hım evet buluşcaz canım ben her halikarda gelcem nilde gelcek kesin yani minnanazım selin ve çağlacığada sormak lazım
selam kızlarrr
gizemcim bebegimm ben gelemiyorum çok isterdimmm ama yarın o saatlerde iş gorusmesinde olucam :26:... inşallah burdan bişeyler cıkar dua edin bana
sana dualarımı gönderiyorum ismini anarak akşam dua edicem merak etme tatlım
ay canım benimmm yaaaaaaa
çok tesekkur ederim balımmmmm canımsınn düşünmen bile yetti
gelseydin ya çağla:S
görmek isterdim seni ya.s
bakalım bnde gelcekmiyim oda var..
olcak inş çağla bu sfer..
bnm verdim msne eklemedinmi konuşmadınki hiç
işe girersen eğer bir sonraki buluşma ada günü olur o zaman çok güzel birgünde geçirirz canım
günaydın tugcecimm hosgeldinn
Hoşbuldum tatlım nasılsın son gelişmeler neler?
çağlammm canım arkadaşım yarın iş görüşmesinden inşallah güzel bi haber çıkar senin için hayırlıysa tabi,, diğer olayıda hiç kafana takma kimse çocuk değil ne yapcağını bilir seni gerçekten dediği kadar sevseydi seni son kez bu kadar üzmezdi sana vicdan azabı çektirmek istemiş hoş bence ortada vicdan azabı çekeck bi durum yok senin bi suçun yok canım üzme boş yere kendini,,
dünden beri benimde çok canım sıkkın kafam bi milyon sanki o kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam ,, artık sabah namazından sonra koyverdim kendimi nasıl ağladım ama sanki yaşlar hazırmış gözümde de bi iç çekişime bakıyormuş gibi,,,
inşallah balımmm mübarek cuma günü yüzü suyu hurmetine hayırlı kapı acılır inşallah... yok takmıyorum ama ne bilim böle tozlanmıs biyerdeki tozları üfledi sanki sadece o degil geçmişimde hayatımda olan ve suan olmayan birsürü kişi geçti aklımdan... sözlümle tanıstıgımdan beri herkesi herseyi unutmustum gecirdigim kötü günlere inat, birden rüyadan uyanır gibi oldum... aslında hesaplaşmam gereken biri daha var hani son sözümü soylemek isteyip de 1.5 senedir söyleyemedigim biri, ama artık sözlüyüm eski defterleri kurcalamak istemedim daha fazla gerek yok Allaha havale ettim umarım içimde kalmaz
sana ne oldu hayatımmm kıyamam üzülme neden sıkkın canın :26:
ben geldim hemen gidicemyarın akşamüstü gelicem yanınıza nilimi ararım ben gizemcim senin numaran yok bende canım inşallah görücem kuzucuklarımı ben gelene kadar alışverişinizi bitirin ona göre
boşver canım şimdi anlatmayayım ,,, bu ruh halim geçtikten sonra anlatırım,, geçmesi biraz uzun sürebilir ama
ben geldim hemen gidicemyarın akşamüstü gelicem yanınıza nilimi ararım ben gizemcim senin numaran yok bende canım inşallah görücem kuzucuklarımı ben gelene kadar alışverişinizi bitirin ona göre
canım sözlünden öncekimi o dediğin söylicek lafın olan bence oda allahından bulcak merak etme tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?