- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ah olmazmı hep bastırdım içimde:):)berfincim merakın varsa oku birazcık netten süper birşey fotoğraf çekmek
Ay ay amin inş.
az kaldı azzz 2 sene 10 ay kaldı
nazımmm
selective nerde satılıyo profesyonel urun diye biliyorum da cunku... tam adı nedir nerden alıyosun ay cok sordum ama acil sampuan ve krem olayını cozmem gerekio
bide su ampullerin kokmayanı hangsiydi???? biri kötü kokuyomus
Amin sineraycım. bu müdette yemekleri öğrenirsin kuzum..
havalar nasıl oralarda?
Ara ara yağmurlu ve kapalı canım svdiceğimle bizim havamızMis gibi 'o' kokuyo .
yemek biliyorum tatlım zaten börek ve pasta konusunda üstüme yoktur.
Ancak ona yapmak istiyorum. İçimde bastırıyorum işte içimden gelmiyo ona yapmadıkça
evet canım profsyonel annem kuafor oldugu ıcın ben toptancıdan aldım canım ıstoctan. kokan bemıks canım
bu arada bılegım agrıyo dıye sarmıstım sımdı ocagı yakarken alev aldı ya verılmıs sadakam varmıs sıkı baglamamıstımda hemen cıkardım söndü, elim közlenmiş kanat gibi koktu
Öyle canım çok iyi anlıyorum seni. 4 yıl üniversitede ne yemek yaptım ne bir şey, annem evlenince de yemek yapamazsın derdi içimden gelmezdi hiç ama ne zaman evlendim her şey değişti insanın kocasına özene bözene yemek yapması çok başka onu her akşam şaşırtmak istiyorum mesela kurduğum sofralarla :)
gecmiş olsun balımmm
tam adı ne peki bu kremin? netten arastırıyım bende bari
bide bemiks yerine kullanılan kokmayanın adı neydi bepanthne mi
cerencim hoşgeldin
bn kaçtım kızlar hepinize iy akşamlar. öpüldünüz
dua edin bnm için olurmu. ihtiyacım var bu aralar..
tek kaldım yanlız kaldım sanki..
çaglacım benim sölcklermn hepsni minnaknazım sölemiş bu arada bemiksi 3 defa kullandım 2 ay sacımdan kokusu çıkmadı berbattı onun yerne evıgan kullanıyorum
evet bepanthne evigen avicap bunların karısımı ıyı gelıyo saca badem yagı zeytın yağı atom gibi bi karışım vuuuuwwprotek ammino keratin tam adı bu canımEki Görüntüle 271381 buda resmi bebiimm
çaglacım benim sölcklermn hepsni minnaknazım sölemiş bu arada bemiksi 3 defa kullandım 2 ay sacımdan kokusu çıkmadı berbattı onun yerne evıgan kullanıyorum
hmmm ben alıyım bunları hemen balım sagolll
valla eczaneeye ugramak farz oldu e vitamini de alıcaktım cildim için toplıyım kapsulleri ben
ben saçımı ancak onlar topluyor valla canım kesin al eczaneden çok güzel olucak ve en önemliside çıt çıt sesler gelmicek yumuşacık olcak
inşallah canımmm yaa
duzelştiricyi bırakmak istiyorum bende mahvetti sacımı ve artık onsuz hiçbişeye benzemiyo
nazım sendede mi siznüzit vaaaar
biz evlenince napıcazben varya sırf o yuzden hergun vucudumu yıkarım dusta saclarımı yıkayamam iyice kirlenene kadar ama evlenince oohooo diyo herkes napcam ben ya yandım bu saclarla
kısa da kestiremem doktor uzatmıcaksın dio ama kısa denedim yakısmıyo valla dusunuorum nolcak evlenince diye belki sacma bişey ama ben bunu kafama cok takıyorum
takılmıcak gibi değilki canım sımdı saclarımız bele yakın evlenene kadar totoşta olur suanda bıle 2 3 saatte ancak tam anlamıyla kuruyo evlenince nası yapıcaz bende bilmiyorum saç kurutmayıda hiç sevmem buklelı oldugundan garip bi hal alıo kurutunca kendı kendıne kurudugunda bukle bukle oluyo saçlarım, düzeleştiriciyi bıraktım ben artık sık kullanmıyorum cok toparladı saclarım kırıklarınıda kestirdim. Bide camtrebentin sureklı ve uzun sure kullanımda saçı kurutuyoo canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?