Günaydın kizlaar , Hayirli Cumalar ♥
Menekse canim bende mora bayildiim ♥
Niliim hayirlisi olsun eviniz kuzum masallah cok guzel ♥
Meryem bana sitem etti dün ig den. Ama gercekten girmedigimden degil giremedigimden
Sabah 7:30 da sirketteyim. Gun icinde hicbiseye firsatim yokAksam yemek ev koca derken vakit nasik gecio anlamiyorum. Sizi unuttugumu dusunmeyin sakin Hep aklimdasiniz. Ozluyorum kk yi cok :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese hayırlı cumalar, hayırlı Ramazanlar olsun inşallah.
Koşturacak inşallah teyzesi, Allah göstersin o günleri de belki sahiden gelir ısırırsın butlarını
herkese günaydın kuzularııımmmhayırlı cumalar.. ve hayırlı ramazanlar.. Allahım layığıyla geçirmemizi nasip etsin..
Amin birtanemmm arzucanim bu gece ilk defa tek basima kalkicam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye yalnız? eşin tutamayacak mı kuzucum?
Nil evin cok guzel insallah kahkahalariniz eksik olmadan yasarsiniz
Nil canim sana birsey sormam gerekiyor aksam son ilaci ictim beyaz kutudakini ama regli olmadim yine en bastaki saridan mi devam ediyorum ne zaman regli olurum
herkese günaydın kuzularııımmmhayırlı cumalar.. ve hayırlı ramazanlar.. Allahım layığıyla geçirmemizi nasip etsin..
canım zor ama Allah sabır verir bir iki gün denesin sen diret bence de..Tutamam diyir canim matbada makinalar calisinca cok sicak oluyor bunaliyor ac susuz zorlanirim dedi israr ettim ama ilk uc gun tutsa alisir aslinda sansimi deniycem
canım zor ama Allah sabır verir bir iki gün denesin sen diret bence de..
niiill çok huzurluyum yaaa.. bugüne erdiğimiz için elhamdülillah.. lakin bugün regl oluciiimTeşekkür ederim canım, Allah daha güzellerini versin sizlere.
Aynen ikinci kutudan devam et. Muhtemelen ilk kutu diye böyle dengesizlik oldu. Bugün yarın olursun büyük ihtimal.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm benimmmmmmmmm, sana da hayırlı ramazanlar
Teşekkür ederim canım, Allah daha güzellerini versin sizlere.
Aynen ikinci kutudan devam et. Muhtemelen ilk kutu diye böyle dengesizlik oldu. Bugün yarın olursun büyük ihtimal.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm benimmmmmmmmm, sana da hayırlı ramazanlar
Zor olacak tabi ki, ama kendim yetişemem zaten, o yüzden mutlaka haftalık olarak yardımcı alacağım. Hep hayalimiz bahçeli bir evdi, kendimiz çalışarak zor alırız diye sadece hayal kuruyorduk. Ancak eşimin annesinin memleketten bir arsa parası geldi düğünden hemen sonra. Bizde hayalimizde ki evi alalım dedik. İşte ev büyük olduğu için, döşemesi sıkıntılı, çok yüksek tavanlı, tüm perdeler yenilenecek, muhtemelen şu an salonumda ki köşe takımımı orada oturma odasında kullanacağım. Yani tekrardan ev döşemek gibi birşey, o da malum yorucu, e bebek hazırlığı da var, gittikçe de şişiyorum malum, havalar sıcak, yani gönlüm doğuma kadar taşınmaktan yada ama işler yetişmez. Bu resmi dün eşime yollamış müteahhit, biten evlerde oturanlarda varmış.Arka bahçe düzenlemeleri yapılıyormuş.
Eki Görüntüle 1169682
günaydın kızlar
hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar olsun hepimize
Nilcim eviniz çok güzel görünüyor sağlık, huzur ve mutlulukla oturun çocuklarınızı büyütün inşallah
bugün cuma yuppi
dün akşamda sonunda oturup albüm için 890 fotonun içinde 50 tane seçtikçok zor oldu
Günaydın kızlar bugünlerde çok mutluyum kurumda müdürlüğüm değişti sevdiğim arkadaşlarla ve müdürümüzle çok güzel bir ekip oluşturduk bazı olumsuzluklardan kurtuluyoruz çok şükür.
günaydınn kızlarrrr, hayırlı cumalarrr
Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah:26::26:
*
bugün işyerimde son günümmm
üzgünümm çokkk
burdaki ortamı bi daha bulabilcekmiyim hiç bilmiyorum ama Allah pişman etmesin inşallah kararımdan:26::26:
aklına takılan her şeyi sorabilirsin
günaydınn zehroşumm hayırlı cumalar canım sana daaaa
Günaydın kizlaar , Hayirli Cumalar ♥
Menekse canim bende mora bayildiim ♥
Niliim hayirlisi olsun eviniz kuzum masallah cok guzel ♥
Meryem bana sitem etti dün ig den. Ama gercekten girmedigimden degil giremedigimden
Sabah 7:30 da sirketteyim. Gun icinde hicbiseye firsatim yokAksam yemek ev koca derken vakit nasik gecio anlamiyorum. Sizi unuttugumu dusunmeyin sakin Hep aklimdasiniz. Ozluyorum kk yi cok :'(
Kızlar bunlarda bakmış olduğum bindalli modelleri
Ben mor olanı seçtim
Bunları geç yüklememin sebebi de alışverişe çıkarken tlf evde unut bunlarida sevdicegin tlf dan çekmiştim ancak geldi benim cep tlf na
Bu arada Mor olanın bedeni büyük idi
Gelinlik provamla oda halledilmis olcak dendi bakalım artık nasip
Fikirlerinizi bekliyorum çünkü bindalli değişme imkanim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?