İnşallah iş görüşmen güzel geçer tatlım bol şans diliyorum sana. benim de geçen pazartesi kursum açıldı işte 3 gün gittim ve haftayı hasta olarak geçirdim yeni yeni düzeliyorum sevdiceğimle bile buluşamadım hastalıktan dolayı bugün 1 hafta oldu anca salı günü görüşücez.
evet hayatımm tahmin ediyorum... eger aileler karısmadan kendi hallerine bırakcaklarsa dısarda bi gorussun bence belki ikiside biribirinden hoşlanır bellii mi olur
teşekkür ederim canımmm inşallahhh
geçmiş olsun sanada çok çok sürekli gormeye alısınca zor oluyo bilirim
hayatt herçok olcagına varır üzme kendini..
üzülmeki ablana destek olabilesin dımı.. oda senden güç alsın dımı
evlilik anı ve ölüm anı belliymiş. 1gün bile fark ettirmezmiş. sabırla bekleyin canım bnm..
ablan inş mutlu olcak.. bak sen dua ediyosun ben diğer arkaşlar hayatın ablasına hayırlı kısmetler çıkarıp mutlu et diyoruz.
olcak inş herşey güzel emi
oohh 2 gün tatil bana hafta sonu bi kafa dinleyeyimmm kitap almak istiyorum bide =))
elif şafak ,, aşk
"Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk ve emanet bir oyuncaktan ibaret. Kimisi bu oyuncağı o kadar ciddiye alır ki ağlar perişan olur onun için. Kimisi eline alır almaz şöyle bir kurcalar oyuncağı, kırar ve atar. Ya aşırı kıymet verir, ya da kıymet bilmeyiz."
"Kader, hayatimizin önceden çizilmis olmasi demek degildir. Bu sebepten, "ne yapalim kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamı degil, sadece yol ayrimlarini verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatinin hakimisin, ne de hayat karsisinda çaresizsin. "
bunlar aklımda kalanlar.. mailime saklamıştım
çok fazla güzel bi kitap. tekrarmı okusam acep:)
daha güzel bi söz vardı hatırlayamadım:S
bnm favori sözüm oydu
canlarım benim mesaim dolmak üzere ,, pzartesi allah nasip ederse görüşürüz,,,
tamam canım iyi tatiller sana.
dua et emi..
kal selametle
kızlar pazartesi salı ve çarşamba izinliyim ohh ne rahat
temmuzda izin aldım ağustos eylül baramdı ekimde 3 gün izin kasımda kurban aralıktada 5 gün kullandımmı aralıktan nisana kadar 2012 yazını hayal etmekle geçirebilirim
ohh maşş:) ALLAH bozmasın:)
bnde yazı beklicem:S
yazında ya umreye gidicem yada kpss e sınavına yakın alıcam bakalım
kızlar pazartesi salı ve çarşamba izinliyim ohh ne rahat
temmuzda izin aldım ağustos eylül baramdı ekimde 3 gün izin kasımda kurban aralıktada 5 gün kullandımmı aralıktan nisana kadar 2012 yazını hayal etmekle geçirebilirim
evet ama ihtiyacım vardı evde dinlenmeye 3 gün haftasonuyla beraber 5 gün huzurlu huzurlu olayım kendime vakit ayırayım
aralıktada karetepede fırsatlardan indirim bulursam ya günübirlik yada 2 gece kalmaya gidicem çok istiyorum karlar altında dolanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?