'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende anlamadım gözüm bozuk birde poff günaydın bu arada canım

günaydın berfin

günaydın gizem.nasılsın

hoşgeldn hayat..
ceren herşeyi anladım bide ders çalışıyosunya.. nblm zor ya..:S

Son düzenleme:
günaydın kızlar rüyamda askerlik düşmüştü sizde soruyorsunuz enişteye vurdu mu diye :) Allah hayra yazsın :)

günaydın gizem.nasılsın

hoşgeldn hayat..
ceren herşeyi anladım bide ders çalışıyosunya.. nblm zor ya..:S

iyim ama çok uykum var valla canım hiç kendimde değilim

günaydın kızlar rüyamda askerlik düşmüştü sizde soruyorsunuz enişteye vurdu mu diye :) Allah hayra yazsın :)

canım rüyanı hayra yoruyorum inşallah düşer

wuu çok iyimiş.d
inş böyle bişey çıkar enişteyi vurur
diğer gelncklerinde.d

hg buarad:)

ben pek güvenmiyorum askerliğe çünkü beni 60 yaşında emekli edicek bir türkiye burası dua edelimde uzatmasınlar ama inanmıyorum iniceğini inerse çok sevinirim inşallah iyi günler yaşarda şu karışıklık içinde birazda gülebiliriz

Ennaaaaamm smileyler gitmiş, avatarlar minnicik kalmış

Neden kiiiiiii? :S

Minnoşlarım hepinize günaydın, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... Gün içinde girmeye çalışıcam giremezsem akşam görüşürüz:))

pelin hiç karşılaşmıyoruz ya nasılsın bri:)

kızlar ehliyet sınavına gircemde nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz:S

pelin hiç karşılaşmıyoruz ya nasılsın bri:)

kızlar ehliyet sınavına gircemde nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz:S
ben cd den çalışmıştım motoru 2. seferde geçtim ,, ama bol bol soru çözer basit yani çalışırsan ilk sefer çalışmadım 100 liram gidince eşşek gibi çalıştım geçtim valla =))
günaydın kızlar ?
bugün çok keyifliyim :101: çok şükür

allah bozmasın canım neden keyiflisin,,, =))

speedcim allah dahada arttırsın mutluluğunu

berfincim son gün çalışmıştım canım zor birşey değildi çıkmış soruları çözüp girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…