'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tam kırmızı gibi değil tatlım bu vişne çürüğü bordoya kaçıyor biraz.

26 saat sonra sitede satışa sunuluomus cnm yarn bi siemens mağazasına gidip bakmalıym yakından:))
çok güzeller ama yaa

seni kadınlar kulübünün bana vermediği yetkiye dayanarak topigimizin çeyiz delisi manyağı ilan ediyorum hayırlı uğurlu olsun buyrun kupanızıda vereyim

berfincim evet ayaklarımı sıcak tutmam lazım

ve 10 dakka önce trendyol reklamı yüzünden yazamadım off ne sinir hadise ve onun totosu neyse

nilcim ben gördüm onları güzellerdi siemens kötü bir markada değil ayrıca çoğu kişi siemens kllanıyor tanıdık

ben bosch tercih edicem herhalde elektirklerdede beyaz eşyadada bosh olabilir

nilcik site ismi versene

hemaaan veriorm firsaturunu arkadaşlar, daha dün akşam bakim neler varmıs dedim ama acun reklamını bi anda site kitlendi sanırm yarını beklicim ve onu aliciim snaırm,
kenwood tefal arası bi tasarımı var tam da benm istediğim gibi, ayrı ayrı sitelerde araştırıy smdi fiyatlarını bakalm normalde kaça gelio

seni kadınlar kulübünün bana vermediği yetkiye dayanarak topigimizin çeyiz delisi manyağı ilan ediyorum hayırlı uğurlu olsun buyrun kupanızıda vereyim

ama ama çok teşekkür ederimmmmmmm çok imoşınılım su an beni sizler yarattınız arkadaşlarrrr bu kupa hepimizinnnnnnn

Bosch ve Siemens aynı fabrikanın ürünü kızlar , hatta bir çok ürünlerine bakın aynıdır sadece birinin üstünde Bosch birinin üstünde Siemens yazar o derece yani.

pelin hoşgeldin canım

nil bakıorum tefal buharda pişiricide varmış bide ızgarasınıda beğeniyordum ben yeniyıla kadar birşey almıycam alırsam battaniye ve 2 tane daha saten nevresim alcam bitcek yatak odası o yüzden yeni yıl ve sevgililer gününde çıkcak temaları bekliyorum

ama elektirkli ürünler konusunda kararsızım nilcik git siemense bir gr kuzum

Hoşbuldum canısı. Git hemen doğruca yatağa bakiiiim sıcacık battaniyene, yorganına sarıl ve mışıl mışıl uyu:)
Hadi iyi geceler minnoşumm:)

kızlar atakan bırakmadı geri de dönemedm, yarn su siemens konusunu bi masaya yatıralm, iyi geceler gelinciklerim, szi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…