'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tesekkur ederım gizemciim kocaman olanlara bakarsın leoparlı zebralı fln tercihimdir aklında olsun fiyatta sorarsan 2013 gelınlerının en mutlu minnakı olurum :101:

tamam canım hel bir gideyim soracağım

pelincik istanbul bulutlu ve başım şiş uykum var akşam pert bir giz olcam

Son düzenleme:
en son dün konuştuk canım ya evet dün o yazııyı okudum ya

okuma artık öle üzücü şeyler canım

tamam canım hel bir gideyim soracağım

ğelincik istanbul bulutlu ve başım şiş uykum var akşam pert bir giz olcam

bende saçıma sinameki bakımı yaptım 1 saat oldu ama başım çatlamaya başladı, snzitim azıcak galbaa

okuma artık öle üzücü şeyler canım

bende saçıma sinameki bakımı yaptım 1 saat oldu ama başım çatlamaya başladı, snzitim azıcak galbaa

bende pazar akşamı yapmıştım bugünde bal maskemi yapcam eve inşallah dünkü gibi rotarlı gitmemde bal zeytinyağı süt ve tarçın karışımını yapar durulama suyumada bir güzel limonumu koyarım başka türlü benimki yumuşamıyor

bende yumusama sıkıntısı yok cok sukur sınamekı sayesınde dökülmelerime bile ıyı geldi çok toparladı saçımı arada saç uçlarıma ılık zeytinyağı sürüyorum uçlarıda güçlensin diyee

ya banada şu tarifleri verin benimkiler çok cansız önce güçlensinlr dökülmelerde dursun sonra uzasınlar

ya banada şu tarifleri verin benimkiler çok cansız önce güçlensinlr dökülmelerde dursun sonra uzasınlar

sana mail atıyorum gmailimde taslaklarımda saklamıştım canım ok

dalgalı kalın ve kuru saçlarım var anca bunlar iyi geliyor

benımde bukleciklerim var kuruydu aslında ama sinameki çok iyi geldi. Ecemim sarımsaklı şampuanıda öneririm dökülme içinnn

benımde bukleciklerim var kuruydu aslında ama sinameki çok iyi geldi. Ecemim sarımsaklı şampuanıda öneririm dökülme içinnn

ben 1 senedir düzleştiric bıraktım sinemaki hem uzattı hemde güç verdi insanlar saçlarıma bayılıyor üşenmeyip bigüdiyle sarıyorum bide ben

sarmısaklı şampuanı hangi markadan alıyorsun acaba bendemi kullansam diyorum kokuyormu kötü

ben geldim:)

banada atarmısın mail.. bende migrostan Iam şampuanını aldım ama hiç bi işe yaramadı bende:S
hala kılıyor ve güçsüz

tamam canım konusuruz. mudurun savunduysa senı sıkma canını kolay gelsın tatlım

yes baby. o yzden rahatladım azcık.. ama ayıp bn yapamam böyle şeyler..
insan bi dr bunun ekmeğiyle oynamim falan.
hani bnde böyle bi durum yok..
müdürüm bni bildiği için sırtım sağlam.
ama azcık merhamet lazımyahu:)

ay kızlar bu sitede sls siz sampuan kullan dediler.. sarımsaklıların bitkisellerin içinde bile zamanla sac doken sls ve turevi ayrıca sodium chloride yani tuz varmıs.. ayrıca bu maddeler kansorejenmiş...

kimyasalsız sampuan aldık askımla netten... minnacık bişe bide kopurmuyo allahım 2 günde bitti
ayrıca saclarım resmen acılmıyodu ole girdi birbirine o sampuandan sonra

tamam saglıgımdan da sacımdan da olmak istemiyorum ama kullanılcak gibide degilller.... gecen aktara sordum, bitkisellerde onların miktarı az dedi

yeni sampuan almam gerek ve ortada kaldım sacım cok dokuluyo

sinameki öncesinde saçı çok döküomuş benimki zaten elimi saçıma attığımda dökülüo kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım ama bu ampüller gerçekten işe yarıyor kullananların söyledği kadarıyla

sarımsaklı şampuanı kendim yaptım canım, sarımsakları sütte kaynatıp dilimledim sona şampuana kattım tül çorapla agzınbı sarım tokayla sabitledim sona kapadım ağzını pütür pütür elimede gelmiyo . ilk yıkamamı onunla yapıyorum ikincisini normal şampuanla kokuda kalmıo bölece. sinameki uzamada banada cok yarası omuz hızamdaydı saclarım arada kestirmeme ramen baya uzadı çok şükürr

millet yapıcı değil canım yıkıcı

canım sinemaki yapma o zaman

hint susam badem yağlarına ampülleri kır bence canım yada amüplleri tek uygula güç versin

kızlar fotoğraf çekmeyi seven arkadaşlar fotoğrafağacından eğitim almıştım ben ve ücretsiz gezileri vardır onlar bir araya gelip geziyorlar foto çekiyorlar ben katılamıcam ama isteyenlere maili gönderebilirim

bebiimm o soledıgın turplu su olmasın once doken turplu su cunku sınamekı bende hıc ole etkı yapmadı

Çağlam bende guvenemdım aktarda satılanlara kendım yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…