'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbuldum balımmm

berfincimmm ne oldu neden ay valla sok oldumm nerden cıktı şimdi ayrılmak

çağla olmuyor.. bn onun istediği gibi olamıyorum..
tamam sevio bundan şüphe etmiyorum keşke bukdar sevmese die geçio içimden bazen.herşey daha kolay olurdu belkide..
arkadanda "hiçmi düşünmedin sen" çalıyor ay boğazım düğüm walla..
olcak gibi değil.. yürümüyor.. boguldum artık.. bana söyledikleri yapabilceğim türden şeyler değil..
onun istediği kılıfa giremem.. aşk sevgi yetmio işte
bn ona adım attıkça o dha çok üstüme geldi..
kimsem kalmadı erdiden başka.. ama hala daha hala daha

anlıyorum hayatım...
bi ilişkide en kötü şeylerden birinin ötekini kendi kalıplarına sokmayı istemesi... bu gercekten bi zaman sonra yoruyor bi tarafı.. sende yorulmussun

şimdi sana ne diyebilirim inan bilmiyorum cunku iki tarafta iki farklı deger var.. sevgi,aşk, seni gercekten sevdigini kolayca söyleyebilecegin birini bulmak zor

öte yandan o kişinin seni sen olarak kabul edemeyişi daha da zor... ne kadar zamandır bu sekilde bilmiyorum ama sevginin askın herzaman bir hatrı olduguna inanırım, hemen karar verme istersen, erdiyle bunları mutlaka konusmussundur ama bikere daha konusmaktan ve ne kadar ciddi oldugunu gostermekten bişey kaybetmezsin

orta yol bulunabilir... sonucta bir ilişki evlilige dogru gidiyorsa illaki karsılıklı tavizler verilmeli, eskisi gbi zaten olmaz, ben hiç taviz vermiyorum o da vermiyo biz hala eski hayatlarımızdaki gibiyiz diyosa ilişkideki insanlar ben genelde o ilişkilerde gelecek gormuyorum ve haklı da cıkıyorum

cunku sevgi emek ister, fedakarlık ister... emek verebildigin ve fedakarlık gosterebildigin ölçüde o ilişkiyi ayakta tutarsın, hiçbişey bu gunlerdeki gibi kalmayacak, aynı yuvayı paylaşmaya basladınız gün iki tarafda kendinden odun vermezse işler sarpa sarar, aynı evde yasamayı ogrenmek kolay bi iş degil

ama bunların bir sınırı var... yapman gereken seni cok fazla bogan seyleri anlatıp biraz olsun en azından bu konularda seni rahat bırakmasını istemek, tabi daha derin sorunlarınız varsa bilemem ama erdi de seni cok seviyosa bu kadarını ilişkisi için yapar bence

kızlar günaydınnn:))
ayyy bu gün o kdr yorgunluğun üstüne bi uyumusum ki sormayn daha yeni uyandm
minnakm artk üzülme rüyan için canını da sıkma tersine çıkarmıs zaten allah hayır etsn diyelm
berfincm noluo yaww, ayrılıkfln böle seyler konuşma oturun tekrar orta yolu bulmaya çalışın kuzum ya, isteklerini ve rahatsız olduğun konuları belirt tabikide hep cnm cicim geçmezki evt tartışabilirsiniz ama kopmazsınız mrk etme, seni çok seviosa alttan alıp bişiyleri kabullenmeyi de bilicektir,,
gizemim kurabiyem cemrem hayat ve peluşummmmm size de günaydın kızlarrr :öpücük :öpücük :öpücük:)))

Son düzenleme:
berfincim çağlaya sonuna kadar katılıyorum,, hemen bozma moralini biraz zaman verin birbirinize kafa dinleyin yani sonra zaten özlemle birbirinizi daha iyi anlayacaksınız biraz özleyin birbirinizi,, onun istediği gibi biri olman diye bişey söz konusu olamaz bunları aşmışsınızdır artık belki sinirle söylenen şeylerdir sonuçta hayalinde bi insan yaratıpta sende böyle olsan keşke diyemez,,

günaydın guzum bugün biraz durgunuz ne yazık ki

artık smilelerimiz olmadığı için benden de sana öpücük öpücükkk =))

hoşgeldin nilimmmm

sanada öpücükk öpücükkk =))

canım nasılsın ben çok yorgunum özledim seni evdesin artık bugün

berfincim kuzum barışcağnıza inanıyorum ama şimdi sen dersin ki barışsak yine aynı değişenbirşey yok diyeceksen o ayrı

günaydın nilim hoşgeldin dinlenmişindir iyiicee :)) hayra yordum artık bakalımm zaten uzun süre düşünmüyomuş eşek içimi rahatlattı hahaha:)

Çağlam ne güzel anlattın. kimleri dinliyoruz kimlere zaman ayırıoruz bencede güzel bi şekilde konuşmakta fayda var ani karar verme canım

bu arada konu ağılsn yine çeyiz muhabbeti yapicim ama dün araştrdm siteyi fln acayip elektonik satışları var ve daha piyasaya çıkmamıs iphone 4 satışını yapıcaklar bu geceden itibarn tüm ürünler neredeyse yarı fiyatına vergisiz gibi hiç güvenilir gelmedi bana kızlar, dolandırıcılık kokusu alıorm:S
isterse 5te birine versinler ynede hiç bişi almama taraftarıyım,
sanırm siparişleri alıp sonraısnda almanyadan ithal ediolarmıs bence bi sürü mağdur olucak,
seti çok beğendm o ayr, fiyatının düşmesini kampanyasını beklicim gibi görünüo

bu arada minkten düz battaniyeleri kaçıranlar üzülmesin özdilekte çift taraflı, bi yeri düz bi yeri uzun uzun çizgiler seklnde olan polar ve oldukça kalın battaniyeler var, dün mağazasnda gördm, diğerinin kargosuyla 74e fln gelio özdilekte 84 tl
renk konusunu karar veremedm, acı kahvesi açık kahvesi(kremin koyusu) ve siyah var

Hz.Eyüp dermansız kaldı imdat demedi, Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi, Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi, Hz.Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi, Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi...

Unutma Sıkıntı, Dert, Tasa Allah'a sevgili olandan başkasına inmedi!! Günahlara kefarettir gönüldeki keder, niyetler halis olunca ameller olmaz heder, biraz daha sabreyle neler göreceksin neler... MEVLAM ihmal değil sadece imtihan eder...

canım özdileğin mağazasına 1 ay önce gitim ama battaniyesine bakmadım özdilek shopa bakmıştım nevresim takımımın battaniyesini çıkarmışlare bende onu alıcam

site konsuunda bende güvenemiyorum

kızlar hemen bişi danışıcam size
evmanyadan son mahduriyetimi biliosnuz mahkemeye başvurucam diyince hemen tutuştular tüm korkma satış bayiilerini aramıslar ama bulamıolamıs tahmn ettiğim gibi çünkü ürün zatne satıştan kalkmıs,bana yeni bi ürün beğenmemi söylediler ama kız nerdeyse ağlıcak mahkeme fln diyince, siteden beğendiğim bergrof bıçak seti de 182 tl yöneticileriyle görüşmüşler tabiki 58k alışverişi 182yle değişiteremzler tahmn ettiğim gibi oldu, ama şöye bi teklifle geldiler 59tlsini kendileri karışılıcaklar benden 50tl daha çekilcek yani 182tllk ürünü 108 e almıs olcak
resmleri de ekliym gayet şık ve kaliteli bişiye benzio
bu bergroff

bu da korkmaz

Son düzenleme:

ben yapabildiğim herşeyi yaptım.. çağla biliosun bu tpiğe gelince ilk senle tanıştım. ozmanda bu sorunlar vardı..
ama hani artık inanın olcak gibi değil.. ayrıldık bitti..
öğlen tatilinde konuştuk
biliyorum seviyo bni:S heps evgiden olmuyor ama olmuo işte.. ben sıkıldım bunaldım:S
herdefasında dikakt edicem dedi ama hiç bişey yapmadı.
bn o üzülmesn aklı bnde kalmasın die nelerden vazgeçiyorum..
bn çok çok üstüme geldi..
ehliyete kursu için.. yani annem babam bana bukdar karışmıyor..
3G telefon bulcakmışım direksiyon dersine öyle gitckmişim.
hani anlat anlat bitmez..
çok fazla sabrettim. kimse için yapmaştım kimse içinde yapmam bidaha:S
o bnm ilkimdi canımdı:S
ben onun için 1 yıldır erkek kardeşimle konuşmuyorum. ya 1yıldır..
eskiden sosyaldım gezerdim kurs seminer giderdim kendimi geliştirmek için..
bitki gibiyim ya snki hiç bi arakdaşım hiç bi dostum kalmadı
bni paylaşamadı ama bensin kaldı.. bnde onsuz:S
nasıl geçicek nasıl olcak bilmiyorum.
ama duygularımal hareket etmicem..

Son düzenleme:
tatlım nası yani 1 yıldır kardeşinle konuşmuyosun onun için kardeşini mi sildin yani seni bu kadar sıkmasına keşke başta izin vermeseydin,, bence kıskançlık aşkı bitiren şey hele aşırısı na hiç tahammül edilemez,, bi nevi doğru karar vermişsin diyebilirim hakkında hayırlısı olsun canım,, yanlış insan olduğunu anladıysan eğer yoluna devam et klasik bi söz olsada "zaman herşeyin ilacı "

bergroff oda kaliteli bir marka canım alman markasıydı herhalde

sen kaç tl ye almıştın ki korkmazı ayrıca ne kadar hediye çekin vardı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…