa gayet güzel canım bindallıı
Canım büyük ihtimal taşınıcam, ben doğum sonrasına kalır diyordum ama, baya bitmiş artık. Bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş. Biz de inşaat şirketinin dışında bir kaç değişiklik yapıcaz, birde şu an ki evim 130 metrekare o ev 350 metrekare, eşya da almam gerekecek. Nasıl gezerim bilemiyorum.Doğuma kadar taşınmak istiyorum ama yetişebilir miyim onu bilmiyorum.
Hadi bakalım arkadaşının gözü aydın, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Dilos ve nil mor konsept güzel fikir ama ben 2 şehir de düğün yapıcam ya hani
Kendi memleketimde son 1 saat bu bindalliyi giyicem sonra düğün kina ile sonlanmis olacak
Bunun sebeb ise şehirler çok uzak o nedenle burdakiler de beni gelinlikle görsün diye gelinlik ile cikicam
Yani kina gecem ayrı bir gün olmayacak maalesef ;(
,saolsunn teyzeee
amin canımm inşallah hepimizeee :26:
*
düzenlisin ya niloo o yüzden bi sistem oturtursun
sen ve yardımcınla birlikte yapılır bi şekildee
Hayırlı olsun nilcim yenı evınız cok guzel hep hayal edılıcek bır ev ama 130 mk ev bıle bana fazlayken 350 mk ev dusunemıyorum bile temizle temizle bitmez yardımcı sart.Artık kocisinle kovalamaca oynarsınız evde gayet musait olur o duruma
Dilos ve nil mor konsept güzel fikir ama ben 2 şehir de düğün yapıcam ya hani
Kendi memleketimde son 1 saat bu bindalliyi giyicem sonra düğün kina ile sonlanmis olacak
Bunun sebeb ise şehirler çok uzak o nedenle burdakiler de beni gelinlikle görsün diye gelinlik ile cikicam
Yani kina gecem ayrı bir gün olmayacak maalesef ;(
2 şehirde birden düğün yapan Dila, o sana fikir verebilir sanırım
,
İnşallah canım.
Bakıcaz artık, kim kimi kovalayacak göreceğizAllah seninde gönlüne göre versin inşallah.
benimde aynısı oldu canımm
hatta o son 1saat bile gelinliğinden ayrılmak istemiyosunn
Günaydın kizlaar , Hayirli Cumalar ♥
Menekse canim bende mora bayildiim ♥
Niliim hayirlisi olsun eviniz kuzum masallah cok guzel ♥
Meryem bana sitem etti dün ig den. Ama gercekten girmedigimden degil giremedigimden
Sabah 7:30 da sirketteyim. Gun icinde hicbiseye firsatim yokAksam yemek ev koca derken vakit nasik gecio anlamiyorum. Sizi unuttugumu dusunmeyin sakin Hep aklimdasiniz. Ozluyorum kk yi cok :'(
bebeğim eve bayıldım anam da melisim koşturacakmış da o bahçe de teyzesi de kısa şortlu butlarını ısırıp ısırıp güldürecekmiymiş??
not: yancıyım arkadaş lamı cimi yok
Ben nasıl olucak hiç düşünemiyorum canım ya
Zaten çok stresliyim
Sen bana fikirlerini ve tecrübelerini aktarirsan çok memnun olurum
Günaydın kizlaar , Hayirli Cumalar ♥
Menekse canim bende mora bayildiim ♥
Niliim hayirlisi olsun eviniz kuzum masallah cok guzel ♥
Meryem bana sitem etti dün ig den. Ama gercekten girmedigimden degil giremedigimden
Sabah 7:30 da sirketteyim. Gun icinde hicbiseye firsatim yokAksam yemek ev koca derken vakit nasik gecio anlamiyorum. Sizi unuttugumu dusunmeyin sakin Hep aklimdasiniz. Ozluyorum kk yi cok :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?