- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
görücü usülü evliliğe nasıl bakıyorsunuz????
evet gizemcim o...
o giderken ben hiçbişey demedim ve işin tuhafı gidermiş gibi de gitmedi... hasta oldugum sanılıyodu o psikolojiyi kimse yasamasın çok feci bişey, o halde elim kolum baglıydı hatta hak bile vermiştim
sonradan aklım basıma geldiginde içimde birsürü seyin kaldıgını gördüm... içimdeki herseyi öldüreli zaten cok olmustu onu gercekten de cok sevmedim gercek ask degildi yani ama deger verdim hemde cok
verdigim degere yakıstıramadııgım cok sey oldunu goruyorum şimdi
bunları sölesem bişey degişcek mi? hayır değişmicek ama içimde kalıcak o var
hayatcım bizim ailede bu yaygın..
görücü usulunu bırak akraba evliliği var bideannem bile babamda amca çocukları
bn istemiyorum akaraba evliliği:S ama ailem ısrarla bunu istiyor:S
bn napıcam bilmiyorum
erdide gitti kimsemde kalmadı hayatta sanki
görücü usulu olup çok mutlu olanlarda var:S
ben büyük konuşmak istemiyorum ama inş aşk evliliği nasip olur:S
bilmiyorum büyük konuşmayayım ama pek mantıklı bakmıyorum 2 kişinin tanışacığı varsa tanışıyorlar zaten bilmiyorum canım açıkçası ne düşündüğümü
canım sözlü olmasan içinde kalmasın derdim ama en iyisi ona hiçbirşey sölememn hakkını helal edersin etmezsin o senin fikrindir ama içinde kalması eminim ilerde senin acına sebep olduysa gözünden bir damla yaş akıttıysa allah huzurunda çeker acısını ona laf sölemeye değmez gibi geliyor bana
hayatcım bizim ailede bu yaygın..
görücü usulunu bırak akraba evliliği var bideannem bile babamda amca çocukları
bn istemiyorum akaraba evliliği:S ama ailem ısrarla bunu istiyor:S
bn napıcam bilmiyorum
erdide gitti kimsemde kalmadı hayatta sanki
görücü usulu olup çok mutlu olanlarda var:S
ben büyük konuşmak istemiyorum ama inş aşk evliliği nasip olur:S
çağlacım sen gerçekten bi mucizeyi yaşadın keşke herkes senin gibi şanslı olsa,, bunları kimin için söylediğimi tahmin ediyosun dimi bebemm
evet hayatımm tahmin ediyorum... eger aileler karısmadan kendi hallerine bırakcaklarsa dısarda bi gorussun bence belki ikiside biribirinden hoşlanır bellii mi olur
canım sakın öyle birşey yapma arkadaşımın bütün akrabaları görücü usulu evlendi sonra arkadaşım köye gezmeye gitmişti orda uzaktan akrabası olan bir oğlana aşık oldu şimdi kızın ailesi genetik araştırmaları yapıyor ne derece zararlı olur evliliği diye arkadaşım annesi 2.çocuk yapmadı düşün arkadaşım babasıyla günlerce küstü babası biz hata yaptık sen yapma dedi akrabayla olmaz genetikler çakışıyor tatlım
arkadaşımda istemezdi ama çok tesadüf oldu ikisinin ananeleri kardeş bide arkadaşımında annesi ve babanesi kardeş anne babası kardeş çocukları ve bu insanlar bir dünya araştırma yapmış babası soy kütüğü ve ailede ne hastalıklar olduğunu araştırıp arkadaşımın önüne serdi konuşmuyorlar arkadaşımla çok kötü birşey ki arkadaşımın evlenmesine 5 yıl var çocuk 5 yıl okuycak
annemle babam arasında akrabalık yok çok uç yani tanışmalarına bile imkan yok gibi gözükür şimdi bizim ailede beni akrabalarla tanıştırmak için can atanlar var ama ben kesinlikle red ediyorum
gizem doğru ben istemiyorum zaten..
daha dnde bunun muhabbeti oldu.. bnde akraba istemiyorum..
bide şu oluyor.. adam kötü huyluda olsa nede olsa akbaba susup oturma durumu mevcut oluyr mesela..
hani boşanma kelime geçmez bile.. eşinin seni aldattıgını bilsen bile oturuyosun resmen..
bunun çok örneğini ailemde yaşadım yani.. gözlerimle gördüm kulaklarımda işittim..
çok şükür okudum.. kadrolu olmasa kendi işimi yapıorum:S ben onlar gibi değilim inş. olmayacamda:S
hayatcım ne derdin varki senn:S seni başkasınamı vermek istiyolar
egerki sevip güveniyosan kesinlikle ama kesnlikle mücadele etmelisinaşk sevgi bambaşka bişey
erdiylede 2gündür konuşmuyoruz. ilk gece msjlaar atmıştı bu son demişti.. doğum günüm gelcek yaparmmı bişeyler die bekliyorum aslında
hayat bizim bilmediğiniz sorunlarımızda vardı.. bu yüzden çok ince düşünmem lazım
dün bi kağıda olumlu ve olumsuz taraflarını yazdım..
olumlu tarafında olan tek şey"aşktı sevgiydi" bana olan aşkıydı.. okdar olumsuzluklara ragmen ben hala tek olumluyla savaşıyorum..
ya çok iyi bi işi oluyo ama elektrik olmuyo ,, yada baştan işi iyi olmuyo direk olmuyo =((
gizem doğru ben istemiyorum zaten..
daha dnde bunun muhabbeti oldu.. bnde akraba istemiyorum..
bide şu oluyor.. adam kötü huyluda olsa nede olsa akbaba susup oturma durumu mevcut oluyr mesela..
hani boşanma kelime geçmez bile.. eşinin seni aldattıgını bilsen bile oturuyosun resmen..
bunun çok örneğini ailemde yaşadım yani.. gözlerimle gördüm kulaklarımda işittim..
çok şükür okudum.. kadrolu olmasa kendi işimi yapıorum:S ben onlar gibi değilim inş. olmayacamda:S
hayatcım ne derdin varki senn:S seni başkasınamı vermek istiyolar
egerki sevip güveniyosan kesinlikle ama kesnlikle mücadele etmelisinaşk sevgi bambaşka bişey
erdiylede 2gündür konuşmuyoruz. ilk gece msjlaar atmıştı bu son demişti.. doğum günüm gelcek yaparmmı bişeyler die bekliyorum aslında
hayat bizim bilmediğiniz sorunlarımızda vardı.. bu yüzden çok ince düşünmem lazım
dün bi kağıda olumlu ve olumsuz taraflarını yazdım..
olumlu tarafında olan tek şey"aşktı sevgiydi" bana olan aşkıydı.. okdar olumsuzluklara ragmen ben hala tek olumluyla savaşıyorum..
benim asıl sorunum ondan önce evlenmek istemiyorum,, önce o mutlu olsun ama ben evliliğe adım adım yaklaşıyorum buna sevinemiyorum bile neden böyle hissettiğimi bazen bende anlayamıyorum
ah balım bunun öncesi sonrası mı var..
eninde sonunda ikinizde mutlu olunda onemli olan o
iyi sayılır canım... iş aramaya devam :) dünkü şu geçmişimle alakalı olayı soruyosun bi ses cıkmadı, bilmiyorum bende aramamak icin zor tuttum bişey olsa duyardım heralde diyorum... ama butun gece gecmişim ve vicdanımla hesaplaşmakla gecti diyebilirim
sabah uyandıgımda kötü bi rüya görmüş gibiydim... zaten birara gördüm de galiba sözlüm beni bizim evde hemde aldatıyodu...
sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?