'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım sağolsın facebook işe yaradı yani :) ):
ne olmş canım smileler gözükmüyor o mu ? teknik arıza olmuştur

avatarlarda küçükmüş=(( inş düzelir,, bide spedycim canımm benim profil gizliliği diye bişey var mı yani hani sanad önceden de demiştim ya iş yerindeki bikaç arkadaş sırf oyun oynamak için iye oldu diye,, ben profilime girip yazdıklarımı falan okurlar diye tırsıyorum,, şuanlık forumu kullanmayı bilmiyolar oyun dışında ama yinede aklım takılıyo =((

düzelir canım herhalde sormadım hiç kimseye arada böyle oluyor diye önemsemedim
hatırlıyorum ama öyle bişey yok canım. nickini söyleme kimseye bulamazlar seni

bana cd evrmem imkanın varmı acaba:)
bnde kaldımda 2. seferm bu

tatlım sürücü kursundan verdiler bana bütün herkese veriyolar sana vermediler mi?

sinir oldum zaten kursa ama kitaptan başka hiç bişi vermediler
ne soru verdiler ne cd falan.
istedim nette bulabilceğimi söyledi.
ben bilmiyorum sanki bunu..
töbe töbe bişey diyecem gıybet olcak şimdi.
online çözüyorum bakalım

canım kurs bizede sadece kitap verdi cd felan yoktu açıkçası cd yi istanbul gibi biryerde kime yetiştircek küçük yerlerde insanların üstüne düşüyorlar ayrıca cd yede gerek yok tatlım

alah allah hem o kadar para veriyosun hem hiç bişey vermiyolar,, tatlım ama kitapçılarda da vardır,,, orayada bak

alah allah hem o kadar para veriyosun hem hiç bişey vermiyolar,, tatlım ama kitapçılarda da vardır,,, orayada bak

neyse halletcem artık:)
çıkmış sorulara bakıyorum..
iş çıkışıda gidim markette kasiyerlik yaptıgım için hiç vaktm yok aslında bakamk için

günayydın bebekleriiimm nasısınızz?

kötü bi rüya gördüm çok ağladım sevgılım kapıya ıkı tane mektup bırakıp benı terkedıyoo şiirler yazıyo sımdı htrlamıyorum yazılanları ama delı gıbı agladım ruyamda sonra nete gırıyorum bı foruma yazmıs ama hiç gitme benımle kal falan daha cok aglamaya baslıyorum. bıkac saat sonra tlfnum calıyo acıyorum sevgılım askım nasısın kalktınmı falan dıyo ben şok oluyorum. benı terketmedınmı dıyorum sona sıırlere bı bakıyorumkı ask sıırlerı aslında terketmekle alakalı bısı yookk cok fena oldumm yaaa rüyamda bile terkedemiiyoo benii :)))

Ehliyet sınavını testlerden çalışmak daha ıyı oluyo ben pek yogunlasamamıstım cunku sevgılım askere gıdıcektı hatta sevgılım cuma gıttı ben c.tesı sınava gırdım kotu bı psıkolojıylee malesefff

minnağım günaydın allah hayırlara çıkarsın bende gece kötü rüyalar gördüm ama netten anlamlarına baktım bi kötü diyo bi iyi diyo anlamadım bişey,,, hayır olsun dicez artık,,

minnağım günaydın allah hayırlara çıkarsın bende gece kötü rüyalar gördüm ama netten anlamlarına baktım bi kötü diyo bi iyi diyo anlamadım bişey,,, hayır olsun dicez artık,,

amiin canım hayır olsun ama uzuldum ruyamda cok naptın duaları? 30 sevgılım okudu 70 ben okudum Allah kabul etsin

minnaknazım hayra yoralım en iyisi bu rüyayı tatlım

ya arıyorum sevgılımı açmıyoooo yoksa cıddenmı terkettı benı :))))

bitrdim canım çok sağolun allah kabul etsin sevabını sizlerede versin inş,, başka dua başladım bile ,,, okumadan duramıyorummm

en guzelı canım Allah kabul etsııınnn inşallaaahhh

markette çalışıyosun ve foruma girebiliyosun bu bile bişey zamanın oluyo mu cepten mi giriyosun sen,,,

yok be naptın hayatcım:)
iş çıkışında markete gidiyorum.. amcamın bide babamın var.
bababam hafta sonları gidiyorum.
amcada yeni açmış bana ihtiyacı oldugu için gidiyorum.
normalde tasarımcıyım canım. şirketten giriyorum yani

minnak hoşgeldn. bnmde keyfim yok:S hiç çalışasım yok. kafam hep başka başka yerlerde

hoşbuldum canım bende kıl payı gecmıstım hepsınden bugun garıp bıgun yaaa ıcım cok daralıyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…