sarımsaklı şampuanı kendim yaptım canım, sarımsakları sütte kaynatıp dilimledim sona şampuana kattım tül çorapla agzınbı sarım tokayla sabitledim sona kapadım ağzını pütür pütür elimede gelmiyo . ilk yıkamamı onunla yapıyorum ikincisini normal şampuanla kokuda kalmıo bölece. sinameki uzamada banada cok yarası omuz hızamdaydı saclarım arada kestirmeme ramen baya uzadı çok şükürr
nazımm
kac ml sampuana kac diş sarımsak koydun ? sonrasında kullancagımız sampuan da onemli baya guzel kokmalı ki o kokuyu alsın hayatta en nefret ettigim sey kokusundan biri sarımsak ve heryerde karsıma cıkıyo :44:
nazımm
kac ml sampuana kac diş sarımsak koydun ? sonrasında kullancagımız sampuan da onemli baya guzel kokmalı ki o kokuyu alsın hayatta en nefret ettigim sey kokusundan biri sarımsak ve heryerde karsıma cıkıyo :44:
nazımm
kızlar fotoğraf çekmeyi seven arkadaşlar fotoğrafağacından eğitim almıştım ben ve ücretsiz gezileri vardır onlar bir araya gelip geziyorlar foto çekiyorlar ben katılamıcam ama isteyenlere maili gönderebilirim
öğrendim onu canım şmdi birinden..
ismekten çıkmş bi arkaş şuan prof e mükemmle ftoğrafıları var.
bana toplu çekimlere gruplara katılmamı önerdi
Ben çam terebenti kullanıyorum yaaa onun kokusu hem çok güzel hemde dökülmesini engelleyip yumuşacık yapıyo
canım senin resimlerden gördüğüm kadarıyla saç tipimiz aynı gibi geldi ben saçımı kıvırcık kullanıyorumda seninkinide kendi saçıma çok benzettim kalın tellimi
minnakcım tarifi uygulasammı ki sarımsaklı şampuandan sonra hangi şampuanı kullanıyorsun
bide sarımsaklı olan karışımı hangi şampuana katıyorsun buda önemli
ben yıllardır kullanırım cam terebentini ama artık sacım alıstı galba işe yaramıyo
evet kalın telli canım ama ama düzleştirici yuzunden inceldiler koptular bi hoş oldular
sole baya yogun kokusu olan bi sampuan bulmak lazım
canım senin resimlerden gördüğüm kadarıyla saç tipimiz aynı gibi geldi ben saçımı kıvırcık kullanıyorumda seninkinide kendi saçıma çok benzettim kalın tellimi
minnakcım tarifi uygulasammı ki sarımsaklı şampuandan sonra hangi şampuanı kullanıyorsun
bide sarımsaklı olan karışımı hangi şampuana katıyorsun buda önemli
ben yıllardır kullanırım cam terebentini ama artık sacım alıstı galba işe yaramıyo
evet kalın telli canım ama ama düzleştirici yuzunden inceldiler koptular bi hoş oldular
sole baya yogun kokusu olan bi sampuan bulmak lazım
fotoğraf ağacındanmı eğitim almış arkadaşın canım
Kızlar bu akşam kocişim geliyor İst.dan. yemeklerimi yaptım buraya bir bakayım dedim.
nasılsınız bakalım?
saç mı uzatıyorsunuz?
pembe elidora katıyorum sarımsagı canım sonra elsevın arısütü şampuanını kullanıyorum bide krem olarak selektvin protekini kullanıyorum muz gibi kokuyoo bayılıyorummeskiden sevgılım benı portakal kokulum diye severdi artık muz kokulusuyum
Kızlar bu akşam kocişim geliyor İst.dan. yemeklerimi yaptım buraya bir bakayım dedim.
nasılsınız bakalım?
saç mı uzatıyorsunuz?
Hoş geldin canım
Ah ah ne güzel kocişi geliyomuş bende evlensem bian önce benimkide gelse bende ona pastalar börekler yemekler yapsam :97::97::97:
canım o iki şampanı kullanıyorum saç kremi olarakta forumdaki kılıçbalığının tavsiyesiyle protek aldım bende oda çok iyidir canım keratinli herhalde
sirenaycım senin saçının fotosunu gördüm maşallah canım benim daha göğsümün altına yeni indi düzeltştirincede dahada güzellşiyor
berfincim merakın varsa oku birazcık netten süper birşey fotoğraf çekmek
canım o iki şampanı kullanıyorum saç kremi olarakta forumdaki kılıçbalığının tavsiyesiyle protek aldım bende oda çok iyidir canım keratinli herhalde
sirenaycım senin saçının fotosunu gördüm maşallah canım benim daha göğsümün altına yeni indi düzeltştirincede dahada güzellşiyor
berfincim merakın varsa oku birazcık netten süper birşey fotoğraf çekmek
Darısı senin de başına canım :)
yaptım böreğimi tatlımı yemeklerimi.. zaten hamur işi hastası :) kaç gündür yalnızdım birde ohh ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?