'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin tugcecimm

konu sinuzitli ve uzun saclı birinin evlendikten sonra ne yapacagı

Evet bu konu beni de düşündürüyor valla. Benim saçlarım çok sık ve acayip gür kurut krutu bitmiyor ondan sonra düzleştirmeyince de tipi hoşuma gitmiyor hergün bunları yapamam herhalde. Zaten kestirdim geçen saçlarımı omuz hizamda eskiden belime kadar geliyordu evlenince de hep bu uzunlukta tutucam karar verdim bir de çalışıcam çünkü hergün düzenl olarak şekil veremem bu saçlara

siz sinüzitten dertlisiniz bende ıslak saçlı durayım direk bdemicklerim şişiyo hafif nemli oluyor kutuyorum sonrada rüyorum sabaha mükemmel oluyor bazen sarıyorum bazen örüyorum

ama çağla senin derdindeyim hergün saçımla nasıl uğraşıcam evlenince çoğu arkadaşım saçlarını kestrdler mecburen yapcak bişey yok off

gür kuru ve kalın telli saçlarıma ancak bigüdi ve örgü yöntemiyle bakabiliyorum haftaiçi salı perşembe banyo günlerim ppazar ve cumarteside banyo yapıyorum diğer günler hep vücudumu yıkıyorum ama 3 gün saç yıkamaya özen gösteriyorum ilerde herhalde bazı şeyleri günlere bölcez malesef

benım sansım annemın kuafor olması sanırım kusum cok kotu bı durumda olmadı hıc saclarım ama duzlestırmekten tum dalgalarım buklelerım kaybolmustu sımdı o eskı halıne gerı dondu zaten sacımın yarısı kendı rengım uclarım sarımsı bı renk bukleleşince çok cici duruyo, kendı sacım totoşa gelene kadar uzatıcam diyorum ama işte benımde cogu arkadasım evlendıkten sona kestırdı içime oturur okadar uzattıktan sonrada kestşrmek biz artık sureklı kacıcaaz çağlam

Kızlar ben bişey sormak istiyorummm Lütfen bi cevp verirseniz çok memnun olurumm

Kızlar bugün adetimin 3. günü. Normalde adet olmadan 1 hafta önce 1-2 gün kahverengi ara ara akıntı gelirdi. Ve kesilirdi. 1 hafta sonrada sancılı şekilde adet olurdum.

Ancak bu ay. kopkoyu kahverengi siyaha yakın bir kan var. Akıntı diyemiyorum çünkü damla şeklinde değil bilgiğiniz adet kanı gibi akıyor. İlk 2 gün az geldi ama bugün ped koydugumda baktımki iyice dolmuş. Ne ağrı var ne sızı siyaha yakın bir denk

İnternette baktım yumurtlama olmayınca bu renk akıyomuş sanırım

Offff Kimsenin böyle oluyomuu ???

Yoksa bende gerçekten bir sorun mu var

benımde arada ole oluyoda yumurtlama olmayınca demek ne demek anlamadım, kötü bişimii

kızlar böyle bir duumu 1 kez yaşadım ve ondada doktora gittim doktora bir gösterseniz iyi olur evet yumurtlama çatlamayınca oluyor ama sonuçta diğer adeti bekletiyor doktor ondan sonra tekrar gidiyorsun yumurta gitmişmi gitmemişmi diye benim ramazan ayında böyle birşey oldu 2 adet 3 cm lik vardı ve soldaki kaldı sağdaki gitti eylül ayındaki reglmde

ya anlamadıımm benım genelde ole oluooo ama bı sorun gıbı gormedımm yanı usuttum sandım ama bole bısı oldugunu dusunmedım ay korktum sımdı nası catlamıyo catlamayınca noluyooo, içerde büssürü yumurtamı oluyo yani

canım bu bende hiç olmadı ve çok garip geldiği için doktora gittim gençlik zamanı her genç kızda olabiliyormuş lekelenme diyorlar buna genelde kadınlar ve hamillerde oluyormuş ama ben kimseye sölemmiştim 4.günde kadın doğumcudan randevu aldım gittim yani herkeste olabiliyormuş bu durum öyle kötü birşeyde değil ayrıca ama bende hiç olmamıştı farklı gelmişti gergin biri olmuştum direk doktora gittim psikolojim bozuluyor sanmıştım düşün benim kadar gamsız birisinin psikolojisnin bozulcağna kimse inanmaz ama bozuldu sandım kafamdan antidepresan alcaktım ki bu hormonlarımı tavan yaptırmış şimdi çok musmutluyum hattaha

korkmana gerek yok ben korkmuştum ama doktor hemen geldiğim için tebrik etmiştim beklemeden gelmişssin kendine özen gösteryorsun demişti

bende hastalık konusunda panık atagımdır hemen kosar gıderım ama bu durum ılk adet oldugum donemden berı oldugundan hıc önemsemedım. sevgılım askerden gelmeden evel once 10 gun 3 gun sonra 2 hafta kadar adet oldum 1 ay yanıı gıttım hemen doktorcuma baktı ara kanama mevsımsel ve stresten olabılır adacayınıda cok ıctıgım ıcın onunda etkısı varmıs onu kes dedı. korkarım hastalıkta ben ya ultrsyonda bısı cıkmadı ama hiç

canım en guzelini yapmıssın bende yavastan kısaltcam omuz hizama getiririm daha kısa yapamam ama onla bile ugrasmak zor olcak

bende bu dert bi bende var sanıyodum... gizemcim bizim gibi dertleri olmayanlarda kestiriyo zaten haklısın benim kuzenimde bi saclar vardı varya gören hayran kalırdı totosunda bole sapsarı.... onlara deli gibi bakar boyardı falan

ama evlenince bide cocuk olunca... mecburen kestirdi artık omuzlarında sacları yıllardır ve koyu renk yani kendi rengine dondu calısan bayansan bide cok zor hem ev hem kociş hemde sac

ne guzel keske benim annemde kuafor olsaydı yaaa o kadar uzattıktan sonra kestirmek zor balımm cidden ben kesitrmeye karar verirsem caktırmadan yavastan kestiririm heralde

ece hosgeldin canım....

sineray gecmiş olsun ama onemli bişey degildir diye dusunuyorum benimde regl biterken olur ole siyaha yakın

ama ben geldimmmmmmm
ben yokken 1000. sayfamızı nasıl kutlarsınızzzzz bakimmmm
bende 1012yi kutlarm manane!
hepinizi çok özledm kızlarrr yarn tatilm perşembe günüde 5 girişim artk bol booooll yazışırız
gizoş haftaya hafta içi tatillerimiz keisn denk gelir kuzum beni de götür kürkçü hanımı ne orayaaa

hoşbulduk Çağlacım kızlar haftasonu gelicem ben pazar diye biliyordum ama cumartesiymiş sanırım c.tesi akşam üstü 1-2 saatliğine uğrayabilrim forumdan ayrılmamanız önemle rica olunur

doktor banada çok bitkisel çay iç,iyormusn demişti ki günde rezene anason felan içerim hergün belli saatlerde içerim normal çay kahve gibi şeyler içmem bitkisel ama işte gittiğimde stresten dedi doktor mevsim değişimi oruca bile bağladı valla bide benim çalışma yerim eskiden kabataşken genel müdürlük oldu işte koşuşturmam attı vapurla giderken taaa oralara tren ve metrobste yaptım herşey etkiledi

stresten arının arkadaşlar

bu arada banyomuda yaptım mis gibi bal kokuyorum ohh

geçmişide okuyup gelmişsin nilim o zaman ben para hiç harcamıyım haftaiçide pazartesi salı çarşamba seç beğen al o günlerden izinli olduğun günlerde buluşalım eğer perşembe olablrsen perşembeyide izin isterim bana haber et emii

1000 de sende olmalıydın canım yaa koyu bir kitap sohbetindeyken son anda farkettik 1000 e girdiğimizi

ecemmmmm cok sevındım yaaa senıde görüüüceeem cok mutlu bi minnakım suan

hoşgeldin Nilci,im

Çağlam valla kestirmem saçlarımı kusura bakmasın kocacık ozaman anlaşma yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…