ben yakından görmedm cnm, sitesinin reklamını acun dün yarışmada tanıtıodu güvenilirdir die düşünüorm, fırsat sitesi gibi çalışıo ama henüz satışa sunulmamıs yakında dio her gün girip takip ediym bari hem kırmızı hem inox tam istediğim gibiii
26 saat sonra sitede satışa sunuluomus cnm yarn bi siemens mağazasına gidip bakmalıym yakından:))
çok güzeller ama yaa
26 saat sonra sitede satışa sunuluomus cnm yarn bi siemens mağazasına gidip bakmalıym yakından:))
çok güzeller ama yaa
seni kadınlar kulübünün bana vermediği yetkiye dayanarak topigimizin çeyiz delisi manyağı ilan ediyorumhayırlı uğurlu olsun buyrun kupanızıda vereyim
seni kadınlar kulübünün bana vermediği yetkiye dayanarak topigimizin çeyiz delisi manyağı ilan ediyorumhayırlı uğurlu olsun buyrun kupanızıda vereyim
kızz trakyalıı bayannnnnn hoşgeldinnnnnnnnn
ayaklarım ve burnumda çok üşüyor kızlar ben en iyisi uyku moduna geçiyim öpüyorum herkescikleri
pelin hoşgeldin canım
nil bakıorum tefal buharda pişiricide varmış bide ızgarasınıda beğeniyordum ben yeniyıla kadar birşey almıycam alırsam battaniye ve 2 tane daha saten nevresim alcam bitcek yatak odası o yüzden yeni yıl ve sevgililer gününde çıkcak temaları bekliyorum
ama elektirkli ürünler konusunda kararsızım nilcik git siemense bir gr kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?