'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfincim merakın varsa oku birazcık netten süper birşey fotoğraf çekmek
ah olmazmı hep bastırdım içimde:):)

önce annem istemedi.. ünideydim.gidip dijatal aldm maksat hevesim işte..
sonrada işe girdim makina alabilrdim erkek arkaşım istemedi
ilerde beraber yaparız falan.
şuan küsüz zaten..
artık kimseyide dinlemicem:2::2:

nazımmm

selective nerde satılıyo profesyonel urun diye biliyorum da cunku... tam adı nedir nerden alıyosun ay cok sordum ama acil sampuan ve krem olayını cozmem gerekio

bide su ampullerin kokmayanı hangsiydi???? biri kötü kokuyomus

evet canım profsyonel annem kuafor oldugu ıcın ben toptancıdan aldım canım ıstoctan. kokan bemıks canım

bu arada bılegım agrıyo dıye sarmıstım sımdı ocagı yakarken alev aldı ya verılmıs sadakam varmıs sıkı baglamamıstımda hemen cıkardım söndü, elim közlenmiş kanat gibi koktu

Amin sineraycım. bu müdette yemekleri öğrenirsin kuzum..
havalar nasıl oralarda?

Ara ara yağmurlu ve kapalı canım svdiceğimle bizim havamız Mis gibi 'o' kokuyo .
yemek biliyorum tatlım zaten börek ve pasta konusunda üstüme yoktur.
Ancak ona yapmak istiyorum. İçimde bastırıyorum işte içimden gelmiyo ona yapmadıkça

Öyle canım çok iyi anlıyorum seni. 4 yıl üniversitede ne yemek yaptım ne bir şey, annem evlenince de yemek yapamazsın derdi içimden gelmezdi hiç ama ne zaman evlendim her şey değişti insanın kocasına özene bözene yemek yapması çok başka onu her akşam şaşırtmak istiyorum mesela kurduğum sofralarla :)

gecmiş olsun balımmm

tam adı ne peki bu kremin? netten arastırıyım bende bari

bide bemiks yerine kullanılan kokmayanın adı neydi bepanthne mi

Evet 6 senedir içimden gelmiyo
En son börek yaptım misafir gelicekti millet parmaklarını yedi sevgilime sadece fotosunu göndermek düştü
Ama haftaya yapıcam börek yesin afiyetle

cerencim hoşgeldin

bn kaçtım kızlar hepinize iy akşamlar. öpüldünüz
dua edin bnm için olurmu. ihtiyacım var bu aralar..
tek kaldım yanlız kaldım sanki..

gecmiş olsun balımmm

tam adı ne peki bu kremin? netten arastırıyım bende bari

bide bemiks yerine kullanılan kokmayanın adı neydi bepanthne mi

evet bepanthne evigen avicap bunların karısımı ıyı gelıyo saca badem yagı zeytın yağı atom gibi bi karışım vuuuuww protek ammino keratin tam adı bu canım buda resmi bebiimm

çaglacım benim sölcklermn hepsni minnaknazım sölemiş bu arada bemiksi 3 defa kullandım 2 ay sacımdan kokusu çıkmadı berbattı onun yerne evıgan kullanıyorum

çaglacım benim sölcklermn hepsni minnaknazım sölemiş bu arada bemiksi 3 defa kullandım 2 ay sacımdan kokusu çıkmadı berbattı onun yerne evıgan kullanıyorum

saçımın yapısından mı nedır ben 10 aydır sınamekıde bemıksı kullanıyorum hiç öle kalmadı kokusu çok şükür gizemciim. evigandede uzama hızlı oldu mu

Son düzenleme:

hmmm ben alıyım bunları hemen balım sagolll

valla eczaneeye ugramak farz oldu e vitamini de alıcaktım cildim için toplıyım kapsulleri ben

ben saçımı ancak onlar topluyor valla canım kesin al eczaneden çok güzel olucak ve en önemliside çıt çıt sesler gelmicek yumuşacık olcak

inşallah canımmm yaa

duzelştiricyi bırakmak istiyorum bende mahvetti sacımı ve artık onsuz hiçbişeye benzemiyo

nazım sendede mi siznüzit vaaaar

biz evlenince napıcaz ben varya sırf o yuzden hergun vucudumu yıkarım dusta saclarımı yıkayamam iyice kirlenene kadar ama evlenince oohooo diyo herkes napcam ben ya yandım bu saclarla

kısa da kestiremem doktor uzatmıcaksın dio ama kısa denedim yakısmıyo valla dusunuorum nolcak evlenince diye belki sacma bişey ama ben bunu kafama cok takıyorum

takılmıcak gibi değilki canım sımdı saclarımız bele yakın evlenene kadar totoşta olur suanda bıle 2 3 saatte ancak tam anlamıyla kuruyo evlenince nası yapıcaz bende bilmiyorum saç kurutmayıda hiç sevmem buklelı oldugundan garip bi hal alıo kurutunca kendı kendıne kurudugunda bukle bukle oluyo saçlarım, düzeleştiriciyi bıraktım ben artık sık kullanmıyorum cok toparladı saclarım kırıklarınıda kestirdim. Bide camtrebentin sureklı ve uzun sure kullanımda saçı kurutuyoo canımm

evet tamamen kuruması 2 saatimi alıyo birara dedim kurutmıyım ıslakken öriyim yatim dedim öle sabah actıgımda azcık joleyle hoş oluyo ama butun gece agrıdan uyuyamıyorum ve ertesi gunumde komple bas agrısıyla geciyo

benim sacımı kurutmamak gibi bir sansım yok yani... ayrıca durmadan ıslatıp tarayıp kurutursam kafamda sac kalmaz heralde her banyodan sonra dokuluyo

yandım ben evin içinde benimkiyle kovalamaca oynarım artık bu gece olmaz diye gülüyorum ama cidden adıma cok ciddi bir sorunum var bu konuda kızlar

valla canım sacım rofleden sonra ole bi kuruduki zaten anlatamam cam terebentinin kurutmasına hacet kalmadı zaten artık daha fazla kuruyamaz.. tiftik tiftik oluyo bazen böle ayyy seytan diyo vur makası gitsin

Sonradan geliyorum hep böyle konular ilerlemiş oluyorum geçmişi okusam bu sfer de döndüğüm dekonuşulan konu kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…