- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
naslsın şeker
hasta mı olucaksn ki kuzum neden üşüosn
bundan sonra böle berfincm gel seni de seviyimm
yarn yamur yğar mı ki acaba bende hiç sevmiorm yağmurlu havayıama ben hep üşüyorum kansızda değilmişim baktırmıştım pekmez içeyim akşam yarın sırt çantamla gelcem oraya yarında yağmurlu en kalın montumla gelcem donuyorum çünkü canım off ne olcak bu halim
yarn yamur yğar mı ki acaba bende hiç sevmiorm yağmurlu havayı
:))) O zamn önlemlerimizi alalm yolda üşütmeyelm yeterki onun dışında içerde olucaz zaten hep
biz açık havalarda da buluşmus oldk berfincm diğerleri ayarlayamadı kısmet, bakalm yarn neler olucak
evet ben tişört üstüne bady onun üstüne mont belkide ugg da giyinirim ama spor ayakkbıyla gelcem pofff üşümekten korkuyorum ben
müşteri geldi bni görünce cin çarpmışa döndü resmen:S
tuaf tuaf hareketler etti komikti:18::18:
yabancı kalorin gibi konuşuodu.d
hg ece hanım
bişi olmaz kuzum korkma bu kdr, montunu giy hırkanı giy içine bişi olmaz, daha ne soğuklar olucak(
hep topuklu diyen sen için tuaf olucaktır
arkadaş fotoğrag makinanıda getir:26: bakmak istiyorum. bnm hiç öyle makinam olmadı
gelsem iyi olur yoksa depresyone girerim
gidenlerden biri telfonunu bana atabilirmi. akşam nete giremicem o yzden havada kalmasın
off evet ama içim üşüyor
canım inan topuklu ayakkbı giymeyi hiç sevmiyorum ama yürüyüp koşabiliyorum iş yerinde mecburi ama işe gelirken converse giyiniyorum iş yerinde topkulu
tatlım makineyi sırt çantama koyup getirmeyi üdşündüm ama o kadar yol gelcem bide ayakkbı birkaç parça bişi almayı dşnyorum erken gelip bana ağırlık olucak makineyi adaya geldiğinizde getirsem olurmu
bende giymeği sevdiğini snamıştım
bende giyemiyorum ama giymek isterdım yahu bi kız gibi olurdum:26::26:
tamam zaten hava yağışlıya makinaın başına bişi gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?