cağla hoşgeldin
biz ayrıldık sanırım
bilmiyorum ayılcaz belkide..
cidden canım yanıyo.. bunu hatırlayınca bile gözlerim doluyor.
seviyorum ama sevmek yetmiyormuş mutlu olmak için.. mutlu olmayınca anladım..
hoşbuldum balımmm
berfincimmm ne oldu neden ay valla sok oldumm nerden cıktı şimdi ayrılmak
çağla olmuyor.. bn onun istediği gibi olamıyorum..
tamam sevio bundan şüphe etmiyorum keşke bukdar sevmese die geçio içimden bazen.herşey daha kolay olurdu belkide..
arkadanda "hiçmi düşünmedin sen" çalıyor ay boğazım düğüm walla..
olcak gibi değil.. yürümüyor.. boguldum artık.. bana söyledikleri yapabilceğim türden şeyler değil..
onun istediği kılıfa giremem.. aşk sevgi yetmio işte
bn ona adım attıkça o dha çok üstüme geldi..
kimsem kalmadı erdiden başka.. ama hala daha hala daha
kızlar günaydınnn:))
ayyy bu gün o kdr yorgunluğun üstüne bi uyumusum ki sormayn daha yeni uyandm
minnakm artk üzülme rüyan için canını da sıkma tersine çıkarmıs zatenallah hayır etsn diyelm
berfincm noluo yaww, ayrılıkfln böle seyler konuşmaoturun tekrar orta yolu bulmaya çalışın kuzum ya, isteklerini ve rahatsız olduğun konuları belirt tabikide hep cnm cicim geçmezki evt tartışabilirsiniz ama kopmazsınız mrk etme, seni çok seviosa alttan alıp bişiyleri kabullenmeyi de bilicektir,,
gizemim kurabiyem cemrem hayat ve peluşummmmm size de günaydın kızlarrr :öpücük :öpücük :öpücük:)))
minnakm artk üzülme rüyan için canını da sıkma tersine çıkarmıs zatenallah hayır etsn diyelm
berfincm noluo yaww, ayrılıkfln böle seyler konuşmaoturun tekrar orta yolu bulmaya çalışın kuzum ya, isteklerini ve rahatsız olduğun konuları belirt tabikide hep cnm cicim geçmezki evt tartışabilirsiniz ama kopmazsınız mrk etme, seni çok seviosa alttan alıp bişiyleri kabullenmeyi de bilicektir,,
gizemim kurabiyem cemrem hayat ve peluşummmmm size de günaydın kızlarrr :öpücük :öpücük :öpücük:)))
minnağım sen kaç yaşındaydın ???
23 dolucak 24 kasımda hayatım ya 24 oluyoruumsen kaç yasındaydınn
bu arada konu ağılsn yine çeyiz muhabbeti yapicim ama dün araştrdm siteyi fln acayip elektonik satışları var ve daha piyasaya çıkmamıs iphone 4 satışını yapıcaklar bu geceden itibarn tüm ürünler neredeyse yarı fiyatına vergisiz gibi hiç güvenilir gelmedi bana kızlar, dolandırıcılık kokusu alıorm:S
isterse 5te birine versinler ynede hiç bişi almama taraftarıyım,
sanırm siparişleri alıp sonraısnda almanyadan ithal ediolarmıs bence bi sürü mağdur olucak,
seti çok beğendm o ayr, fiyatının düşmesini kampanyasını beklicim gibi görünüo
bu arada minkten düz battaniyeleri kaçıranlar üzülmesin özdilekte çift taraflı, bi yeri düz bi yeri uzun uzun çizgiler seklnde olan polar ve oldukça kalın battaniyeler var, dün mağazasnda gördm, diğerinin kargosuyla 74e fln gelio özdilekte 84 tl
renk konusunu karar veremedm, acı kahvesi açık kahvesi(kremin koyusu) ve siyah var
anlıyorum hayatım...
bi ilişkide en kötü şeylerden birinin ötekini kendi kalıplarına sokmayı istemesi... bu gercekten bi zaman sonra yoruyor bi tarafı.. sende yorulmussun
şimdi sana ne diyebilirim inan bilmiyorum cunku iki tarafta iki farklı deger var.. sevgi,aşk, seni gercekten sevdigini kolayca söyleyebilecegin birini bulmak zor
öte yandan o kişinin seni sen olarak kabul edemeyişi daha da zor... ne kadar zamandır bu sekilde bilmiyorum ama sevginin askın herzaman bir hatrı olduguna inanırım, hemen karar verme istersen, erdiyle bunları mutlaka konusmussundur ama bikere daha konusmaktan ve ne kadar ciddi oldugunu gostermekten bişey kaybetmezsin
orta yol bulunabilir... sonucta bir ilişki evlilige dogru gidiyorsa illaki karsılıklı tavizler verilmeli, eskisi gbi zaten olmaz, ben hiç taviz vermiyorum o da vermiyo biz hala eski hayatlarımızdaki gibiyiz diyosa ilişkideki insanlar ben genelde o ilişkilerde gelecek gormuyorum ve haklı da cıkıyorum
cunku sevgi emek ister, fedakarlık ister... emek verebildigin ve fedakarlık gosterebildigin ölçüde o ilişkiyi ayakta tutarsın, hiçbişey bu gunlerdeki gibi kalmayacak, aynı yuvayı paylaşmaya basladınız gün iki tarafda kendinden odun vermezse işler sarpa sarar, aynı evde yasamayı ogrenmek kolay bi iş degil
ama bunların bir sınırı var... yapman gereken seni cok fazla bogan seyleri anlatıp biraz olsun en azından bu konularda seni rahat bırakmasını istemek, tabi daha derin sorunlarınız varsa bilemem ama erdi de seni cok seviyosa bu kadarını ilişkisi için yapar bence
kızlar hemen bişi danışıcam size
evmanyadan son mahduriyetimi biliosnuz mahkemeye başvurucam diyince hemen tutuştular tüm korkma satış bayiilerini aramıslar ama bulamıolamıs tahmn ettiğim gibi çünkü ürün zatne satıştan kalkmıs,bana yeni bi ürün beğenmemi söylediler ama kız nerdeyse ağlıcak mahkeme fln diyince, siteden beğendiğim bergrof bıçak seti de 182 tl yöneticileriyle görüşmüşler tabiki 58k alışverişi 182yle değişiteremzler tahmn ettiğim gibi oldu, ama şöye bi teklifle geldiler 59tlsini kendileri karışılıcaklar benden 50tl daha çekilcek yani 182tllk ürünü 108 e almıs olcak
resmleri de ekliym gayet şık ve kaliteli bişiye benzio
bu korkmaz
Eki Görüntüle 271811
bu da bergroff
Eki Görüntüle 271810
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?