kartepe bizim burda yahu.
sitesinide arkaşım yaptı. bn gitmedim hiç.s
hepsiburadada doğrayıcı var tam tkım varda uygunmu alsakmı. sennn varmı.
nilin vardı olsada bilgi verse bugun son gnmüşte
Eki Görüntüle 273199 Eki Görüntüle 273198
canım bu ürünle ilgili videolar var hertürlü şeyi yapabiliyorsun bende alıcam tabikide ne kadarmış ben böyle şeyler almıyorum daha tatlım ama fiyatı nedir ucuzsa alırım
gelcem kısmetse kartepeye
ececik gelmişş canımcım
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...cer-super-hizli-dilimleyici-kullanan-var.html
burda yorumlar bak..
netten baktım en uygun burası. biyerdede kargo dahil 39 tl yazıyor.
çok heves ettim. güzel sofralar kurulur. fiyatıda uygun..
ece hanım hoşgeldiniz:)
bende eve gidince alırım canım daha ucuzada geçen gün bir sitede indiğini görmüştüm 3 liralık fark vardı neyse bende alcam eve gidince görüdm hepsiburadada
ben bunla ilgili çok araştırma yaptım kuzucuk saol okudum hepsini zaten alacaklarmı bir klasöçrde topladım evde koca bir liste var yer meselesi yüzünden almıyorum yoksa hepisini birgünde alırım vallla
alalım ozman. akşama bende alırım. nile mail attım bi baksın oda fikir versin:18:
bndedee yer sorunu var:S
kuzucuk nildede var aynısı o kullandı memnundu balım tavsiyede etmişti
bende şimdik vaktim yok akşam alcam
hepsi buradada kargoyla beraber 35 geliyor.. biraz yüksek sanki
gitti gidyorda kargo parası istiyolarmı. ordanmı alsak 21 küsür orda
35 pahalıymış daha ucuza bulunur bu canım bir araştırma yapalım eve gidince
oo yeahhh:26::26:
bu ürünü araştırırz eve gidince
izin aldığında maaşındanda ssk danda kesilmemesi lazım 1 yıl dolduysa
sen sigortacıydın dımı.
bnm değil herkesin kesiyorlar hatta bi ara geç geldiğimiz DK ları bile kesiyolardu:S
bnm 1 yıllık sigortam var bu şirkette. ama ara verdm bi süre çalışmadım burda. bu sayılmaz herhaldee..
ama sen bilgisini ver. diğer arkadaşlara söylerim
hoşbulduk boğazlarım fena yahastayım yarın hepinizi öpücem tek tek
canım arkadaşım fabrikada çalışıyor kimyager 1 saniye geç kalsada o gün maaşını alamıyor
canım sigortacılıkla alakası yok çalıştığı yerde yasaya göre 6 ay yada 1 yıl doldurulunca yıllık izin hakkı oluyor işçilerin canım buda sigortadan kesilmez ücretli izin istersende ücretinden keserler sigorta kesimesi çok çok ince hesap 10 kuruşun hesabı
ama sürekli güncelleme yapan hükümetimiz sağolsun işçinin yanında değil işverenin yanında olduğu için sev ve ben gibiler mağduruz canım dünkü ötv zammına ay pardon güncellmesine baya bir öfkelendimde ben
Kızlar daha uygunu var :)
hergunyeniurun . com/speed-slicer-super-hizli-dilimleyici-set-urun328.html
saol cemre
bundan ucuzu olmaz herhalde:18:
kızlar ojelermi de sürdm artk uyusam iyi olucak, yarn 12de gidiorm o zamana kdr yazısırız, öpüorm herkesi tatlı rüyalar
canım bende 1. beğendim çok güzel 2 evde yepisyeni gir içine otur
bu arada benmde sevdicek bu sene uzattı uzatmasaydı askere gidicekti 2012 de söz nişan olmadan direk evlenebilirdik kısmet
bu sene biter diyoruz seninkinin kaçıncı senesi ilk senesimi uzatmada
bide okurkenmi ev alıcak ailesimi ödicek ben anlamadım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?