'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlarrr

hım evet buluşcaz canım ben her halikarda gelcem nilde gelcek kesin yani minnanazım selin ve çağlacığada sormak lazım

gizemcim bebegimm ben gelemiyorum çok isterdimmm ama yarın o saatlerde iş gorusmesinde olucam :26:... inşallah burdan bişeyler cıkar dua edin bana

gelseydin ya çağla:S
görmek isterdim seni ya.s

bakalım bnde gelcekmiyim oda var..

olcak inş çağla bu sfer..
bnm verdim msne eklemedinmi konuşmadınki hiç

tamam gizem sorna inş görürüm
adaya gelirsem eger orda da olur

ayakkabıya gelincede convers diyorum başkada bişey demiyorum:)

gelseydin ya çağla:S
görmek isterdim seni ya.s

bakalım bnde gelcekmiyim oda var..

olcak inş çağla bu sfer..
bnm verdim msne eklemedinmi konuşmadınki hiç

bende seni gormeyi cok isterdim ama bole denk geldi hayatım ada da kısmet olur inşallah

inşallah olur bakalım aslında suan kadroda yerleri yokmus ama bi tanıdıgım aracı oldu gelsin bi goruselim cv bırakır ne istedigini anlatır baska yerden bişey cıkar belki demiş ondan gidiyorum

canım hiç denk gelemedik orayla gunduz msn e giremiorum bu pc de msn bozuk, aksam kardeşim gelio onun pc den giriyorum ama hiç acık olmuyo o zamanda kısmet... zaten ordan ceviri alsam da o ek iş olur ancak dogru durust her gun gidip gelcegim sigortası falan olan bi iş bulmam gerekiyor benim kac yasındayım hala sigorta baslangıcım bile yok kac sene o adama yok yere gecemi gunduzumu verdim sigorta bile istemedim sırf mezun olduktan sonra burda işim garanti olcak diye Allaha versin hesabını

işe girersen eğer bir sonraki buluşma ada günü olur o zaman çok güzel birgünde geçirirz canım

inşallah canımm valla bi atlatayım su meseleleri onca stresin uzerine ada bana çok iyi gelecek eminim

Hoşbuldum tatlım nasılsın son gelişmeler neler?

iyi sayılır canım... iş aramaya devam :) dünkü şu geçmişimle alakalı olayı soruyosun bi ses cıkmadı, bilmiyorum bende aramamak icin zor tuttum bişey olsa duyardım heralde diyorum... ama butun gece gecmişim ve vicdanımla hesaplaşmakla gecti diyebilirim

sabah uyandıgımda kötü bi rüya görmüş gibiydim... zaten birara gördüm de galiba sözlüm beni bizim evde hemde aldatıyodu...

sende ne var ne yok?

çağlammm canım arkadaşım yarın iş görüşmesinden inşallah güzel bi haber çıkar senin için hayırlıysa tabi,, diğer olayıda hiç kafana takma kimse çocuk değil ne yapcağını bilir seni gerçekten dediği kadar sevseydi seni son kez bu kadar üzmezdi sana vicdan azabı çektirmek istemiş hoş bence ortada vicdan azabı çekeck bi durum yok senin bi suçun yok canım üzme boş yere kendini,,

dünden beri benimde çok canım sıkkın kafam bi milyon sanki o kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam ,, artık sabah namazından sonra koyverdim kendimi nasıl ağladım ama sanki yaşlar hazırmış gözümde de bi iç çekişime bakıyormuş gibi,,,

inşallah balımmm mübarek cuma günü yüzü suyu hurmetine hayırlı kapı acılır inşallah... yok takmıyorum ama ne bilim böle tozlanmıs biyerdeki tozları üfledi sanki sadece o degil geçmişimde hayatımda olan ve suan olmayan birsürü kişi geçti aklımdan... sözlümle tanıstıgımdan beri herkesi herseyi unutmustum gecirdigim kötü günlere inat, birden rüyadan uyanır gibi oldum... aslında hesaplaşmam gereken biri daha var hani son sözümü soylemek isteyip de 1.5 senedir söyleyemedigim biri, ama artık sözlüyüm eski defterleri kurcalamak istemedim daha fazla gerek yok Allaha havale ettim umarım içimde kalmaz

sana ne oldu hayatımmm kıyamam üzülme neden sıkkın canın :26:

boşver canım şimdi anlatmayayım ,,, bu ruh halim geçtikten sonra anlatırım,, geçmesi biraz uzun sürebilir ama

ben geldim hemen gidicem yarın akşamüstü gelicem yanınıza nilimi ararım ben gizemcim senin numaran yok bende canım inşallah görücem kuzucuklarımı ben gelene kadar alışverişinizi bitirin ona göre

neyse kendi kendime telkin vermem lazım ben umudluyum ve sabırlıyım ben umudluyum ve sabırlıyım.....................

Ben umudluyum ve sabırlıyım

ben umudluyum ve sabırlıyım

ben umudluyum ve sabırlıyım....​

canım sözlünden öncekimi o dediğin söylicek lafın olan bence oda allahından bulcak merak etme tatlım

ben geldim hemen gidicem yarın akşamüstü gelicem yanınıza nilimi ararım ben gizemcim senin numaran yok bende canım inşallah görücem kuzucuklarımı ben gelene kadar alışverişinizi bitirin ona göre

ececik telefonu mail yada burdan msj atabilirim

bu arada ben kuzenimde kalmazsam fazla kalamıcam erkenden ayrılıcam canım 5 gibi felan çıkarım herhalde

hayatcım canım melankoli ruh halinin sebebi nedir anlat istersen derdini söle yardımcı olalım canım

boşver canım şimdi anlatmayayım ,,, bu ruh halim geçtikten sonra anlatırım,, geçmesi biraz uzun sürebilir ama

inşallah biran önce gecer balımmm ne zaman istersen anlat dinleriz atma içine

hoşgeldin canım

canım sözlünden öncekimi o dediğin söylicek lafın olan bence oda allahından bulcak merak etme tatlım

evet gizemcim o...

o giderken ben hiçbişey demedim ve işin tuhafı gidermiş gibi de gitmedi... hasta oldugum sanılıyodu o psikolojiyi kimse yasamasın çok feci bişey, o halde elim kolum baglıydı hatta hak bile vermiştim

sonradan aklım basıma geldiginde içimde birsürü seyin kaldıgını gördüm... içimdeki herseyi öldüreli zaten cok olmustu onu gercekten de cok sevmedim gercek ask degildi yani ama deger verdim hemde cok

verdigim degere yakıstıramadııgım cok sey oldunu goruyorum şimdi

bunları sölesem bişey degişcek mi? hayır değişmicek ama içimde kalıcak o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…