'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bu ürünle ilgili videolar var hertürlü şeyi yapabiliyorsun bende alıcam tabikide ne kadarmış ben böyle şeyler almıyorum daha tatlım ama fiyatı nedir ucuzsa alırım

gelcem kısmetse kartepeye

ececik gelmişş canımcım

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...cer-super-hizli-dilimleyici-kullanan-var.html

burda yorumlar bak..

netten baktım en uygun burası. biyerdede kargo dahil 39 tl yazıyor.
çok heves ettim. güzel sofralar kurulur. fiyatıda uygun..

ece hanım hoşgeldiniz:)

edit: gitti gidiyorda 21 tl ve 26 tlyede var

Son düzenleme:

bende eve gidince alırım canım daha ucuzada geçen gün bir sitede indiğini görmüştüm 3 liralık fark vardı neyse bende alcam eve gidince görüdm hepsiburadada

ben bunla ilgili çok araştırma yaptım kuzucuk saol okudum hepsini zaten alacaklarmı bir klasöçrde topladım evde koca bir liste var yer meselesi yüzünden almıyorum yoksa hepisini birgünde alırım vallla

alalım ozman. akşama bende alırım. nile mail attım bi baksın oda fikir versin:18:

bndedee yer sorunu var:S

kuzucuk nildede var aynısı o kullandı memnundu balım tavsiyede etmişti

bende şimdik vaktim yok akşam alcam

hepsi buradada kargoyla beraber 35 geliyor.. biraz yüksek sanki
gitti gidyorda kargo parası istiyolarmı. ordanmı alsak 21 küsür orda

izin aldıgım 4 günün maaşını kestiler bunu anladım.. tuafta gelmedi..

ama izin aldıgım 4 günün sigortasını kesmek gerçkten tuaf..
böyle kçk hesaplar yapanları hiç sevmiyorum
bizmde onlara hakkımız geçiyor ama istemiyoruz

bu ürünü araştırırz eve gidince

izin aldığında maaşındanda ssk danda kesilmemesi lazım 1 yıl dolduysa

sen sigortacıydın dımı.
bnm değil herkesin kesiyorlar hatta bi ara geç geldiğimiz DK ları bile kesiyolardu:S

bnm 1 yıllık sigortam var bu şirkette. ama ara verdm bi süre çalışmadım burda. bu sayılmaz herhaldee..
ama sen bilgisini ver. diğer arkadaşlara söylerim

canım arkadaşım fabrikada çalışıyor kimyager 1 saniye geç kalsada o gün maaşını alamıyor

canım sigortacılıkla alakası yok çalıştığı yerde yasaya göre 6 ay yada 1 yıl doldurulunca yıllık izin hakkı oluyor işçilerin canım buda sigortadan kesilmez ücretli izin istersende ücretinden keserler sigorta kesimesi çok çok ince hesap 10 kuruşun hesabı

ama sürekli güncelleme yapan hükümetimiz sağolsun işçinin yanında değil işverenin yanında olduğu için sev ve ben gibiler mağduruz canım dünkü ötv zammına ay pardon güncellmesine baya bir öfkelendimde ben

hım yok benm yıllık izin değil:S

haberler dinledm ctesi tam mesai diodu bide:S

cemrecm saol eve gdnce bakıcam daha yolun uzum

Berfnck ne kadarmıs fiyat

İyice sömryolar yok sabah 6 da baslıcakmsz yok cumartesde olcakmıs oldu emekli yasıda 60 bunlar 60 gelmeden öldrme pesnde bizi sinir oluyorum ya

Ece canım bal limon ara ara ye kıyamam sana

kızlar ojelermi de sürdm artk uyusam iyi olucak, yarn 12de gidiorm o zamana kdr yazısırız, öpüorm herkesi tatlı rüyalar

26 yaşındayım sanırım en büyükünüz benim

gizcim 6.senesi tek ders alıyo onun dışında zaten çalışıyo tanıdıklarının yanında işe girdi maaşı da iyi ama evi annesigil alıyolar para geldi bi yerden onlara onlarda zaten erkek arkadasıma ev almak istiyolardı.bide dügünü onlar yapıcaklar eşyalar falan biz alıcaz zaten önemli olan ev eşya her şekilde alınır diye düşünüyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…