'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canımmm inşallahhh
geçmiş olsun sanada çok çok sürekli gormeye alısınca zor oluyo bilirim

evet hayatımm tahmin ediyorum... eger aileler karısmadan kendi hallerine bırakcaklarsa dısarda bi gorussun bence belki ikiside biribirinden hoşlanır bellii mi olur

çağla bnmde böyle oldu işte:) ama amaç farklıydı tabi. akrabam izmirden geldi bnm için.. gelmeden beni aramıştı gelmeme dememe ragmen gelmişti.
geldi amcamlara bizime evin 2. katı. ay istemediğimi söylimde kurtulayım dedim
gittim dedim.

ablam akrabayla evlenmedi ama görücü usulu evlendi. çokta mutlu.. ilk görüştüler bi çay falan. elektirik aldı ablam. eniştem zaten seviyomuş onu

gizim ve çağla zaman bnm için en iyi ilaç olcak bunun farkındayım..
sorun sadece bu anlatıklarım değil.. ama başka şeylerde var bu yüzden kalbim acıo ve acabalardan kendimi alamıyorum..
hayırlısı diyorum bugunde cuma rabim sesimi duycak.
zor çok zor ama ben bidaha barışırısam ayrılmak istemiyorum bu yüzden düşünmeye ihtiyacım var..

pelincik hoşgeldin.. çok geçmiş olsun. ben 2 3 ayda buluşurdum zordu ama alışmıştım. şuan senn içinde 1hafta zor anlayabiliyorum azcık iyleş gidersin.geliosun dımı yarın

hayatt herçok olcagına varır üzme kendini..
üzülmeki ablana destek olabilesin dımı.. oda senden güç alsın dımı
evlilik anı ve ölüm anı belliymiş. 1gün bile fark ettirmezmiş. sabırla bekleyin canım bnm..
ablan inş mutlu olcak.. bak sen dua ediyosun ben diğer arkaşlar hayatın ablasına hayırlı kısmetler çıkarıp mutlu et diyoruz.
olcak inş herşey güzel emi

canımm canım benim sağolasın,,, hepimiz mutlu olalım inşallah,,,

"Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk ve emanet bir oyuncaktan ibaret. Kimisi bu oyuncağı o kadar ciddiye alır ki ağlar perişan olur onun için. Kimisi eline alır almaz şöyle bir kurcalar oyuncağı, kırar ve atar. Ya aşırı kıymet verir, ya da kıymet bilmeyiz."

"Kader, hayatimizin önceden çizilmis olmasi demek degildir. Bu sebepten, "ne yapalim kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamı degil, sadece yol ayrimlarini verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatinin hakimisin, ne de hayat karsisinda çaresizsin. "

bunlar aklımda kalanlar.. mailime saklamıştım
çok fazla güzel bi kitap. tekrarmı okusam acep:)

daha güzel bi söz vardı hatırlayamadım:S
bnm favori sözüm oydu

ama bide işte düşüncelerimize aklımıza hakim olabilsek,,, kendimizi gayet güzel yönetebilsek ne güzel olurdu dimi,, hayat işte:26:

kızlar pazartesi salı ve çarşamba izinliyim ohh ne rahat

temmuzda izin aldım ağustos eylül baramdı ekimde 3 gün izin kasımda kurban aralıktada 5 gün kullandımmı aralıktan nisana kadar 2012 yazını hayal etmekle geçirebilirim

ohh maşş:) ALLAH bozmasın:)
bnde yazı beklicem:S
yazında ya umreye gidicem yada kpss e sınavına yakın alıcam bakalım

ohh maşş:) ALLAH bozmasın:)
bnde yazı beklicem:S
yazında ya umreye gidicem yada kpss e sınavına yakın alıcam bakalım

evet ama ihtiyacım vardı evde dinlenmeye 3 gün haftasonuyla beraber 5 gün huzurlu huzurlu olayım kendime vakit ayırayım

aralıktada karetepede fırsatlardan indirim bulursam ya günübirlik yada 2 gece kalmaya gidicem çok istiyorum karlar altında dolanmak

kartepe bizim burda yahu.
sitesinide arkaşım yaptı. bn gitmedim hiç.s

hepsiburadada doğrayıcı var tam tkım varda uygunmu alsakmı. sennn varmı.
nilin vardı olsada bilgi verse bugun son gnmüşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…