tesekkur ederım gizemciim kocaman olanlara bakarsın leoparlı zebralı fln tercihimdiraklında olsun fiyatta sorarsan 2013 gelınlerının en mutlu minnakı olurum :101:
en son dün konuştuk canım ya evet dün o yazııyı okudum ya
tamam canım hel bir gideyim soracağım
ğelincik istanbul bulutlu ve başım şiş uykum var akşam pert bir giz olcam
okuma artık öle üzücü şeyler canım
bende saçıma sinameki bakımı yaptım 1 saat oldu ama başım çatlamaya başladı, snzitim azıcak galbaa
bende pazar akşamı yapmıştım bugünde bal maskemi yapcam eve inşallah dünkü gibi rotarlı gitmemde bal zeytinyağı süt ve tarçın karışımını yapar durulama suyumada bir güzel limonumu koyarım başka türlü benimki yumuşamıyor
bende pazar akşamı yapmıştım bugünde bal maskemi yapcam eve inşallah dünkü gibi rotarlı gitmemde bal zeytinyağı süt ve tarçın karışımını yapar durulama suyumada bir güzel limonumu koyarım başka türlü benimki yumuşamıyor
bende yumusama sıkıntısı yok cok sukur sınamekı sayesınde dökülmelerime bile ıyı geldi çok toparladı saçımı arada saç uçlarıma ılık zeytinyağı sürüyorum uçlarıda güçlensin diyee
ya banada şu tarifleri verin benimkiler çok cansız önce güçlensinlr dökülmelerde dursun sonra uzasınlar
bende yumusama sıkıntısı yok cok sukur sınamekı sayesınde dökülmelerime bile ıyı geldi çok toparladı saçımı arada saç uçlarıma ılık zeytinyağı sürüyorum uçlarıda güçlensin diyee
sana mail atıyorum gmailimde taslaklarımda saklamıştım canım ok
dalgalı kalın ve kuru saçlarım var anca bunlar iyi geliyor
sana mail atıyorum gmailimde taslaklarımda saklamıştım canım ok
benımde bukleciklerim var kuruydu aslında ama sinameki çok iyi geldi. Ecemim sarımsaklı şampuanıda öneririm dökülme içinnn
banada atarmısın mail.. bende migrostan Iam şampuanını aldım ama hiç bi işe yaramadı bende:Ssana mail atıyorum gmailimde taslaklarımda saklamıştım canım ok
tamam canım konusuruz. mudurun savunduysa senı sıkma canını kolay gelsın tatlım
ben 1 senedir düzleştiric bıraktım sinemaki hem uzattı hemde güç verdi insanlar saçlarıma bayılıyor üşenmeyip bigüdiyle sarıyorum bide ben
sarmısaklı şampuanı hangi markadan alıyorsun acaba bendemi kullansam diyorum kokuyormu kötü
ben geldim:)
banada atarmısın mail.. bende migrostan Iam şampuanını aldım ama hiç bi işe yaramadı bende:S
hala kılıyor ve güçsüz
yes baby. o yzden rahatladım azcık.. ama ayıp bn yapamam böyle şeyler..
insan bi dr bunun ekmeğiyle oynamim falan.
hani bnde böyle bi durum yok..
müdürüm bni bildiği için sırtım sağlam.
ama azcık merhamet lazımyahu:)
sinameki öncesinde saçı çok döküomuş benimki zaten elimi saçıma attığımda dökülüo kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım ama bu ampüller gerçekten işe yarıyor kullananların söyledği kadarıyla
canım sinemaki yapma o zaman
hint susam badem yağlarına ampülleri kır bence canım yada amüplleri tek uygula güç versin
sinameki öncesinde saçı çok döküomuş benimki zaten elimi saçıma attığımda dökülüo kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım ama bu ampüller gerçekten işe yarıyor kullananların söyledği kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?