'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimkide dün şuna taktı ben aşkımm diyorum o aşkının gülü kuzum diyorum kuzusunun gülüü,, bitanem diyorum bitanesinin ömrüü,,, ne tatlıydı ya hala da devam ediyo minnak size özendik

benimkide dün şuna taktı ben aşkımm diyorum o aşkının gülü kuzum diyorum kuzusunun gülüü,, bitanem diyorum bitanesinin ömrüü,,, ne tatlıydı ya hala da devam ediyo minnak size özendik

aman aman hep agzınızdan bal damlasın bööylee maşallllaaaahhhhhh bin keree canımm benıımm:))

pelin hiç karşılaşmıyoruz ya nasılsın bri:)

kızlar ehliyet sınavına gircemde nasıl çalışmamı tavsiye edersiniz:S

Evet bebik, ben şu sıralar yoğunum biraz... Sen nasılsın balım?

Canım ehliyet sınavından korkma hiç... Son 5 yılın sorularını çöz, tamamdır Ben son 1 hafta çalışmıştım hepsinden 90-95 ile geçtim:)

sevgiliciiikk uyanamamıışş yaa gidememiş işee seni terketmeyi uzun bi süre düşünmüyorum diyoo eşeeekkk :))))))))))))

Hoşgeldin çağlaaamm kk facebook gibi oldu sürekli değişiyoo :)

iyi olmaya çalışıyorum dielim. boğuluyorum sanki:S

hoşbuldum canım bende kıl payı gecmıstım hepsınden bugun garıp bıgun yaaa ıcım cok daralıyooooo
sen mutlu ol sevdiğin yanında:S

sevgiliciiikk uyanamamıışş yaa gidememiş işee seni terketmeyi uzun bi süre düşünmüyorum diyoo eşeeekkk :))))))))))))

Hoşgeldin çağlaaamm kk facebook gibi oldu sürekli değişiyoo :)

hosbulduk balımmmmm
valla öle olmus yenilikçi biyer oldu baya

iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın ,,

bende öle fıstık ne olsun :)

cağla hoşgeldin

biz ayrıldık sanırım
bilmiyorum ayılcaz belkide..
cidden canım yanıyo.. bunu hatırlayınca bile gözlerim doluyor.
seviyorum ama sevmek yetmiyormuş mutlu olmak için.. mutlu olmayınca anladım..

hoşbuldum balımmm

berfincimmm ne oldu neden ay valla sok oldumm nerden cıktı şimdi ayrılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…