'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar gunaydın...

size birşey sorucam... adet duzensizligi neye gore anlasılıyo

burda gunu gunune adet olan bayanlar okudum... mesela 27 sinde 27 sine regl olurum diyo her ay 27 sinde mi yani böle mi olması gerek

benim senelerdir 2 ila 4 gün öne atar, hatta bazen 6

mesela biay 27 sinde olduysam öbür ay 25 i veya 24 ü oluyor... sonraki ay yine 2 gün atıyor 22 si veya 21 gibi oluyor

bu bende adte duzensizligi mi var demek? senelerdir bole cunku ben herkes bole sanırdım

ilk defa hep aynı gun aynı tarihte adet olan burda duydum kafam cok karıstı şimdi :18:

Yok canım o kadar bi fark yok ,Adet düzensizliği : 21 günden kısa 35 günden uzun sürerse aralıkların ozaman düzensiz olur cnm

ballılarım günaydıınlarrr sevgiliciim ve kayınannişimle kahvalltı yaptıkk şimdi bi size bakim dedimm akşam futuraflarımızı atııcaamm kalpli kalpliii çağlam en düzensiz adet sanıyorumki benimkisi okadar kafasına göreki ne zaman geliyo ne zaman bitiyo belli değil ama her defasında cvplar ya aynı stresten , ya ara kanama yada mevsimselll seninki normal döngüde bebeğiiimmmm korkma hiiç

Yok canım o kadar bi fark yok ,Adet düzensizliği : 21 günden kısa 35 günden uzun sürerse aralıkların ozaman düzensiz olur cnm

oh rahatladım sagolun fıstıklar

minnaknazımmm afiyet olsunnn

resimler hani kızlar yaa

Bebiklerr merhabaa

Aşk'laaa çok güzel kahvaltı yaptık, en kötü günümüz böyle olsun inşallah

Adet düzensizliği konusuna değinmiş kurabiyem, benimki de minnakçım gibi... Ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor hiç bilmiyorum. Neden böyle çözemiyorum Polikistik Over olmaktan da çok korkuyorum, anneme söyledim bikaç kere, benim de öyleydi evlenmeden önce dedi, düzelir dedi, geçiştirdi:26: İnşallah sadece onun düşündüğü gibidir. Neyse pazar pazar hava zaten kapalı, ben de içimi kapatmıyım

Sizleri seviyorum, kimler var el sallasın ki bana

merhaba pelincimmmm afiyet olsun cnm

fena halde kapalı hava kombiyi yaktım bugunden itibaren yoksa donucam evdeee

Ohhh ne güzel olmuş canımm Bizde sabah kahvaltıyı fazla kaçırdık Akşama yürüyüş yapalım diyoruz, ama çok da soğuk

çıkacaksanızda çok sıkı giyinin canımm hastalanmayın sonraa gelincikler ortada yok fotolarıda atmamışlar çok merak ediyorum fotoları:44:

çıkacaksanızda çok sıkı giyinin canımm hastalanmayın sonraa gelincikler ortada yok fotolarıda atmamışlar çok merak ediyorum fotoları:44:

Evet bebeğim aynen öyle, bi de üstüne hastalanırsak eyvah:2::2::2:

Bende çok merak ediyorum yaaaa minnakçım akşama atıcam demiş umarım geldiğimde atılmış olur, meraktan çatlıciiiiimmm

bugün gelincikler yok pek topikimiz boş kalmıs uyudum bütün gün çok yorulmuşum dinleniyorum

Bu arada uludağ ve kartepede kar yağmaya başlamış ayyy kardescazımla gitsemmi dye düşünüyorum 114 tl ye 2 kişi kalınablen kampanya var ailecek bile gidebilrz kar istiyorum

bennn geldimm:):)
kimler var kalp göndersin bana:)

ctesi güzeldi:)
herkes çok sıcak kanlıydı:) nazda ecede gizemde nilde:)
sevdim hepsini yahu:)
bi ara keyfim kaçtı kişisel sebeplerden dolayı
size yüzüme yansıdımı bilmiyorum. ama kusura bkmayın emi:)

çok fazla soguk ya marketteydim soguktaydım o kapıdaydım
ama yıkılmadım ayaktayım

berfincik aman sıkı giyin dısardaysan valla ben dısarıya çıkamadm bugn yataktan kalkamadm evde polar pançomla geziniyorum

Kızlar bana yardım edermsinlz mink 610 modelin kırmızısı yada fuşyası nasıl olur benekli bir model girip bakarmısınız nevresim dünyasından

Nilcik geldgnde sende yanıt ver emi

ben geldim bebeklerr havaa buzzzzzzz gibiiiii ya kulaklarım donduuu buyrun efenim futuraflarımız bu kalpler size gelincikleerrr

Son düzenleme:
resimler bu kadar mı yaf hepsiii:26:
kapalı olan bence berfinn :S
kimler katıldı ki tahmin etseydik yada siz yazın isimlerinizi yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…