kızlar gunaydın...
size birşey sorucam... adet duzensizligi neye gore anlasılıyo
burda gunu gunune adet olan bayanlar okudum... mesela 27 sinde 27 sine regl olurum diyo her ay 27 sinde mi yani böle mi olması gerek
benim senelerdir 2 ila 4 gün öne atar, hatta bazen 6
mesela biay 27 sinde olduysam öbür ay 25 i veya 24 ü oluyor... sonraki ay yine 2 gün atıyor 22 si veya 21 gibi oluyor
bu bende adte duzensizligi mi var demek? senelerdir bole cunku ben herkes bole sanırdım
ilk defa hep aynı gun aynı tarihte adet olan burda duydum kafam cok karıstı şimdi :18:
Yok canım o kadar bi fark yok ,Adet düzensizliği : 21 günden kısa 35 günden uzun sürerse aralıkların ozaman düzensiz olur cnm
ballılarım günaydıınlarrrsevgiliciim ve kayınannişimle kahvalltı yaptıkk şimdi bi size bakim dedimm akşam futuraflarımızı atııcaamm kalpli kalpliii çağlam en düzensiz adet sanıyorumki benimkisi okadar kafasına göreki ne zaman geliyo ne zaman bitiyo belli değil ama her defasında cvplar ya aynı stresten , ya ara kanama yada mevsimselll seninki normal döngüde bebeğiiimmmm korkma hiiç
Bebiklerr merhabaa
Aşk'laaa çok güzel kahvaltı yaptık, en kötü günümüz böyle olsun inşallah
Adet düzensizliği konusuna değinmiş kurabiyem, benimki de minnakçım gibi... Ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor hiç bilmiyorum. Neden böyle çözemiyorumPolikistik Over olmaktan da çok korkuyorum, anneme söyledim bikaç kere, benim de öyleydi evlenmeden önce dedi, düzelir dedi, geçiştirdi:26: İnşallah sadece onun düşündüğü gibidir. Neyse pazar pazar hava zaten kapalı, ben de içimi kapatmıyım
Sizleri seviyorum, kimler var el sallasın ki bana
merhaba pelincimmmmafiyet olsun cnm
fena halde kapalı hava kombiyi yaktım bugunden itibaren yoksa donucam evdeee
Sağ ol canım
Ankara da çok soğuktur, kuru soğuk mahvediyor insanı zaten
aynen cnm bizde bugün mini bi bolu gezisi yaptık donduk ama çok soguktu.ama çoookk güzellddiiiii
Ohhh ne güzel olmuş canımmBizde sabah kahvaltıyı fazla kaçırdık Akşama yürüyüş yapalım diyoruz, ama çok da soğuk
çıkacaksanızda çok sıkı giyinin canımm hastalanmayın sonraagelincikler ortada yok fotolarıda atmamışlar çok merak ediyorum fotoları:44:
ben geldim bebeklerr havaa buzzzzzzz gibiiiii ya kulaklarım donduuubuyrun efenim futuraflarımız bu kalpler size gelincikleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?