Sonradan geliyorum hep böyle konular ilerlemiş oluyorum geçmişi okusam bu sfer de döndüğüm dekonuşulan konu kapanıyor.
hoşgeldin tugcecimm
konu sinuzitli ve uzun saclı birinin evlendikten sonra ne yapacagı
Evet bu konu beni de düşündürüyor valla. Benim saçlarım çok sık ve acayip gür kurut krutu bitmiyor ondan sonra düzleştirmeyince de tipi hoşuma gitmiyor hergün bunları yapamam herhalde. Zaten kestirdim geçen saçlarımı omuz hizamda eskiden belime kadar geliyordu evlenince de hep bu uzunlukta tutucam karar verdim bir de çalışıcam çünkü hergün düzenl olarak şekil veremem bu saçlara
evet tamamen kuruması 2 saatimi alıyo birara dedim kurutmıyım ıslakken öriyim yatim dedim öle sabah actıgımda azcık joleyle hoş oluyo ama butun gece agrıdan uyuyamıyorum ve ertesi gunumde komple bas agrısıyla geciyo
benim sacımı kurutmamak gibi bir sansım yok yani... ayrıca durmadan ıslatıp tarayıp kurutursam kafamda sac kalmaz heralde her banyodan sonra dokuluyo
yandım ben evin içinde benimkiyle kovalamaca oynarım artık bu gece olmaz diyegülüyorum ama cidden adıma cok ciddi bir sorunum var bu konuda kızlar
valla canım sacım rofleden sonra ole bi kuruduki zaten anlatamam cam terebentinin kurutmasına hacet kalmadı zaten artık daha fazla kuruyamaz.. tiftik tiftik oluyo bazen böle ayyy seytan diyo vur makası gitsin
Kızlar ben bişey sormak istiyorummm Lütfen bi cevp verirseniz çok memnun olurumm
Kızlar bugün adetimin 3. günü. Normalde adet olmadan 1 hafta önce 1-2 gün kahverengi ara ara akıntı gelirdi. Ve kesilirdi. 1 hafta sonrada sancılı şekilde adet olurdum.
Ancak bu ay. kopkoyu kahverengi siyaha yakın bir kan var. Akıntı diyemiyorum çünkü damla şeklinde değil bilgiğiniz adet kanı gibi akıyor. İlk 2 gün az geldi ama bugün ped koydugumda baktımki iyice dolmuş. Ne ağrı var ne sızı siyaha yakın bir denk
İnternette baktım yumurtlama olmayınca bu renk akıyomuş sanırım
Offff Kimsenin böyle oluyomuu ???
Yoksa bende gerçekten bir sorun mu var
kızlar böyle bir duumu 1 kez yaşadım ve ondada doktora gittim doktora bir gösterseniz iyi olur evet yumurtlama çatlamayınca oluyor ama sonuçta diğer adeti bekletiyor doktor ondan sonra tekrar gidiyorsun yumurta gitmişmi gitmemişmi diye benim ramazan ayında böyle birşey oldu 2 adet 3 cm lik vardı ve soldaki kaldı sağdaki gitti eylül ayındaki reglmde
ya anlamadıımm benım genelde ole oluooo ama bı sorun gıbı gormedımm yanı usuttum sandım ama bole bısı oldugunu dusunmedım ay korktum sımdı nası catlamıyo catlamayınca noluyooo, içerde büssürü yumurtamı oluyo yani
benımde arada ole oluyoda yumurtlama olmayınca demek ne demek anlamadım, kötü bişimii
canım bu bende hiç olmadı ve çok garip geldiği için doktora gittim gençlik zamanı her genç kızda olabiliyormuş lekelenme diyorlar buna genelde kadınlar ve hamillerde oluyormuş ama ben kimseye sölemmiştim 4.günde kadın doğumcudan randevu aldım gittim yani herkeste olabiliyormuş bu durum öyle kötü birşeyde değil ayrıca ama bende hiç olmamıştı farklı gelmişti gergin biri olmuştum direk doktora gittim psikolojim bozuluyor sanmıştım düşün benim kadar gamsız birisinin psikolojisnin bozulcağna kimse inanmaz ama bozuldu sandım kafamdan antidepresan alcaktım ki bu hormonlarımı tavan yaptırmış şimdi çok musmutluyum hattaha
korkmana gerek yok ben korkmuştum ama doktor hemen geldiğim için tebrik etmiştim beklemeden gelmişssin kendine özen gösteryorsun demişti
Evet bu konu beni de düşündürüyor valla. Benim saçlarım çok sık ve acayip gür kurut krutu bitmiyor ondan sonra düzleştirmeyince de tipi hoşuma gitmiyor hergün bunları yapamam herhalde. Zaten kestirdim geçen saçlarımı omuz hizamda eskiden belime kadar geliyordu evlenince de hep bu uzunlukta tutucam karar verdim bir de çalışıcam çünkü hergün düzenl olarak şekil veremem bu saçlara
siz sinüzitten dertlisiniz bende ıslak saçlı durayım direk bdemicklerim şişiyo hafif nemli oluyor kutuyorum sonrada rüyorum sabaha mükemmel oluyor bazen sarıyorum bazen örüyorum
ama çağla senin derdindeyim hergün saçımla nasıl uğraşıcam evlenince çoğu arkadaşım saçlarını kestrdler mecburen yapcak bişey yok off
benım sansım annemın kuafor olması sanırım kusum cok kotu bı durumda olmadı hıc saclarım ama duzlestırmekten tum dalgalarım buklelerım kaybolmustu sımdı o eskı halıne gerı dondu zaten sacımın yarısı kendı rengım uclarım sarımsı bı renk bukleleşince çok cici duruyo, kendı sacım totoşa gelene kadar uzatıcam diyorum ama işte benımde cogu arkadasım evlendıkten sona kestırdı içime oturur okadar uzattıktan sonrada kestşrmekbiz artık sureklı kacıcaaz çağlam
bende hastalık konusunda panık atagımdır hemen kosar gıderım ama bu durum ılk adet oldugum donemden berı oldugundan hıc önemsemedım. sevgılım askerden gelmeden evel once 10 gun 3 gun sonra 2 hafta kadar adet oldum 1 ay yanıı gıttım hemen doktorcuma baktı ara kanama mevsımsel ve stresten olabılır adacayınıda cok ıctıgım ıcın onunda etkısı varmıs onu kes dedı. korkarım hastalıkta ben ya ultrsyonda bısı cıkmadı ama hiç
ama ben geldimmmmmmm
ben yokken 1000. sayfamızı nasıl kutlarsınızzzzz bakimmmm
bende 1012yi kutlarm manane!
hepinizi çok özledm kızlarrr yarn tatilm perşembe günüde 5 girişim artk bol booooll yazışırız
gizoş haftaya hafta içi tatillerimiz keisn denk gelir kuzum beni de götür kürkçü hanımı ne orayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?