'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..

Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni

hasta mı olucaksn ki kuzum neden üşüosn

bundan sonra böle berfincm gel seni de seviyimm

ama ben hep üşüyorum kansızda değilmişim baktırmıştım pekmez içeyim akşam yarın sırt çantamla gelcem oraya yarında yağmurlu en kalın montumla gelcem donuyorum çünkü canım off ne olcak bu halim

bn yarın 2gibi istanbulda olurum. hava çok yaggmurluysa gelemem sanırım:S
hep demiştim açbk bulaşalım kış gelemeden

:))) O zamn önlemlerimizi alalm yolda üşütmeyelm yeterki onun dışında içerde olucaz zaten hep
biz açık havalarda da buluşmus oldk berfincm diğerleri ayarlayamadı kısmet, bakalm yarn neler olucak

:))) O zamn önlemlerimizi alalm yolda üşütmeyelm yeterki onun dışında içerde olucaz zaten hep
biz açık havalarda da buluşmus oldk berfincm diğerleri ayarlayamadı kısmet, bakalm yarn neler olucak

evet ben tişört üstüne bady onun üstüne mont belkide ugg da giyinirim ama spor ayakkbıyla gelcem pofff üşümekten korkuyorum ben

evet ben tişört üstüne bady onun üstüne mont belkide ugg da giyinirim ama spor ayakkbıyla gelcem pofff üşümekten korkuyorum ben

hep topuklu diyen sen için tuaf olucaktır
arkadaş fotoğrag makinanıda getir:26: bakmak istiyorum. bnm hiç öyle makinam olmadı
gelsem iyi olur yoksa depresyone girerim

gidenlerden biri telfonunu bana atabilirmi. akşam nete giremicem o yzden havada kalmasın

müşteri geldi bni görünce cin çarpmışa döndü resmen:S
tuaf tuaf hareketler etti komikti:18::18:
yabancı kalorin gibi konuşuodu.d

hg ece hanım

Son düzenleme:
şimdi çıkıorm kızlar akşam 7 gibi evde olmayı planlıorm bakalm bi değişiklk olmazsa, yarn için son ayrıntıları da konusuruz
kendinize iyi bakın

bişi olmaz kuzum korkma bu kdr, montunu giy hırkanı giy içine bişi olmaz, daha ne soğuklar olucak(

off evet ama içim üşüyor

canım inan topuklu ayakkbı giymeyi hiç sevmiyorum ama yürüyüp koşabiliyorum iş yerinde mecburi ama işe gelirken converse giyiniyorum iş yerinde topkulu

tatlım makineyi sırt çantama koyup getirmeyi üdşündüm ama o kadar yol gelcem bide ayakkbı birkaç parça bişi almayı dşnyorum erken gelip bana ağırlık olucak makineyi adaya geldiğinizde getirsem olurmu

bende giymeği sevdiğini snamıştım
bende giyemiyorum ama giymek isterdım yahu bi kız gibi olurdum:26::26:
tamam zaten hava yağışlıya makinaın başına bişi gelmesin

bende giymeği sevdiğini snamıştım
bende giyemiyorum ama giymek isterdım yahu bi kız gibi olurdum:26::26:
tamam zaten hava yağışlıya makinaın başına bişi gelmesin

canım svediceğimle aramda 2 cm fark var onun yanında giyemem ama diğer türlüde pek giymem babetle takılıyorum ama topukluyla yürümeyi geçtim koşabiliyiroum sadece diechmandan çok minik topuklu yarım bot bakcam yarın erken gelmeyi planlıyorum bide kumaş dar pantolona ihtiyacım var hep bol giyiniyorum gömleğimde yok yahuu kısa gömlek sevmiyorm belim açılıyo acilen uzun gömlekler almam lazım kış için

evet canım hava yapışı ve sırt çantamla gelcem metrobste felan makinayla uğraşamam herhalde dijitla getirleimde anı fotoğraflayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…