'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazımm

kac ml sampuana kac diş sarımsak koydun ? sonrasında kullancagımız sampuan da onemli baya guzel kokmalı ki o kokuyu alsın hayatta en nefret ettigim sey kokusundan biri sarımsak ve heryerde karsıma cıkıyo :44:

Ben çam terebenti kullanıyorum yaaa onun kokusu hem çok güzel hemde dökülmesini engelleyip yumuşacık yapıyo

pek öle ayar yapmadım canım 3 tane buyuk dıs sampuan koydum elıdorun buyuk sampuanına sütte kaynayınca kokusunu kesiyoo bayaa

canım senin resimlerden gördüğüm kadarıyla saç tipimiz aynı gibi geldi ben saçımı kıvırcık kullanıyorumda seninkinide kendi saçıma çok benzettim kalın tellimi

minnakcım tarifi uygulasammı ki sarımsaklı şampuandan sonra hangi şampuanı kullanıyorsun

bide sarımsaklı olan karışımı hangi şampuana katıyorsun buda önemli

öğrendim onu canım şmdi birinden..
ismekten çıkmş bi arkaş şuan prof e mükemmle ftoğrafıları var.
bana toplu çekimlere gruplara katılmamı önerdi

Ben çam terebenti kullanıyorum yaaa onun kokusu hem çok güzel hemde dökülmesini engelleyip yumuşacık yapıyo

ben yıllardır kullanırım cam terebentini ama artık sacım alıstı galba işe yaramıyo

evet kalın telli canım ama ama düzleştirici yuzunden inceldiler koptular bi hoş oldular

sole baya yogun kokusu olan bi sampuan bulmak lazım

işte seni görünce kendime benzettim o yüzden canım ben 1 senedir bıraktım kullanmıyorum düzleştiric anca kahküllere ki onlarda çok çabuk uzadılar

valla bakımlarla kendine geliyor arada bırakıyorum mecbur ama bakımsız bir hiç saçlarım uçları berbat ne kadar kestirsemde baksamda uçları kötü

pembe elidora katıyorum sarımsagı canım sonra elsevın arısütü şampuanını kullanıyorum bide krem olarak selektvin protekini kullanıyorum muz gibi kokuyoo bayılıyorumm eskiden sevgılım benı portakal kokulum diye severdi artık muz kokulusuyum

elseve kırık karşıtı şampuan ve maskesini kullanıyorum canım bende düzleştirim saçlarımı düzdür pırasa gibi normalde ama ben ısrarla daha düz yapmaya çalışırım Öyle çok yıpranmıştıki saçım son çare olarak bu sampuanı ve maskesini denedim 2 senedir kullanıyorum bir tane bile kırık yokttur2 senedirde makas görmedi saçlarım. şuan bel boşluğumdalar. Yumuşacık olluyo. 2 kapak çam terebenti koyuyorum şampuanıma mis gibi kokuyo.

Kızlar bu akşam kocişim geliyor İst.dan. yemeklerimi yaptım buraya bir bakayım dedim.
nasılsınız bakalım?
saç mı uzatıyorsunuz?

canım o iki şampanı kullanıyorum saç kremi olarakta forumdaki kılıçbalığının tavsiyesiyle protek aldım bende oda çok iyidir canım keratinli herhalde

sirenaycım senin saçının fotosunu gördüm maşallah canım benim daha göğsümün altına yeni indi düzeltştirincede dahada güzellşiyor

berfincim merakın varsa oku birazcık netten süper birşey fotoğraf çekmek

Kızlar bu akşam kocişim geliyor İst.dan. yemeklerimi yaptım buraya bir bakayım dedim.
nasılsınız bakalım?
saç mı uzatıyorsunuz?

hoşgeldin cnm :) ohh ne güzel güzel güzel yemekler yapmışsındır şimdi :) ben uzatıcam da önce güçlendireyim benimkiler acayip cansızlar ya küstüler bana

Hoş geldin canım
Ah ah ne güzel kocişi geliyomuş bende evlensem bian önce benimkide gelse bende ona pastalar börekler yemekler yapsam :97::97::97:

Darısı senin de başına canım :)
yaptım böreğimi tatlımı yemeklerimi.. zaten hamur işi hastası :) kaç gündür yalnızdım birde ohh ohh

bendekı protekte kılıcbalıgının dedıgınden onun ve aycangulun sozlerı cok degerlı sıfalı bılgıler paylasıyolar bızımlee heeepp. benım genelde sacım burgulu kendı halınde ama sevgılıcıkle buluscamda genelde düz yapıyorumm pek bi cici oluyo ozamanlar :101:

Sağol canım benim sevdiceğimin yogun isteği üzerine uzattım ben. Normalde kısa kullanırdım hep daha yakışırdı bana Geçen gün isyan ettim kestirmeye gidiyorum dedim. Kestir dedi tam kuaföre girdim arıyo kestirme sakın diye
Düğünüme kadar kestirmeyi boyunu kısaltmayı düşünmüyorum çünkü dalgalı ve açık model istiyorum. Topuz falan değil, onun için uzatıyorum birazcıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…